Şimdi Ara

eski monitor yeni sisteme uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS A7S333
    60 GB MAXTOR 7200 RPM
    64MB GEFORCE2 MX-400
    256 MB PC2100 DDR RAM KINGSTON CAS2
    CODEGEN 350 WATT P4 SP
    böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum elimde 4 yılık 14" eski bir monitor var(viewpoint).Acaba monitorum bu sisteme uyarmı.Yani monitoru bilgisayara bağlayan giriş çıkışlar falan problem yaratır mı?(tam emin değilim ama şu anda piyasadaki monitorler usb yoluyla bağlanıyorlar heralde)
    Çünkü eğer uyarsa yeni monitor masrafından kurtulmuş olacağım.

• uyar canım standart bişi o. 10 yıl önceki pc'lerin monitörleri de aynı giriş.
  • Yok yauww ne USB si eski monitör uyması için piksel ayarları önemli 800x600,1024x768, falan destekliyormu.daha önemlisi ekran tazeleme frekansı ne monitörünün? eskiler tam bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim, 60hz üstüne çıkamıyorlar.Ama driver ayarları ile bu sorunu aşarsın sorun olmaz.Monitörünü ekran karı üzerinden sistemine bağlarsın buda 15pinlik dişi çıkıştır, dikkat edersen.

Saygılar
  • bencede uyar power supply de monitör için yer var nasıl olsa umarım yanlış bişey söylemiyorumdur
  • hey gidi pusu
    güldürdün bu cühela kuşu
    sen en iyisi git de uyu:))))))))
  • yapma be kahraman abi
    varsa yanlışım el at bi...
    tam emin değilim zaten yanlış bişey mi söyledim bienim monitör ekran kartına takılı ama eski bilgisayarımda power supply'ye takıyodum diye hatırlıyorum
  • muhtemelen onboard ekran kartın vardı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni sistem uyumlumu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Pusu" power girişinden bahsediyor, bazı P4 kasalar monitör için 220V girişinden yoksun.Ekran kartı öhü öhüüüü evet uyku sersemliği var galibaaaa.[|)][|)]

Saygılar
  • valla şimdi merak ettim keşke bilgisayar burda olsaydı nereye taktığımı unuttum şimdi hatta girişlerin dizilişini o kadar yukarda giriş olmaz gibi hatırlıyorum.şimdi burdaki bilgisayarın power supplysine bakıyorum girişler benziyo allah allah..liquerx kardeş pardon senin konuyuda dağıttık kusura bakma...kahraman bi el at bana
    yoksa bu gece uyku haram bana
  • bana da bastı uyku galiba.. kafiyeler ekran kartları avatarlar bir kırık gençlik hikayesi..
  • monitöre giden kablo bir: güç kablosu (elektriği kasadan da alabilir, direkt prizden de)
    monitöre giden kablo iki: veri aktarım kablosu (ekran kartına bağlı / onboard çipli anakarta)
  • amma donanım kültürü var bende de puhahahaha
  • dostum monitörün çözünürlüğü desteklemeyebilir çünkü bende bi tane var 1024/768 i desteklemiyor ekran çizgi çizgi oluyor :)) öle bişi olursa şaşırma sakın :)))
  • evet kahraman bende tam onu yazacaktım bu bilgisayarda monitörden(lg775n) çıkan iki kablo var biri direk prize gidiyo diğeri ise ekran kartına(tnt2)bunun neresi yanlış anlayamadım o kadar geyik yapınca...
  • Hadi yatın uyuyun
  • yanlış diil pusu; ben ilk bahsettiğinin güç kablosu olduğunu anlayamamıştım. hadi iyi geceler sana da bana da:) uuuuaaahhhhhhhhh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.