Bildirim
Yeni Türkiye'nin Logosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fırsatçılık yapmaya gerek yok.Mesele memleket meselesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
Doğru diyorsun herşey bir kasımpaşalının kendini islam lideri zannedip ortadoğuya saldırması ile başladı
Haburda Teröristlere kapıyı açan kimdi qanqa hatırlıyonmu bide şivan perver ile düet yapıp yan yana oturanı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 13 Mart 2016; 22:38:00 > -
Ulan terörle el eleydiniz vatan severlik kasmayın , mide bulandırıyosunuz
Yusuf yerkel in tekmesi
Ali ağaoğlunun gökdelenleri
İstanbul'un tarihi siluetine hançer gibi saplanan küstüm kuleleri
Yeni Türkiye logosunda yer almalı
quote:
Mesele memleket meselesi ama memleketi bu hale getirenlere laf yok.
Senin bir çiçek bahçen olsa, sürekli komşunun eşeği bahçene girip mahvetse, komşuna mı veryansın edersin eşeğe mi? Eşek bu eşeklik yapacak. Sen laf anlayana laf anlatacaksın.
Bakıyorum akpliler sabahtan beri siyaset yapmayın, teröristi lanetlemiyorsunuz hükümete laf ediyorsunuz, chp olsa daha mı iyi olacaktı kafasında. Biz eşeğe niye eşeklik yaptın mı diyeceğiz? Tabiki sahibine eşeğine sahip çık diyeceğiz. Burada devletin başındaki hükümete olacak tepkimiz tabiki. Biz teröriste lanet olsun sana, neden bomba patlattın desek ne olacak? Ama hükümete ver yansın edeceğiz tabi. Sen bu itlerle masaya otururken ne düşünüyordun? Bunların silah bırakacağını mı düşündün? Ülke cephaneliğe dönerken ne yapıyordun? Bugün madem yanlışımdan döndüm diyorsun neden topyekün bir temizlik yok? Neden ülke geneli bir ohal ilan edilip tüm evlere girilmiyor? Tüm teröristler temizlenmiyor?
Pkk ile halay çeken bir hükümete, ülkenin göbeğinde bomba patlamasına müsaade eden bir hükümete veryansın etmek siyaset yapmak değildir. Halkın güvenliği devletin sorumluluğundadır. Tabiki eşeğe değil sahibine bağıracağız.
-
bunu kim olarak söylüyorsun?
akp li olaraksa çözüm sürecinde göz yuman sizdiniz.
chp liysen geziye desteğiniz ve hdp-pkk ile sıcak ilişkileriniz meydandadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
bunu kim olarak söylüyorsun?
akp li olaraksa çözüm sürecinde göz yuman sizdiniz.
chp liysen geziye desteğiniz ve hdp-pkk ile sıcak ilişkileriniz meydandadır.
Chpli de akpli de değilse ne olacak?
Partisiz bir vatansever olunamıyor mu?
bir an akp li olabileceği kanısına vardım, sinirliydim ve düzgün düşünemedim. doğru, olabilir tabi. -
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum.Ama bu zamana kadar yapılan tüm yanlışlara rağmen ihanet oyunlarına rağmen bugün Ankara'da giden canların hemen akabinde yapılan tüm yanlışları dillendireceğimize dosta düşmana birlikteliğimizi göstermeliyiz.Bu şekilde birbirimizi kutuplaştırarak terör ateşine odun atmamak lazım.Acı biraz dindiğinde bu mit ne işe yarıyor ,bakan Ala hangi yüzle kamera karşısına geçiyor ,ihanet açılımı ,habur ,dolmabahçe hepsini tekrar konuşuruz.
Ayrıca ön yargılı şekilde beni bir kutuba itmeyin ben sandığınız gibi akpli değilim.Onların bazılarının ne söylediğininde bir anlamı yok benim için ben doğruları söylemeye devam ederim.Aksi halde o bazılarından bir farkım kalmaz tıpkı sizin şuanki o duruma düştüğünüz gibi.
Terörizm bir ateştir.Ateşin içinde sen ,ben onlar yani hepimiz varız.Hepimiz ateşin içindeyken "bu ateşi kim yaktı" "alevlenmesine kim destek verdi" demenin bir manası yok.Çünkü yanıyoruz!!!Ateşten bir şekilde kurtulalım sonra sorumlularıyla yüzleşelim
Devlet ile hükümeti ayırt edebiliyorum.Size de bu tür olaylar karşısında bu ayırımı kavramanızı yada tekrar hatırlamanızı tavsiye ederim.
-
quote:
Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum.Ama bu zamana kadar yapılan tüm yanlışlara rağmen ihanet oyunlarına rağmen bugün Ankara'da giden canların hemen akabinde yapılan tüm yanlışları dillendireceğimize dosta düşmana birlikteliğimizi göstermeliyiz.Bu şekilde birbirimizi kutuplaştırarak terör ateşine odun atmamak lazım.Acı biraz dindiğinde bu mit ne işe yarıyor ,bakan Ala hangi yüzle kamera karşısına geçiyor ,ihanet açılımı ,habur ,dolmabahçe hepsini tekrar konuşuruz.
Ayrıca ön yargılı şekilde beni bir kutuba itmeyin ben sandığınız gibi akpli değilim.Onların bazılarının ne söylediğininde bir anlamı yok benim için ben doğruları söylemeye devam ederim.Aksi halde o bazılarından bir farkım kalmaz tıpkı sizin şuanki o duruma düştüğünüz gibi.
Terörizm bir ateştir.Ateşin içinde sen ,ben onlar yani hepimiz varız.Hepimiz ateşin içindeyken "bu ateşi kim yaktı" "alevlenmesine kim destek verdi" demenin bir manası yok.Çünkü yanıyoruz!!!Ateşten bir şekilde kurtulalım sonra sorumlularıyla yüzleşelim
Devlet ile hükümeti ayırt edebiliyorum.Size de bu tür olaylar karşısında bu ayırımı kavramanızı yada tekrar hatırlamanızı tavsiye ederim.
Ben hiçbir akpliyle birliktelik gösteremem arkadaşım. Terörü bu kadar başımıza bunlar çıkardı. Ülke cephaneliğe dönerken neredeydi bu akpliler? Hala siyaset yapmayın, hükümetin suçu yok, cehape olsa daha kötü olurduk diyor hepsi. Biz bu itlere yüz verdik geldi ağzımıza sıçtı demiyorlar. Hala suçu başkasına atma derdindeler. Ülkeyi 14 senedir bunlar yönetiyor hala cehape hala cehape. Daha geçen içişleri bakanı mecliste höykürdü gezi yüzünden pkk silah bırakmadı diye. Ben bu adamlarla nasıl birlik olayım? Bu adamlar mı yönetiyor ülkeyi? Bu adamlar mı bitirecek terörü? Pkk ile megri megri derken, milliyetçiliği ayaklar altına alırken bu adamlara kim laf söyledi? Hangi akpli yav siz yanlış yapıyorsunuz dedi? Cumhurbaşkanı canlı yayında söyledi bunlar çözüm sürecinde silah depoladı biz bunlara göz yumduk diye. Valilere talimat verdik o yüzden asker operasyon yapmadı diye kendi ağzıyla söyledi. Ben bu adamlarla nasıl birlik olayım?
Yok arkadaş. Ben milliyetçi bir adamım. Şuan chp ne kadar hdpnin abisi olsa da inanıyorum ki chplilerin çoğu akpden 10000000 defa daha milliyetçi, daha vatanseverdir. Hiçbir akpliyle bir arada olamam. Hiçbiriyle birlik olamam. Hepsi cehenneme kendi odununu kendi taşıyor zaten. İnşallah bu dünyada da yüzleri gün yüzü görmez.
-
quote:
Birlik falan yok artık. akp nin olduğu yerde akp-pkk birliği vardır başkası yoktur. Dün "açılım süreci"ne destek veren akpliler bugünün teröristine destek veren kişilerdir. Desteği o gün verdiniz ve hala etkisi devam ediyor. Yanlış düşünmüşüz vs yok bu işin. Bağırdık destek vermeyin diye. Ama siz "inadına akp, inadına çözüm süreci, uzun adamın her dediği doğru" gibi şeylerle çıkıp geldiniz tekrar tekrar.
Ha şuçu kimde arayalım? Kimden ülkeyi korumasını isteyelim?
Asgari ücretle çalışan kişilerde mi? Onlar kendine zor bakıyor gariplerim.
