Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.185
Cevap
186
Favori
1.033.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de gördüm aliexpress'tekileri fakat garanti ve teslimat süresi gibi sebeplerden cazip gelmedi.

Türkiye'de satılan, bu araca uygun kaliteli bir multimedya sistemi bilen duyan var mı?
    Hocam resmi yazı isteyin garanti bozduguna dair ve kullanma talimatında nerede yazdıgını sorun, sonra tüketici mahkemeye başvurun. Sakın para verip işlem yaptırmayın. Yedirebildiklerine bu yolu deniyorlar, google maps yüzünden bozulmadı zaten ayıplı mal hepsi bozuluyor. Yoksa cihaz kendi içinde google chrome kurulu geliyor, bozsa o bozar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mutimedya tam bir fiyasko. Bu araçta tek kusur bulduğum nokta. Öyle çok birşey yüklü de değil radyo ve müzik dışında birşey kullanmam. Ona rağmen arada donuyor ses kesiliyor. Radyo gidiyor vs. Gittiği yere kadar gitsin tamamen iptal olduğunda yaptırmam söker güzel bir multimedya takarım. En azından doğru düzgün android versiyon olur ram olur işlemci olur. Zaten nasip olursa 5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Araç 2016 model bana fazlasıyla yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer değiştirirsem yeniden android almam. Malum android her sene yeni versiyon çıkarıyor, ancak araçtaki multimedya güncellenmiyor. Telefon gibi at, yenisini al da mantıklı değil.
    En uygun çözüm, araca uygun double din bir çerçeve ve double din bir multimedya.
    Şimdilik Sony Xav-Ax 3005DB'yi gözüme kestirdim.
    Android Auto ve Apple CarPlay destekli bir sistem olsun yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sahibinden.com
    Suzuki Vitara Uyumlu Android 7.1.2 Multimedya OEM Double Teyp - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 626290642
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-suzuki-vitara-uyumlu-android-7.1.2-multimedya-oem-double-teyp-626290642/detay

• _____________________________
    SUZUKİ VİTARA S

• Yahu 2 mesaj ömce yazmışım.
    Yanlış bilgi vermeyelim.
    Bu oto radyo, multimedyalar gümrükten geçmez.
    geri gider.
    çünkü YASAK.

• Selamlar 2006 5k 2.0 otomatik gv sahibiyim prins lpg var, Lpg de iken bazen kalkışlarda yada normal giderken gaza biraz yüklendiğimde göstergede 4h 4h lock ışıkları yanıp sönüyor benzinde böyle bir sorun yok biraz araştırdım bobin buji kontrol ettirin diyenler var araç 130000 km başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ICEMANDRUMS

Sahibinden de bu tarz uyumlu teypler var bilginize...https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-suzuki-vitara-uyumlu-android-7.1.2-multimedya-oem-double-teyp-626290642/detay
    Size cevaben değilde genel olarak yazıyorum;
    Bu ve benzeri cihazların bizim araçtaki cihazlardan hiçbir farkı yok. Fikrimce hiç bulaşmamak en iyisi. Bugün bozulmazsa yarına elimizde kalır.

Aslında güzeli @hesaplayanadam ' ın dediği gibi bir cihaz (Sony, Kenwood vs.) alıp, ömür boyu kullanmak olur. Maksat android ise, Android Auto her türlü tatmin edecektir. 1500 TL buna verileceğine biraz daha para biriktirip 3.500 TL 'ye Sony alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpcvs

Size cevaben değilde genel olarak yazıyorum;
    Bu ve benzeri cihazların bizim araçtaki cihazlardan hiçbir farkı yok. Fikrimce hiç bulaşmamak en iyisi. Bugün bozulmazsa yarına elimizde kalır.

Aslında güzeli @hesaplayanadam ' ın dediği gibi bir cihaz (Sony, Kenwood vs.) alıp, ömür boyu kullanmak olur. Maksat android ise, Android Auto her türlü tatmin edecektir. 1500 TL buna verileceğine biraz daha para biriktirip 3.500 TL 'ye Sony alınabilir.

Alıntıları Göster
    Alp Bey'e katılıyorum. Bu cihazın donanımı biraz daha iyi gibi görünse de kalite olarak (ses çıkışı, radyo çekişi, GPS ve wifi çekişi gibi) Daiichi den iyi olduğunu sanmıyorum. Geçici çözüm olarak alınabilir. Uzun vadede daha bilindik cihazlara bakmakta fayda var.

Ne elbiseler gördüm, içinde insan yok.

Kefen'in imzamızdakileri koyacak cebi yok,

Bundan dolayıdır ki, gösterişe gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplayanAdam

Firma onarımdan kaçmak için bu yola başvuruyor, @kvadankpakal en doğru yöntemi yazmış.
    Benim de araç 2016 ve halen 1. nesil multimedya var. Her türlü kullanıyorum, bozulmuyor... Demek ki yazılım yüklemek ile bozulmuyor.
    Eğer değiştirirsem yeniden android almam. Malum android her sene yeni versiyon çıkarıyor, ancak araçtaki multimedya güncellenmiyor. Telefon gibi at, yenisini al da mantıklı değil.
    En uygun çözüm, araca uygun double din bir çerçeve ve double din bir multimedya.
    Şimdilik Sony Xav-Ax 3005DB'yi gözüme kestirdim.
    Android Auto ve Apple CarPlay destekli bir sistem olsun yeterli.
    6 ay önce benim cihazın görüntüsü gitmişti. Garantiden cihazın anakartı değişti. Ekran vb. değişmedi. İçindeki yazılımlara ilave olarak google harita, spotify, gps test, vlc player, youtube, watsapp yükledim. Uygulamaları güncelliyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Ne elbiseler gördüm, içinde insan yok.

