Bildirim

Yeni Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş

- 

arel universitesi aciyor _____________________________  - 

istanbul tıp fakültesi ingilizce yani çapa tıp ingilizce açılıyor bu yıl. kontenjanı 60 ya da 70 kişiydi, 2 de okul birincisi kontenjanı var _____________________________  - 

Teşekkürler beyler, tercih döneminde çoğumuzun işine yarayabilir bunlar. İnternette araştırmıştım da toplu bir liste bulamamıştım 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

tıp => uşak, kastamonu, beykent, aksaray, ömer halisdemir, amasya, haliç, istanbul (ing), kemerburgaz(%50), istinye(ücretli ve %50) 
izmir demokrasi, izmir ekonomi, sağlık bilimleri (gülhane),
diş => beykent, mersin, sağlık bilimleri, sağlık bilimleri (gülhane), okan (ing)
her iki bölümden birkaç tane de kıbrısta var._____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: ozgur561
tıp => uşak, kastamonu, beykent, aksaray, ömer halisdemir, amasya, haliç, istanbul (ing), kemerburgaz(%50), istinye(ücretli ve %50)
izmir demokrasi, izmir ekonomi, sağlık bilimleri (gülhane),
diş => beykent, mersin, sağlık bilimleri, sağlık bilimleri (gülhane), okan (ing)
her iki bölümden birkaç tane de kıbrısta var.
Kıbrıstakilerin isimlerini biliyor musunuz?

Kılavuza bakın en sonlarda. Zaten 2-3 tane. Bulursunuz hemen. _____________________________  - 

Salim Ünsalın twittera girin en üstte sabit tweeti var üniversite Üniversite yazıyor 

Kahramanmaraş(diş hekimliği) 2017 - 2018 için öğrenci almaya başlayacağını söylemişti bu sene. Açılıp açılmadığını nereden öğrenebilirim ? _____________________________ Çok mal haramsız , çok söz yalansız olmaz.
-Yunus Emre - 

Hm tamam baktım, %25 ve %50 burslular varmış; ben tam burslu arıyordum ama teşekkürler 

Teşekkürler, eksik yoktur inşallah 

quote:
Orijinalden alıntı: Kantırdaki Kanascı
Kahramanmaraş(diş hekimliği) 2017 - 2018 için öğrenci almaya başlayacağını söylemişti bu sene. Açılıp açılmadığını nereden öğrenebilirim ?
ÖSYM' nin sitesinden bakabilirsiniz. Benim baktığım da yeni açılan bölümler de Diş Hekimliği fakültesini görememiştim 2 hafta önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' - 

Takip 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Işığı kapat

Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı