Şimdi Ara

Yeni tanıştığım kızın kanser çıkması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce bir kızla çıkmaya başladım. Kız harika bir fiziğe ve yüz hatlarına sahip ve bugün bana çok kötü davranmaya başladı biraz derine indim ve senden soğutmaya çalışıyorum kendimi dedi. Neden diiye sorduğumda biraz zor olsada açıkladı. Face'te yazdıkları zaten iç karartıcı şeylerdi. Kızla ilişkimiz nasıl yürümeli. Kıza hertürlü desteği vereceğimi söyledim ve onu rahatlattım azda olsa ama çok garip bir durummuş be abi açıklayamıyorum bile. Sizede içimi dökeyim dedim.

• A walk to remember gibi

İhtiyaç duymuyorsan o kızın yanında durman bir şeylere daha çok bağlar onu. Ölümden korkmaya başlar. Ben olsam yalnız bırakırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 12 Kasım 2011; 13:58:01 >
  • Vay be
  • Eğer yalan değilse destek olmalısın. Çünkü bu forumda nice örnekleri gördük. Eğer gerçekse yanında olman iyi olacaktır. Ben olsam öyle yapardım, kaçmazdım, en güzel anları yaşatmaya çalışırdım. Belki arkadaş , belki dost olarak orası sana kalmış.
  • derinden bağlanma kıza ama onun dısındaki bütün hreseyini ver ona onunda bunu yenmesinde yardımcı olman sartt... yani bu onda değil sende de olabilirdi o sekilde düşün..
  • bknz imzası
  • Kanser olması, onu sevemeyeceğin anlamına gelmez. Ona değerli olduğunu, çok sevdiğini falan söyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaninda ol bence
  • Ondan uzaklaşırsam moral olarak çöker. Ama yanında olursam mutlu oluyor en azından ama şimdi kanser çok kötü birşey, saçların dökülmesei,halsizlik,kemoterapi vs vs çok zor bir durum bırakmakta bana yakışmaz. Garip oldum sabahh sabah işte.
  • Yanında olmalısın bence kanserde en önemli şey zaten moraldir. Moralini yüksek tut.
  • yalnız bırakma sakın onu. Moral neleri yeniyor, yaşama sevinci insanı nelerden kurtarıyor.

şimdi ayrı olduğumuz sevgilimle 1. yıl dönümüzde hepatit-b hastası olduğunu öğrendik.dünya başımıza yıkıldı ama ayrılmadım. Bilirsiniz ki kanser bulaşıcı değildir ama Hepatit-b bulaşıcıdır.Buna rağmen 5 yıl boyunca onu mutlu etmek için, yaşama sıkı sıkı tutunması için elimden geleni yaptım. Sarılıp uyudumda,öptümde, elini hiç bırakmadımda. Göze almıştım ben, ya ömür boyu beraber yürüyecektik yada beraber ölecektik. Ha bu kadar ilgiden dolayı kendini prenses sanıp giden o oldu ama benim içim rahat en azından.

Not: Bana bulaşmamış.
  • ağlarım bak.

• Her zaman yanında ol!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

yalnız bırakma sakın onu. Moral neleri yeniyor, yaşama sevinci insanı nelerden kurtarıyor.

şimdi ayrı olduğumuz sevgilimle 1. yıl dönümüzde hepatit-b hastası olduğunu öğrendik.dünya başımıza yıkıldı ama ayrılmadım. Bilirsiniz ki kanser bulaşıcı değildir ama Hepatit-b bulaşıcıdır.Buna rağmen 5 yıl boyunca onu mutlu etmek için, yaşama sıkı sıkı tutunması için elimden geleni yaptım. Sarılıp uyudumda,öptümde, elini hiç bırakmadımda. Göze almıştım ben, ya ömür boyu beraber yürüyecektik yada beraber ölecektik. Ha bu kadar ilgiden dolayı kendini prenses sanıp giden o oldu ama benim içim rahat en azından.

hepatit b önemli bir hastalık değildir. c olmasın o?

konuyu açan arkadaş: yanında ol bence.

• incir reçeli filmi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

yalnız bırakma sakın onu. Moral neleri yeniyor, yaşama sevinci insanı nelerden kurtarıyor.

"Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur"

• Tabii ki yanında olmalısın kız senin için daha da hayata tutunur ve belki kanserden kurtulur ölecekse de hiç değilse onu seven birilerinin olduğunu bilerek ölsün.Eğer bırakırsan kızı zaten yaşasam ne olur yaşamasam ne olur diye düşünmeye başlayacak ve yaşayabilecekse bile bunun istemeyip durumunu daha da kötüleştirecek.Sen belki böyle bir şeyi yapacak kadar sevgili olarak görmüyorsun ama eğer öyleyse bile en azından dostuymuş gibi yanında dur kızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 12 Kasım 2011; 14:18:24 >
  • Yalandır bence.İlgi görmek için böyle birşeyler uydurmuştur.Tahlil raporlarını iste ve birine göster.
  • Yanında ol, kız senin sayende hayata tutunabilir ve sonra evlenirsiniz. Ya da kıza bağlanırsın kız ölüp gider sonra ömrünün sonuna kadar mutlu bir ilişkin olmaz.
  • film gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.