Şimdi Ara

Yeni televizyon ACİL DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler yarın peder TV alıcak Ankara merkezden gelirken öneri alayım dedim sizin gibi güçlü tecrübelerden siz ne önerirsiniz zaten 700 den aşağı televizyon yok gibi herhalde fiyatı 950 lirayı geçmesin yakın değerler olabilir

Size güveniyorum azıcık tavsiye ? Teşekkürler şimdiden.

Dahili uydu alıcısı olmalı

82 ekran idealdir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekokk -- 14 Nisan 2013; 20:34:42 >

• Teknoloji sitelerinden 32'' olarak eleme yapıp, cihazın teknik özelliklerinde uydu alıcısı olan cihazları araştırabilirsiniz. Vatan-gold-istanbulbilişim-metro- .... model olarak ayırabilirsiniz bu şekilde.
    başka x mağazaya gidip bulduğunuz modeli-satınalırsınız..
    http://www.gold.com.tr/U219058/Samsung-32ES5700-32inc-100Hz-Uydu-Alicili-UsbMovie-Full-HD-SMART-LED-TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Teknoloji sitelerinden 32'' olarak eleme yapıp, cihazın teknik özelliklerinde uydu alıcısı olan cihazları araştırabilirsiniz. Vatan-gold-istanbulbilişim-metro- .... model olarak ayırabilirsiniz bu şekilde.
    başka x mağazaya gidip bulduğunuz modeli-satınalırsınız..
    http://www.gold.com.tr/U219058/Samsung-32ES5700-32inc-100Hz-Uydu-Alicili-UsbMovie-Full-HD-SMART-LED-TV

Saol kardeşim de marka olarak model olarak bi önerin felan yok mu ?

• Samsung demiyorum ama seçili markalar arasında tercihiniz olabilir.. Panasonıc-samsung-lg-toshıba-phılıps-sony-hısense- Vestel-arçelik/beko. başka önerim yok. vaktim yok araştırmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ev Yeni TV..
    19 yıl önce açıldı
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.