Terör eylemini yapan kişilerde mi? Ee ne b*ku kaldı.. Eylemi yapandan insiyatifli olmasını mı bekleyeceğiz. Ülke güvenliğini "TERÖRİSTLER"'e mi bırakacağız. (Gerçi şimdi şüpheliyim yönetenlerden)
-
Bakyn arkada?lar ?unu göremiyoruz.Bu parti sevmesekte ülkenin yarysynyn oyunu aldy.Biz bu ülkenin yarysyny ötekile?tirirsek onlardan bir farkymyz kalmaz.Aksine esas onlarla sürekli dialog içersinde olmamyz olaylary çok iyi analiz ederek kar?ymyzdakinin anlayaca?y lügat ile anlatmamyz gerekiyor.Sürekli pes etmeden ü?enmeden...Biz bu %50 ye gerçekleri anlatyp onlary bilinçlendiremez yani zehirli vücuda panzehiri veremezsek bu ülke daha iyiye gidemeyecek.Sizin anlayaca?ynyz üzgünüm ama bu ülkenin kaderini 1 kasymdaki akp seçmeni çizecek.Bizim zaten çizgimiz belli önemli olan onlary yanly? yoldan çevirmek.Bunu da siz ?öylesiniz böylesiniz diyerek yapamayyz yapamadyk.
Bunlar benim dü?üncem.Ele?tirilmeyecek nokta neredeyse yok gibi zaten sürekli ele?tiriyoruz.Peki sizin çözüm öneriniz nedir nasyl do?ruyu görecek bu 23 milyon ki?i.Hiç muhattap olmayakmyyyz ,sürekli kavga my edece?iz yada manda ve himayeye mi girelim nedir bunu çözümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerLee_ -- 14 Mart 2016; 1:27:32 >
-
quote:
Bakyn arkada?lar ?unu göremiyoruz.Bu parti sevmesekte ülkenin yarysynyn oyunu aldy.Biz bu ülkenin yarysyny ötekile?tirirsek onlardan bir farkymyz kalmaz.Aksine esas onlarla sürekli dialog içersinde olmamyz olaylary çok iyi analiz ederek kar?ymyzdakinin anlayaca?y lügat ile anlatmamyz gerekiyor.Sürekli pes etmeden ü?enmeden...Biz bu %50 ye gerçekleri anlatyp onlary bilinçlendiremez yani zehirli vücuda panzehiri veremezsek bu ülke daha iyiye gidemeyecek.Sizin anlayaca?ynyz üzgünüm ama bu ülkenin kaderini 1 kasymdaki akp seçmeni çizecek.Bizim zaten çizgimiz belli önemli olan onlary yanly? yoldan çevirmek.Bunu da siz ?öylesiniz böylesiniz diyerek yapamayyz yapamadyk.
Bunlar benim dü?üncem.Ele?tirilmeyecek nokta neredeyse yok gibi zaten sürekli ele?tiriyoruz.Peki sizin çözüm öneriniz nedir nasyl do?ruyu görecek bu 23 milyon ki?i.Hiç muhattap olmayakmyyyz ,sürekli kavga my edece?iz yada manda ve himayeye mi girelim nedir bunu çözümü
Teröristle masaya oturarak, çözüm sürecine destek vererek bir seçenek bırakmadınız. Ölen/Şehit olan bütün vatandaşların ve asker-polis-korucu vs sorumlusu akp ve seçmenidir. Dünyaya sizin gibi kalleşler gelmeyecek bir daha. Tarihte adınız terörle masaya oturan %49 olarak kalacak..
-
Gerekli hard coreyi arkadaş yapmış
quote:
Hocam sen haklisin da bu sana cevap yazanlar ofkeli genc arkadaslar sanirim. akpye oy vermis ama badem olmayan bir suru insan var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ülkenin yarısının değil %60'ının oyunu aldılar. Hdpsiz akp düşünülemez. Bu lanet parti çıkardı bunları başımıza. Akp vatanperver bir parti ayakları yapmayın burada. O yüzden hiçbir akpli ile bir yola çıkamam. Hiçbir akpli ile aynı görüşte olamam. Aynı görüşteysem adam akpli değildir zaten.
Forumun kadrolu akp trollerinden hiçbiri yorum yazmıyor böyle konulara. Yazanlarsa suçlu cehape kafasında. Nasıl bu adamlarla aynı görüşte olayım? Nasıl bunlara laf anlatayım? Mümkün mü bunlara laf anlatmak? Sana laf anlatmak? Adamlar çözüm sürecinde silah depolanmadı diyor. Erdoğan canlı yayında söylediği halde olmadı diyor. Erdoğan onu oy için söyledi diyor. Var mı böyle mantık? Bir insan oy için ülkedeki terör örgütü silah depoladı biz bunlara göz yumduk der mi? Ama liderleri itiraf ettiği halde seçmenleri inanmıyor buna. Ben bu adama nasıl laf anlatayım arkadaşım? Sana nasıl laf anlatayım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X