Şimdi Ara

Yeni summoner rift hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu jungle yaratıklarının yanına geldikten sonra çıkıyo drake 2-3 sn sürüyo falan lee ile q atıp kaçamıcakmıyız ? Ayrıca çok büyük kuleler riven falan nasıl atlıcak ? Ziggs çok fena ult counter yemiş gibi bence eski sihirdar vasidinin yerini tutmuyor bu bambaşka oyun olmuş ve hiç begenmedim.Kimse kolay kolay alışamıcak demedi demeyin.Doluşcaklar buraya yenilik iyidir ama alışılmışlıklar yenisinin yerini tutmuyo yaz keke yaz

• Yaratık sen yanina geldiğinde çıkmaya baslamiyo normal çıkması gereken süreden çıkış animasyonuna gore erken doğup tam çıkması gereken dakikada çıkmış oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pbe jesap atin da deneyelim lo

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Pbe jesap atin da deneyelim lo

Pulsefire pbe attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

quote:

Pulsefire pbe attım

Güldürdün
  • quote:

quote:

Pulsefire pbe attım

kajsdklad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Pulsefire pbe attım

gece gece kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

quote:

quote:

Pulsefire pbe attım

Güldürdün

Sg varsa bi dal alirim

• O dediğin çıkış animasyonu sadece cıktıktan sonra seni görünce bi daha o hareketi yapmıyor merak etme lee ile kaçarsın
  • Yeni map hem göz zevki açısından hemde duvarların artık duvar olduğu kısımdan itibaren duvar oluşundan ötürü oyun kalitemizi arttıracağına inanıyorum.(İlginç bi cümle oldu)
  • ejder 2.30'da çıkıyor. O animasyon 2.25 gibi olacak
  • Takip edemiyorum pek yeni harita olayını,FPS düşüşü var mı acaba deneyenler bilgilendirir mi ?
  • Yalnız dragonun ordaki şelale çok güzel. İnsanın orda piknik yapasi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 24 Haziran 2014; 11:25:10 >
  • Artık sizin gibilerin ya okuma özürlü olduğunu veya beyinde bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Artık sizin gibilerin ya okuma özürlü olduğunu veya beyinde bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.

OOOO manyak laf buralar karışır yerimizi alalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Yanlız dragonun ordaki şelale çok güzel. İnsanın orda piknik yapasi geliyor.

• Sezon 4'ün başında da özellikle jungle'da olan değişikliklere, trinket olayına falan millet alışamayacak, oyun çok kötü oldu diyorduk ama insan alışıyor.Yeni görüntüleri sevdim ben şahsen.
  • Fisheye effect kaldırıldığı için şuan duvarlar-kuleler büyük görünüyor gözünüze.Bütün her şey aynı oyundaki,fiziksel bariyer neredeyse animasyon-görüntü de oraya alınmış,kalibrasyonu yapılmış yani.Alışmak biraz zaman alacak ama bence memleket eyiye gidiye.
  • FPS ' den haber ver FPS ' den , burada şuan ki harita da bile 60 70 arası oynayan birileri var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.