Şimdi Ara

Yeni:TURKCELL 3G'YE GEÇEN KAZANIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanyadan 20 Haziran 2011 - 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında 3G'ye geçen müşterilerimiz yararlanabilir.

Turkcell'e, kampanya başlangıç tarihinden sonra yeni tesis ya da mobil numara taşıma yolu ile gelen yeni aboneler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanya kapsamında verilen tüm avantajlardan yararlanabilmek için kullandığınız cihazın 3G uyumlu olması, MobilTV desteklemesi ve hattınızın özel ücretli servislere kısıtlı olmaması gerekir.

Kampanyaya katılım için talebini yapan aboneye öncelikle, 3G’ye Geçiş Kampanyasına katılımının alındığına dair, kampanya katılım mesajı gönderilir.

Müşteriler, telefon desteklerine bağlı olarak, kazandıkları faydaların aktiflendiğine dair SMS yolu ile bilgilendirileceklerdir. Kampanya hakkı, faydaların tanımlandığına dair bilgilendirme mesajları geldikten sonra kullanılmaya başlar. Bilgilendirme mesajları SES – İNTERNET ve MOBIL TV faydaları olarak ayrı ayrı gönderilecektir.

Hediye kullanımlar, abonenin farklı telefonlarda deneyimleyebilmesi için, abonenin cep telefonu desteğinden bağımsız olarak ses hattına tanımlanacaktır. Abonenin telefonu 3G ya da Mobil TV desteklemiyor ise, 3G aktivasyonunu takip eden 24 saat içinde hattını Mobil TV ve 3G destekleyen bir telefona taktığında Mobil TV ve 3G hızında interneti kullanabilecektir.

3G hizmetlerinden faydalanmaya başlama saati bir hattan diğerine değişiklik gösterebilir. Kampanya avantajları sonraki aylara devretmez.

Turkcell 3G bağlantısı kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir.

Turkcell, kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya avantajları, sadece yurt içinde kullanılabilir.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/serviskampanyalari/3gyegecenkazaniyor

• Şimdi 3G’ye geçen kazanıyor! 3G’ye ilk kez geçen müşterilerimiz, 3G’ye geçiş yaptıktan sonraki 24 saat içinde kullanabilecekleri;

Tüm Turkcell’lilerle 30 dakika konuşma süresi kazanıyor;
    1 Günlük MobilTV paketi ile cepten TV izliyor
    100 MB Turkcell Mobil İnternet paketi ile cepten internete girebiliyorlar.

Siz de milyonlarca Turkcell'li gibi ÜCRETSİZ Turkcell 3G'li olun. 3G'nin kazandıran fırsatlarıyla tanışın.

Sevdiklerinizle doya doya konuşun! Şimdi 3G'li olun sevdiklerinizle tam 30 dakika BEDAVA görüşün.

Cepten internete bedava girin! Nerede olursanız olun cebinizden google'a girip aradığınız sorunun yanıtını kolayca bulun, cepten facebook'a girin, e-postalarınızı cepten kontrol edin. Şimdi 3G'li olun 100 MB'lık cepten internet paketini, 3G’ye geçtiğiniz gün BEDAVA kullanın.

Cepten bedava Mobil TV izleyin! İster yolda ister işte nerede olursanız olun televizyon keyfini cebinizde taşıyın, maçları, sevdiğiniz dizileri ve programları cebinizden Turkcell kalitesiyle izleyin. Şimdi 3G'li olun Mobil TV paketi ile 1 gün boyunca 22 kanalı cebinizden BEDAVA izleyin.

3G'nin hızlı ve renkli dünyasıyla tanışıp ücretsiz 3G'li olmak ve 3G servislerini ücretsiz denemek için hemen 3G yazın 2222'ye gönderin hayatınıza renk katacak 3G servislerini denemeye hemen başlayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 21 Haziran 2011; 12:16:24 >

• 3g yi kapatıp tekrar basan olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80
    3g yi kapatıp tekrar basan olur mu

Edit
    Evet oldu
    Ama gunluk muş hediyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Haziran 2011; 12:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

3g yi kapatıp tekrar basan olur mu

bana hediyeler yüklendi geçen hafta 2 g ye geçmiştim! bugun tekrar dondum ve hediyeler geldi!
  • Halihazırda 3G abonesi olarak 2G yazıp 3388'e yolladım, 2G'ye geçiş yapıldı. Sonrasında 3G yazıp 2222'ye yolladım, 3G'ye geçiş yapıldı ve 10dk sonra hediyeler geldi.

• Online işlemlerden kapattım 3G'yi.

Ardından 15 sn kadar sonra 3G yazıp 2222 ye mesaj attım.

Tanımlandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada 100 mb internet paketi 1 gün değil, 1 ay geçerli.. Online işlemlerden kontrol ettim.

Konu için teşekkürler Paradox1026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 21 Haziran 2011; 13:31:35 >
  • Ama enteresan birşey var. 1024000 hakkımın hepsi kullanılmış, Kalan 0 gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bu arada 100 mb internet paketi 1 gün değil, 1 ay geçerli.. Online işlemlerden kontrol ettim.

rica ederim görevimiz güle güle kullanın!
    Banada aynı hediyeler tanımlandı ve eksilme yok internetin durumunda SeTha
  • Turkcell 3G'Ye Geçen Bence Kaybediyor :(
  • Turkcellden mesaj geldi bu arada. 100 mb internet 1 gunluktur diye :)

Ve bir de 4 dakikalik normal gorusme yaptim. Goruntulu gorusme icin verilen 30 dakikadan dusmus. Bu da gayet super.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bu arada 100 mb internet paketi 1 gün değil, 1 ay geçerli.. Online işlemlerden kontrol ettim.

rica ederim görevimiz güle güle kullanın!
    Banada aynı hediyeler tanımlandı ve eksilme yok internetin durumunda SeTha

boş yere 250 mb aldım pazar günü ya 7 tl gitti
  • bende hepsi sıfırlandı. çakal turkcell.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.