Bildirim
Yeni TURKCELL'LİLERE özel Yeni Tarifeler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Turkcell sonunda kendine yakışanı yapmaya başladı... -
avea heryöne 900 dakika 1000 hyöne sms i 35 tl ye verirken bu tarifelere gecmek?? -
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
avea heryöne 900 dakika 1000 hyöne sms i 35 tl ye verirken bu tarifelere gecmek??
avea'ya geçmek?? -
sence? Çekmeme sorunu olmuyorsa bulunduğun yerde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 24 Şubat 2012; 19:12:35 > -
quote:
ama sonuçta aveaya geçmek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre42dem
quote:
ama sonuçta aveaya geçmek?
neden? avea nın ne kötülüğnü gördünüz merak ettim? -
şu paketlere 100 sms de her yöne koysalar süper olacak hakikaten.. 100sms e bile razıyım yani :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Subat
şu paketlere 100 sms de her yöne koysalar süper olacak hakikaten.. 100sms e bile razıyım yani :)
100 SMS : 3 TL -
Yuzde 25 indirimime ek olarak, avea 500 mb+500 sms ikiz paketini 1 yil boyunca ucretsiZ verdi. saka degil gercek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcellin işletme tarihi boyunca yaptığı tek olumlu iş churn kontrattır.Onu da bitirdiğine göre turkcelin bu tarifelerine sadece gülerim.Mesaj yok, net yok!Ne yapayım ben sadece ses hizmetini?Ki o da ucuz değil..Adı turkcell diye daha fazla veremem kimse kusura bakmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
Yuzde 25 indirimime ek olarak, avea 500 mb+500 sms ikiz paketini 1 yil boyunca ucretsiZ verdi. saka degil gercek.
hangi tarifedesin kardeş? -
artık Turkcell kendini göstermeye başladı.
gözüme girdin sayılır delikanlı -
Beğenmedim, herşey dahil pakete devam. -
Turkcell'e geçmek mi, hem de bu fahiş rakamlara... Allah yazdıysa bozsun. Ben Avea'da bu rakamlara bundan daha fazlasını konuşuyorum. Avea'da daha az ödeyen biri niye operatör değiştirip daha fazla ödemek için Turkcell'e geçer ki? Zannederim Turkcell, bu kampanyaları yapmadan önce Avea sitesine hiç girmiyor. Sadece gülüyorum Turkcell'in bu kampanyalarına... -
quote:
Orijinalden alıntı: sakerim1976
Turkcell'e geçmek mi, hem de bu fahiş rakamlara... Allah yazdıysa bozsun. Ben Avea'da bu rakamlara bundan daha fazlasını konuşuyorum. Avea'da daha az ödeyen biri niye operatör değiştirip daha fazla ödemek için Turkcell'e geçer ki? Zannederim Turkcell, bu kampanyaları yapmadan önce Avea sitesine hiç girmiyor. Sadece gülüyorum Turkcell'in bu kampanyalarına...
aynen katılıyorum -
Aynen Katılmıyorum. Zaten siz memnunsanız Turkcelle geçmenize gerek kalmıyor. -
yafess_ Diğer bir konuda güzel açıklama yapmışsın.
bulundugun yerde çekiyorsa iyi şekilde geç dostum. ama çevren genelde turkcell ise geçme avea gibi ucuz operatör sana pahalı gelebilir
http://forum.donanimhaber.com/m_58035280/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Aynen Katılmıyorum. Zaten siz memnunsanız Turkcelle geçmenize gerek kalmıyor.
hocam dikkat ettiysen ben turkcell e geçeceğim falan demiyorum. Sadece turkcell in fiyatının diğer operatörlere göre hala pahalı olduğunu söylemek istedim. -
marka önemli değil.
önemli olan az para verip çok konusmak. Tabi kalite olayı farklı konu..
Benzer içerikler
- istenen pin kodunu onaylayın ne demek
- türkiye"de yabancı hat kullanmak
- açık hat nedir
- turkcell 5g açma
- platinum bol star 50 gb
- iphone servis yok hatası
- wifi araması nedir
- arama sonlandırıldı ne demek
- telsiz kullanım ücreti 2025
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X