Şimdi Ara

Yeni telefon aldim kilif alsam mi ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar huawei p8 aldim kendime tasarımı guzel bir cihaz ben buna ince slikon aldim 5 tl ye.evde kilifsiz kullaniyorum disarida da slikonlu kullaniyorum da sizce slikon kilif yeterli mi yoksa kilif mi alsam?http://i.hizliresim.com/mE1R81.png telefon bu

http://i.hizliresim.com/5YMq4R.png bu kikif akilli kilif
    http://i.hizliresim.com/vZnygv.png
    Alirsam bu iki kiliftan birisini alirim ama kilif almakta da kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada şair huwai p8 aldğını çaktırmadan söylemektedir güle güle kullan kılıf kullanıyorum bende ileride satmaya kalkarsan temiz kalır çiziği darbesinde korur kılıfla kullanımı zor oluyor zadece arkasını kaplayan bir kılıf alırsan daha kullanışlı olur kapaklı kılıflar ele cebe çok ilişiyor açınca elde çok kaba duruyor yani 3 resimdeki seni daha mutlu eder.

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone değil ki hava atma amacli yazayım

• Şuana kadar hiçbir cihazimi kılıfla kullanmadin.tak bi tane temperli yada normal jelatin kullan gitsin.Ben elimden kolay kolay dusurmuyorum telefonu sen dusuruyorsan al kılıf

• Eski telefonum da da uzun sure kılıf kullanmadim cihazin arkasi metal dokunarak kullanmasi guzel oluyor sırf temiz kalsin diye kullanma zevkinden de vazgecmek istemiyorum

• Burada şair huwai p8 aldğını çaktırmadan söylemektedir güle güle kullan kılıf kullanıyorum bende ileride satmaya kalkarsan temiz kalır çiziği darbesinde korur kılıfla kullanımı zor oluyor zadece arkasını kaplayan bir kılıf alırsan daha kullanışlı olur kapaklı kılıflar ele cebe çok ilişiyor açınca elde çok kaba duruyor yani 3 resimdeki seni daha mutlu eder.

• mavi kalem kullanıcısına yanıt
    Ban ciki ban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Eski telefonum da da uzun sure kılıf kullanmadim cihazin arkasi metal dokunarak kullanmasi guzel oluyor sırf temiz kalsin diye kullanma zevkinden de vazgecmek istemiyorum

Bir şey olmaz hocam ilk aylar öyle oluyo sonra öküz gibi davraniyorsun telefona zaten.

• Telefonu 2. El olarak satmayı düşünmüyorsan kılıf kullanmak saçmalık bana göre ben o kadar para vermişim ince ve kaliteli malzemesi olan bir telefon almışım niye kılıf takarak daha kalın ve malzeme kalitesi düşük yapayım?
    Temperli cam al ekrana yeter

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    2. El satilmayacak
    Ben de sizin gibi düşünüyorum

• Telefon kılıfı alacaksan koruyucu özelliği olanlardan al yoksa boşu boşuna sadece telefonun ısınmasına yol açarsın. Ayrıca kalınlaşır.
  • Ne kadar kaba telefon

• Sorun düşmesi değil ki cebinde bozuk para veya anahtarla kaldımı gitti arka kapak. Benim kılıf kullanmam çizilmesini önlemek için yoksa düştüğünde 10 liralık silikonun koruyacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeamoNZ

Sorun düşmesi değil ki cebinde bozuk para veya anahtarla kaldımı gitti arka kapak. Benim kılıf kullanmam çizilmesini önlemek için yoksa düştüğünde 10 liralık silikonun koruyacağını düşünmüyorum.

Vallahi hocam dikkatli kullanınca pek sıkıntı olmuyor

• Telefonu onlarla birlikte cebimde durmuyor sadece telefon oluyor

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bim kasiyeri fişle bozuk parayı aynı anda elime sıkıştırdığı zamanlar ister istemez koyuyorum.
  • Bence silikon,kılıf,kırılmaz ekran vb. takmayın. Telefonu kullanma zevkini azaltıyor, aldığımdan beri herhangibirşey takmadan kullanıyorum en ufak çizik vb. yok. Ayrıca kılıflar telefonun tasarımını bozuyor + kalınlaştırıyorlar.

Özet: İlk cümle

• Al kesinlikle elinin teriydi, düşürmesiydi derken arka yüz berbat oluyor. Kılıf bunu önlüyor gerçekten. Alırken telefonu tutarken olan konforuna dikkat et en başta
  • Ince seffaf silikon al kullan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.