Şimdi Ara

Yeni Support Şampiyon İçin Bir Kaç Ay Bekleyeceğiz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni Support Şampiyon İçin Bir Kaç Ay Bekleyeceğiz...

Yeni şampiyonun Fiora, the Grand Duelist olacağı ve şampiyonun AD tabanlı olacağı duyulduktan sonra resmi forumda çıkan ''Neden Support Karakter Çıkartmıyorsunuz?'' tarzı konulara Zileas bir açıklık getirdi.

quote:

Pekala, birçok şampiyon dizaynlayıcısına sahibiz, ve Xypherous bununla ilgileniyor, buda bunun biraz zaman alacağını gösteriyor;p Fakat, çalışmasıyla ilgili büyük heyecan duyuyorum, bence sizde duymalısınız.

-Zileas

Xypherous yaptığı şampiyonlardan sonra aylarca yeni şampiyon çıkarmamasıyla tanınıyor, hatta kimine göre Xypherous'un şampiyonları bu nedenle bu kadar farklı oluyor. Bilindiği üzere Xypherous en son geçen hafta oyuna dahil edilen Nautilus şampiyonunu bundan önceki şampiyonu ise 15 Kasım'da çıkan ve FeralPony'nin yardımı ile tamamlanan Fizz şampiyonuydu. Bu da bizlere yeni Support şampiyonun çıkması için bir kaç ay daha olduğunu gösteriyor.

Xypherous'un Şampiyonları;

• Fizz the Tidal Trickster (FeralPony'nin yardımıyla)
  • Nautilus the Titan of the Depths
  • Orianna the Lady of Clockwork
  • Renekton the Butcher of the Sands
  • Riven the Exile
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• heyecanlandım oyş
  • support a gerek yok shen var herkes onu alıyo zaten fuuuu
  • bu champ tasarımcıları ne mezunudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

bu champ tasarımcıları ne mezunudur acaba?

daha önemlisi ortalmaları ve kpss skorları kaç nasıl atandılar oraya

• quote:

Torna tasfiye meslek yüksekokulu okumuşlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

çok mu garip bunu sormam?mühendisi champ tasarımcısı yapacak halleri yok herhalde

özel yaratıcı adamları bulupta mı işe alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 19 Şubat 2012; 3:46:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıllık bilgisayar programcılıgı gibi bi mezunu olman yeterli olabilir, ama en önemli özellik yüksek derecede grafik programlarını kullanma becerin vs gerekli, okurken yada okudukdan sonra bu tarz bi yerde kendi imkanlarına staj yaparsan ( örneğin bi mail atarsın crytek'e ben şu şu programlarda ve yaratıcılığama güveniyorum ve sizin şirketinizde staj yapmak istiyorum vs diyerek) iş bulabilirsin neden olmasın. e tabi ingilizce yüksek derecede ingilizce bilgisi gereklidir bu iştede.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

çok mu garip bunu sormam?mühendisi champ tasarımcısı yapacak halleri yok herhalde

özel yaratıcı adamları bulupta mı işe alıyorlar?

Takma hocam laf sokma cabasında hepsi.
    Adam gibi soru sorulmaz forum ' da zaten.
    Bence illa bir universite mezunu olma gereksinimleri yoktur.
    Kendini geliştiren kişiler oldukları ve kanıtladıklarında zaten universite soracaklarını sanmıyorum.

Universite merak ediyorsan görsel tasarım ' dır image maker tarzı falan. türkiyede öyle bir bölüm yok güzel sanatlar var :D
    Ancak istanbulda bir çok kurs var bilge adam gayet iyi microsoft onaylı dunya capında gecerli belge veriyor ama fiyat cok tuzlu oldugu kadar egitimde iyidir.

• Yalnız şampiyonu karakter ve yetenekleri konusunda tasarlamak ile görünüş konusunda tasarlamak arasında fark var. Şampiyonların skinlerini tasarlayanlar illa ki grafikerler ama skillerini, özelliklerini vs tasarlayanın hangi gruba girdiğini ben de merak etmiyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 19 Şubat 2012; 6:42:36 >
  • Ben heyecanlanmadım açıkçası.Bu açıklamaların da oyalama olduğunu düşünüyorum.O kadar değişik olacaksa bu tasarladıkları, Ahri'ye yaptıkları gibi haftalar öncesinden (yani bugünlerde) bir görüntüsünü verirlerdi diye düşünüyorum.
  • Heimerdinger'a rework mu geliyor?1-2 yerde öyle geçiyordu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Heimerdinger'a rework mu geliyor?1-2 yerde öyle geçiyordu çünkü.

rework geleceğini sanmıyorum, olsa olsa bufflanır bence. legendary skini falan var heroyu tamamen değiştirmezler.
  • Hepsini geç de orianna'yı yapmışsa saygım sonsuz=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

rework geleceğini sanmıyorum, olsa olsa bufflanır bence. legendary skini falan var heroyu tamamen değiştirmezler.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/FeralPony
    Şu linkte yazıyordu Rework olacağı hatta 1 hafta önce offical forumda yazıyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/FeralPony
    Şu linkte yazıyordu Rework olacağı hatta 1 hafta önce offical forumda yazıyordu

Jaxa gelen reworku de bu adam yapmış, heimeye de bu kişi yapıyorsa pek parlak gözükmüyor bence

• quote:

Dizayncı diyorsa önce modelleme bilgileri olmalı kanımca.3DSMAX gibi programlarda uzman olmalılar,onun bir kolu vardı ama nereden idi unuttum.Yahut,herhangi bir bilgisayar mühendisi gibi bir belgen olup + Modelleme lisansın varsa başvuru yapınca kafalarına göre alırlar sanıyorum.
  • Splash art'ları hazırlayan ekip başka
    Oyuniçi modelleri hazırlayan ekip başka
    Karakter özelliklerini tasarlayan ekip başka

Hepsini aynı anda yapabilen birinin Riot'da işi olmaz sanırım daha köklü firmalarda çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.