Şimdi Ara

Yeni tarifeye gecerken ayın 5i oldugu icin cift fatura mi odeyecegim bilen yardim etsn lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni tarifeye gecerken ayın 5i oldugu icin cift fatura mi odeyecegim ttneti ardim emb sinirsiz 75tl 8 mb 60 tl ye gececegim dedim ayın 5i bugun 1inde 75 tllik faturaniz kesildi simdide 60 tltlik fatura kesilir bu ay 135 odersiniz yaklasik dedi ne kdar sacma dedim oda ay sonunu bekleyin gecmek icin dedi hakkaten boyle mi sistem basina gelen var mi

• Sizin dediğiniz miktarlar üzerinden yazıyorum.Eğer farklı şeyler yoksa bu ay 75 gelir çünkü tutar zaten kesilmiştir, haziran faturası ise 60 a ilaveten mayıstaki 25 günlük tarife farkı yansır.Tabi burdaki fark sizin lehinize çünkü pahalıdan düşük tarifeye geçiyorsunuz.25 günlük farkı 2 tarifenin 12-13 tl gibi birşey, haliyle haziranda da 48 tl falan gelmesi gerekir diye tahminde bulunuyorum.
  • Peki temmuz ayinda duze cimis olark 60 60 gelmeye baslayacak dimi o zaman bana bir fikir veriseniz gecmemde hicbir sakinca yok fazladan 1 fatura zarar etmeyecgim bu ay fazla odeyp sonraki ay geri alacagim anladigim bu yonde dogru anlamismyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay 75TL ödersiniz.Gelecek ay başında 60TL lik tarifede olduğunuzdan 60TL çıkar faturanız fakat bu ay yaptıınız değişiklik gelecek faturanıza yansır.Ücretlendirme şöyle olur Haziranda ödeyeceğiniz faturada 60TL(mevcut paket ücreti)+50TL(paket değişimi için alınan 25günlük ücret)-62.5(Paket değişikliğinde iade edilecek tutar)=47.5TL fatura ödersiniz.Paket aşımları bulunuyorsa ek ücret yansıyabilir.Sınırsız tarifelerde işlem yaptıysanız paket aşım ücreti olmaz.Temmuz faturanız bir değişiklik yapmazsanız 60TL gelir.
  • Arkadaslar cok tesekkur ederim saolasiniz son bir sey daha sorayim sizce nasil yapayim tarife degisikligini telefon sube internet sunun icin soruyorum sozlesmem epey eski zannediyorum yeni maddeler vardir imza ya da onay olmadan telefon nasil olur sizce
  • müşteri hizmetlerinden yapın değişikliği çünkü konuşmalar kayıt altında herhangi bir problemde bu kayıtlara ulaşılabiliyor,en kötü internette kendinizin yapması zira tüm sorumluluk size ait oluyor.

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Peki temmuz ayinda duze cimis olark 60 60 gelmeye baslayacak dimi o zaman bana bir fikir veriseniz gecmemde hicbir sakinca yok fazladan 1 fatura zarar etmeyecgim bu ay fazla odeyp sonraki ay geri alacagim anladigim bu yonde dogru anlamismyim

evet temmuzdan itibaren 60 şeklinde devam eder, ya zaten tarife değişikliklerinde bir sorun yok sadece millet düşük ücretliden yüksek ücretliye geçerken sanki fazla geldiğini sanıyor halbuki zaten gün hesabı yapılıyor.Sende durum tam tersi olduğundan hiç bir sorun olmaz, onlar ayrıca bir hata yapmazsa.

quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Arkadaslar cok tesekkur ederim saolasiniz son bir sey daha sorayim sizce nasil yapayim tarife degisikligini telefon sube internet sunun icin soruyorum sozlesmem epey eski zannediyorum yeni maddeler vardir imza ya da onay olmadan telefon nasil olur sizce

telefondan da tarife değiştirseniz kalkıp size sözleşme okumuyor ki.sadece tarife değiştirme teyiti alıyor, yani birşey farketmiyor.Ben yeri geldi telefondan yaptım yeri geldi online işlemlerden yaptım bir sıkıntısı olmadı.Sonuçta sen geçerken seçtiğin tarifenin şartlarını kabul ederek geçiyorsun iş orda bitiyor.Geçeceğin tarifenin tüm detaylarını internet sitesinden iyice oku derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Mayıs 2012; 16:20:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.