Şimdi Ara

VODAFONE 4G YE GEÇELİ HERYERDE ÇOK KÖTÜ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TAM 15 YILLIK ABONEYİM TELSİM VODAFONE OLDUKTAN SONRA BU KADAR KÖTÜ OLDUĞU ZAMANI GÖRMEDİM DAHA ÖNCE EVİM VE İŞİMDE SORUNSUZ 3,5 G YANİ H+ VAR ÇEKER İKEN ŞİMDİ ÇEKMEME PİNG SORUNU HIZ KALİTESİ DÜŞÜKLÜĞÜ VE KOPMALAR DAHA NE OLSUN ESKİYE NAZARN VODAFONE KAİTE OLARAK DÜŞTÜ VE İLGİLENMİYORLAR BURSA GEMLİK DE ÖLÜ İNANIN VODAFONE VE DAHA BİRÇOK YERDE

• Maalesef vodafone cogu ilde rezalet durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat türk telekom al.

• Vodafone'un gemlikte kurdugu 7-8 baz istasyonu belediye tarafindan kaldirildi.O nedenle artik baz istasyonu kurmuyor.

• Ben birini biliyorum otogarla ozdilek arasında boş bir kamyon parkı vardı oradaki tabela gibi direk kalktı o günden beri olduk sen nereleri biliyorsun hocam başka nerelerde kaldırıldı çok sıkıntı var özellikle son 1.5 yıldır çalışma var mi hocam peki yeni

• çok geç kullanıcısına yanıt
    Belediyeler oradaki yaşayan insanlara hizmet mi verecek yoksa hizmeti ortadan kaldırıp para mı isteyecek
    Bu belediyeleri anlamam zaten adam gibi işini yap hizmet ver
  • m398 M kullanıcısına yanıt
    bURSA gEMLİK DE VODAFONENİN SUÇU YOK DEMEKKİ 8 ADET İSTASYON KALDIRILIR MI KARDEŞİM UYGUN LOKASYONDA YER GÖSTER O ZAMAN KARDEŞİM ACİL DEVLETİN EL ATMASI LAZIM DEPREM BÖLGESİ OLOAN GEMLİKTE HATLAR SIKINTILI GERÇİ KAPALI PAZAR YERİ 1 SENEDİR AÇILMADI GİT ORAYA 3 ŞİRKETDE KOYSUN HALK HİZMET ALSIN AHHHH AHHH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.