Kefen'in imzamızdakileri koyacak cebi yok,

Bundan dolayıdır ki, gösterişe gerek yok...

• Hepsiburada da pioneer ın bir modeli var bizim araçla uyumlu yazılmış fiyatı yüksek yalnız. Ekran boyutu da şuan araçtaki multimedya'dan küçük.

• Bu arabanın orjinal multimedya ünitesi Bosch marka, fakat Suzuki Türkiye (Doğan Holding) araç başına 500-600 Euro daha fazla kazanmak için multimedyasız ve kamerasız olarak getiriyor, Çin malı tablet ve geri görüş kamerası takıyor.
    Orjinal ekipman şu:

Türk bir firma bu üniteyi ve kamerayı getirip değiştirme hizmeti verirse belki utanıp araçları orjinal haliyle ithal etmeye başlarlar. Koca distribütör firmanın böyle hesaplara girmesi çok ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFB8954A9

Bu arabanın orjinal multimedya ünitesi Bosch marka, fakat Suzuki Türkiye (Doğan Holding) araç başına 500-600 Euro daha fazla kazanmak için multimedyasız ve kamerasız olarak getiriyor, Çin malı tablet ve geri görüş kamerası takıyor.
    Orjinal ekipman şu:
    http://www.suzuki-slda.com/SitePages/Home_Suzuki.aspx

Türk bir firma bu üniteyi ve kamerayı getirip değiştirme hizmeti verirse belki utanıp araçları orjinal haliyle ithal etmeye başlarlar. Koca distribütör firmanın böyle hesaplara girmesi çok ayıp.
    Bildiğim kadarıyla bosch marka multimedyalarda Türkçe menü olmadığı için getirtilemedi. Ve daiichi ile anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICEMANDRUMS

Bildiğim kadarıyla bosch marka multimedyalarda Türkçe menü olmadığı için getirtilemedi. Ve daiichi ile anlaşıldı.

Alıntıları Göster
    Menüyü bana göndersinler bir günde Türkçeye tercüme edeyim. Böyle bir bahane olamaz.

Sebep benim yazdığım şey, yani daha fazla para kazanmak için Çin malı tablet koyuyorlar.

Gerçi bunun bir adım ötesini Honda yapmıştı, CR-V koltuklarını yerli üreticide yaptırıyordu..

https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/mutlimedya-sistemi-de-yerli-olacak-5376399/

Bu arada aldığım bir duyuma göre (gizli ) yeni Vitara 'larda yine Daiichi olabilir, fakat Apple Carplay ve Android Auto gibi özelliklerle gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidgrind -- 8 Ekim 2019; 11:47:3 >

Orijinalden alıntı: solidgrind

Daiichi ile ilgili denk geldim;

https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/mutlimedya-sistemi-de-yerli-olacak-5376399/

Bu arada aldığım bir duyuma göre (gizli ) yeni Vitara 'larda yine Daiichi olabilir, fakat Apple Carplay ve Android Auto gibi özelliklerle gelebilir.

Araba almadan önce, onları karşılaştırmak için puanlama yapardım. En yüksek puanlı olan en uygun arabaydı.
    Tabi o zaman burada multimedya takılmasının ne kadar kötü olabileceğini tahmin edemiyordum.
    Şimdi olsa eğer burada multimedya takılıyor ise -1 puan, hele hele Daiichi ise -5 puan.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplayanAdam

Araba almadan önce, onları karşılaştırmak için puanlama yapardım. En yüksek puanlı olan en uygun arabaydı.
    Tabi o zaman burada multimedya takılmasının ne kadar kötü olabileceğini tahmin edemiyordum.
    Şimdi olsa eğer burada multimedya takılıyor ise -1 puan, hele hele Daiichi ise -5 puan.

Alıntıları Göster
    Ben aracı almadan önce bu forumu okudum. Multimedya sorununu gayet iyi biliyordum. Ama sorun yaşayanlarda değişim yapılıyor ve mağdur edilmiyor diye gördüğüm için çok önemsemedim. Bende 2. nesil cihaz var, birkaç uygulama da yükledim ama henüz sorun çıkarmadı. Cihazda sorun yaşayıp da garanti süresi içinde sorunu giderilmeyenler var mı? Mesela uygulama yüklemişsiniz diye garanti dışı kaldı dedikleri olmuş. Onlarda durum nedir acaba?

• Benim multimedya 1. nesil sanırım 2016 model araç. Arada donuyor, hafıza doldu uyarısı veriyor. Sadece agama car launcher yüklü anlam veremedim. Google Chrome kaldırdım oto. Güncellemeyi kapattım biraz düzeldi gibi. Radyo da donmasa benim işimi fazlasıyla görür ama sürekli donuyor arabayı stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.