Şimdi Ara

Yeni Sürücülerin HD 3850'ye Katkısı Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. HD 3850 ekran kartım var ve uzunca bir süredir merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum sizlere. Malum yaklaşık 2 seri önceki bir kart ve şu sıralar çıkan Catalyst 10.3 - 10.4 gibi sürücülerin ekran kartıma katkısı var mıdır sizce? En son 9.6 kullanıyordum, sonra Catalyst 10.2 kullanmaya başladım. Ama sürekli masaüstü bilgisayarımı kullanamadığım için aradaki farkı (tabii varsa) pek farkedemedim. Yeni sürücülerin HD 3850'ye katkısı var mıdır?

    Sürüm notlarında (Release Notes) sadece desteklenen ekran kartları kısmında ismi geçiyor artık. O yüzden sormak istedim. Bilgisi ve/veya fikri olan varsa çok makbule geçer. En azından sürücü peşinden koşmayayım bir de.

    Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Diğer donanım bileşenleri Sistem Paneli'nde yer alıyor. Şimdiden çok teşekkürler diyeyim...







  • hiç bir katkısı olduğunu düşünmüyorum ati zaten eski kartlara driver yapmaz sadece adını değiştirir
    mesala 5870 5850 5970 5770 5750 gibi kartların driverleri için uğraşır
    by
  • bendede 3850 var.10.3 driverı varken splinter cell conviction oynanamıyordu.çok yavaştı ve kitleniyordu bi süre sonra.10.4 ü kurduktan sonra düzeldi.demekki kartınız ne olursa olsun en son driverı kurun kesinlikle etkisi var.

    performansa etkisi yoktur ama güncel oyunlarla olan sorunları ve uyumluluğu devam ettirmek için kart ne olursa olsun son driverları kurmak gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarisakal
    performansa etkisi yoktur ama güncel oyunlarla olan sorunları ve uyumluluğu devam ettirmek için kart ne olursa olsun son driverları kurmak gerekir.

  • İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım sürücü güncellemeye devam etmem daha iyi olacak. En azından stabilite için. Tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.