Şimdi Ara

Yeni Tasarımım Fan Kontrolcüler... Foruma Özel Tanıtım Videolu :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çalışmam olan fan kotrolcüleri sizlerle paylaşmaktan çekinmiyorum artık, şimdiye kadar ürettiğim değişik şeyler için tepkileriniz çok olumlu olduğu için :P...

Şimdiki tasarımım ise piyasada bulunan fan kotrolcülerden bir adım ötede nedeni ise, piyasadakilerin çoğunun 5-12 ya da 7-12 volt aralıklarını kontrol etmesi, benim yeni tasarımım ise, 1-12 volt aralıklarını kontrol ediyor, yani tam yavaşlattığınızda fanınız durur...

Şimdilik tekli olarak hazırladım tasarımlarımı fakat yakında ön panellere 4 lü 5 li hatta 6 lı yapabilmeyi umuyorum...

BU ARADA, KASANIZDAKİ IŞIKLANDIRMALARI DA BU KONTROLCÜ İLE KONTROL EDEBİLİRSİNİZ (Işık seviyesini yükseltip düşürmek için)...

Umarım buna da tepkileriniz olumlu olur, ve aklınıza gelen fikirleri yazmaktan çekinmeyiniz, çünkü kendimi geliştirebilmem için eleştirilere ihtiyacım var...

BU DA VİDEO, SİZLER İÇİN ÖZEL OLARAK ÇEKİLDİ :

FAN KONTROLCÜ TANITIM VİDEOSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 30 Ekim 2010; 15:23:40 >

kaçlık pot kullandın?
    İmzam kural dışıymış! Böyle kalsın sevdim ben bunu. || Uymamız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. Çekinmeyin tıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma daha yapmışsın satışa sunuyor musun yoksa daha sonraki zamanlarda mı?

Teşekkürler...

Satış sayfası da açıldı, profilimden dükkanıma ulaşabilirsin sanırım...

Orijinalden alıntı: djemo31

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma daha yapmışsın satışa sunuyor musun yoksa daha sonraki zamanlarda mı?

Teşekkürler...

Satış sayfası da açıldı, profilimden dükkanıma ulaşabilirsin sanırım...

Evet mesajı yazdıktan sonra gördüm
  • Hocam iyi güzel de sadece tek fonk. olmamış maliyeti kısmak içinmi yaptın
    Genede azmin için tebrikler
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C6 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Hocam iyi güzel de sadece tek fonk. olmamış maliyeti kısmak içinmi yaptın

quote:

Şimdilik tekli olarak hazırladım tasarımlarımı fakat yakında ön panellere 4 lü 5 li hatta 6 lı yapabilmeyi umuyorum...

Yorum yazmadan önce başta yazdıklarımın hepsini okursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 31 Ekim 2010; 11:05:25 >

quote:

quote:

iyide benim sorduğum o değildiki LCD fln herhangi başka bişey olcakmı diye sormuştum neyse
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C6 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye

• iyide fan 10v dan aşağı dönmüyo ne işe yarıcak o zaman...

quote:

quote:

quote:

iyide benim sorduğum o değildiki LCD fln herhangi başka bişey olcakmı diye sormuştum neyse

Hocam bu şimdilik sadece başlangıç daha önceki fan modlarımdan vs hiç tanımamışsın sanırım beni, çok basitler ile başlarım sonra yavaş yavaş değişik modeller oluştururum, birden en mükemmeli çıkarmam ortaya benim de huyum bu :D.
    Yani demek istediğim şey şu : çok yakında çok değişik modeller burda olacak inşallah...

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

iyide fan 10v dan aşağı dönmüyo ne işe yarıcak o zaman...

Hangi fan 10 volttan aşağı çalışmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 31 Ekim 2010; 20:03:01 >

• on-off swıtch lerle uyumlu yapabılırmısn hocam fan acma kapama türünde _?

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• 1-12 arası çalışması iyi olmuş uyurken kısarsın ses mes kalmaz
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

on-off swıtch lerle uyumlu yapabılırmısn hocam fan acma kapama türünde _?

Siz hayalini edin ben de hayalinize can vereyim :D, tabi ki de mümkün, sen beni fanlarımdan da tanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam, aynı yaratıcılığı bunlarda da yavaş yavaş kullanacağım kimsenin kuşkusu olmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.