Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasankurt27

aynı sorun için dün yine gittim. ekran kartını değiştirdiler. önceden rx480'di. şimdi asus dual 1060 6gb taktık. 15 dk dayanabildiği oyuna orada 1 saat dayanınca herhalde oldu dedim. eve gelince yine aynısı oldu. bi de oradakiler deneme yanılma yöntemine gittiler. yani işi bildikleri falan yok. bende burada sorayım dedim hocam. yoksa önerinizi dün yapmıştım..

Bu iş biraz deneme yanılmadır zaten sen yine götür güç kaynağpını değiştirsinler sorun ondan gibi duruyor 700 yerine 850 W dene yeni ekran kartları çok güç tüketiyorlar.
  • anakart asus varken onedir öyle
  • ozfidelio O kullanıcısına yanıt
    Ne 850si o sisteme 600 bile fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun ne diye kasmışlar bu konuda?

Sorun %90 psu, değiş kurtul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    I7 işlemci + gtx1080 kartlı sistem için 600W lık stock kasa Psu sıkıntı çıkarmıyor bende. Bence Psu arızalı olabilir.

• Bir sistemde tasarruf edilmemesi gereken en önemli bileşen PSU. Hata baştan yapılmış. Şimdi olmasa daha sonra arıza verebilir bir parça her zaman en iyisi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 10 Nisan 2017; 13:01:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde bu tip sorunlar ram kaynaklı oluyor.başka bir ram ile deneme şansınız var ise deneyin.en kötü ihtimal ise işlemcinin hasarlı olması.

- farklı ram ile test edin.
    - sistemi farklı bir anakart üzerinde test edin.
  • Şu yüzden bilsekte insan bir marka altında mı alsam diyor.

• Kanımca güç yetmiyor hocam 700w az kalıyor o parçalara
  • Benimde Aklima Dirak PSU geldi.

Insallah en kisa surede cozumu bulursun.
  • Kapatıyorsa bilemem de restart atıyorsa aynı sorunu ben de "bazen" yaşıyorum. Sebebi belli. Windows 10+Nvidia sürücüleri+LGS+Razer synapse. Bu kombinasyon bir araya geldi mi sorunlar bitmiyor, azalıyor ama bitmiyor. Özellikle Windows 10'da Nvidia sürücüleri restart sorunu çok var. Ama restart yok, kapatma varsa psu'dur.
  • Ram ve ya psu olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse ramden dememiş... ramlerinin mhz degerini bi alta alın. 2000 mhz gibi bi seviede kapanma mapanma sorunu olmadan devam edersiniz kanaatimce.
  • Şu sistemin sentetik programlar ile yapılacak max power out degeri 300w'a bile ulaşamaz, biri 700w yetmez biri 850w almalısın filan demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Nisan 2017; 14:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartına işlemciye parayı ver. Güç kaynağın'dan parayı kıs , çakma Frisby al.

Yazık yazık...
  • güç ayarı ne durumda boşta kalınca bir süre sonra kapanacak şekilde ayarlıysa düzelt... + frisby markası o kadarda kötü değil...
    tavsiyelerinizi cumartesi değerlendireceğim arkadaşlar.
    zira geniş bir vakit gerekiyor.
    cumartesi günü tekrar bilgilendireceğim.
    her bir yorum için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.