Şimdi Ara

Yeni Türkiye: Yüksek Meblağlar ile Atlet İthal Edip Başarı Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu atletizm yarışmalarının amacı o ülkede bulunan spor başarısına, spor altyapısına dikkat çekmektir. Bunları iyileştirir gençliği spora özendirip sağlıklı, fit insanlar yaratmaktır. Yoksa ödül bahanedir .

Sen gidip vergi mükelleflerinin parası ile ülkedeki altyapıyı güçlendirip, parlak ve model olacak sporcular yetiştirerek topluma örnek olmak yerine para basarak elin zencisini alıp aldığım odulden senin ego tatmini dışında bu ülkenin halkı, bu ulkenin spor altyapısı bu ülkenin gençleri ne kazanıyor?

Haritada Turkiye'nin yerini sorsan göstermeyecek kişilere para yedirip o paralarda Nijerya'daki oraya buraya akarken kendi vatanlarını parayla tutulmuş yabancıların temsil ettiğini gören gençler için bu nasıl bir rol model olacak !

bbc news türkçe
    Dünya Atletizm Birliği Türkiye'nin 11 atlet transferini reddetti - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cde5p6exjl9o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Nisan 2026; 22:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beş Kenyalı, dört Jamaikalı, bir Nijeryalı ve bir Rus atlet ithal edilecekmiş. 300.000 dolara varan ödemeler yapılacakmış.

Alın bu şekilde kazanacağınız ödülü başınıza çalın! Yazıklar olsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Nisan 2026; 22:48:30 >
    Mert nobre nedir ya

Zaten altın madalya kazanmış veya gümüş madalya kazanmış sporcuları kağıt üstünde Türkiye adına yarıştırtarak Türkiye başarılır olmaz.

Haaa şunada karşı değilim yabancı bir sporcu 12-20 yaş arası Türkiye'ye gelir Türk külüplerin altyapısında eğitim alır uzunca süre Türkiye'de yaşar Türkiyede kuluplerde başarılar sağlar ve Türkçe öğrenir hedefi planı bu ülkede kalmak yaşamaktır ve Türk Vatandaşı olmak Türkiye adına yarışmak ister öylesine karşı değilim.

Ama adam 25-30 yaşına gelmşi 2-3 kere olimpiyatlara katılmış dünya çapında madalyalar almış emekliliğine 2-3 sene kalmış Gider ayak birde Türkiye'ye madalya kazandır gel sana şu kadar para denmesine karşıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Nisan 2026; 23:9:30 >

Bu ödüllerin amacı nedir ? Iktidardakilerin boburlenmesi mi ? Ego tatmini mi ? Böyle ancak vasat insanlar düşünür .

Bu ödülün amacı o ülke yönetimini kendi ülkesinin spor altyapısını, sporcuların onemsemesi konusunda yureklendirmektir. O ülkede bulunan gençlere sağlıklı bir amaç vermektir . Kısacası zor ama doğru yoldan toplumu iyilestirmektir .

Disardan zenci , jamaikali , Rus, Çinli alıp onlarla madalya aldiginda senin altyapının bundan ne kazandı, gençler be kazandı? Adam bakacak ödül akabinde biri zenci diğeri Çinli, biri Arap. Bu rol model mi olacak tam tersini bizden bir halt olmaz diye biz basaramayiz diye zehirli fikirler mi ekeceksin.

Bir söz vardır bilir misin ,? Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez diye ! Ödül kazanacaksan sen kazanmalisin bu şekilde ödül kazanarak Turkiye'yi Türk milletini aşağılıyoruz.

Ben ulkem adina bu şekilde gelecek odulden gurur değil utanç duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Nisan 2026; 23:19:32 >

• Periah kullanıcısına yanıt

Ülke puanı flan heralde...

Olimpiyatlarda başarı sağlamanın ne katkısı oluyor bilmiyorum fazla sporcumu götürüyorsun para öldülümü geliyor veya olimpiyatların sizde olma ihtimalini mi arttırıyor bilemiyorum.

Not: Bu arada olimpiyatlar 2028'de ve TEmmuzda seçim ile alaka kurman siyasi böbürlenme aracı demen saçma.

Not2: Farkındaysan bende eleştirdim uygun bulmuyorum. Ama Türkiye'de yaşayan ve Türkçe konuşan Türk gibi olmuş birisi ilerleyen süreçte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup bizim için yarışabilir onu destekliyorum. Veya annesi Türk babası zencidir bu çocuk neden yarışamasın bizim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bari 400 metreciyi 400 metreciyle
    Maratoncuyu maratoncuyla.

Ki geleceği garanti altına alalaım

Çünkü Türkiye olimpiyatlarda vs rezil durumda bunu örtmek için yapıyorlardır

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.