Şimdi Ara

Yeni stad inşa etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
22.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stad kapasitesini artırma projesi var ama sıfırdan yeni bir stad yaptırılabiliyor mu? Sadece stadı olmayan takımlarda falan mı oluyor?

Örneğin İzmir takımlarında stadı geliştirmek istediğimde stad ortak olarak izmirdeki tüm takımların kirasında olduğu için geliştirme bile olmuyor. Çözümü var mı bunların?

• Daha önce deneyen var mı bilmiyorum ; ancak o tip takımlara ekonomisi düzelince stat yaptırma gibi ayrı bir başlık açmaları gerekebilir.
  • Ben İstabulspor ile oynarken 4200 kişilik stadım vardı 5-6 yıl sonra ekonomi düzelince yeni stad yapmaya karar vermişlerdi 32m$ tutmuştu. İlginç olan 7400 kişilikti Ama altan ısıtma falan vardı modern yapmışlar
  • hocam koltukları sıkıstırmıslar saa yeni stad demişlerdir yaa
    32m$ da cepte kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Ben İstabulspor ile oynarken 4200 kişilik stadım vardı 5-6 yıl sonra ekonomi düzelince yeni stad yapmaya karar vermişlerdi 32m$ tutmuştu. İlginç olan 7400 kişilikti Ama altan ısıtma falan vardı modern yapmışlar

Yani yeni stad inşa kararına takım kendisi mi karar veriyor? Biz isteyemiyor muyuz?
  • Şimdi kendin diyorsun ya, yeni stad diye. Aslında kelimesi kelimesine varsayarsak yeni stad isteyemiyoruz. Mevcut stadın genişletilmesini talep etmek mümkün ama yeni stadın kararını yönetim kendisi veriyor. Çok para olmalı, çok başarılı olmalısınız, ve oyunu biraz da uzun oynamış olmalısınız. Öyle üç sezon sonra yeni stada geçiyoz biz demiyorlar. Ne kadar başarılı olursanız olun, büyük klüp olduğunuzu ve bunun devamlılığını getirebileceğinizi göstermelisiniz. Benim anladığım, FM 2007'den beri şahit olduğum bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss

Şimdi kendin diyorsun ya, yeni stad diye. Aslında kelimesi kelimesine varsayarsak yeni stad isteyemiyoruz. Mevcut stadın genişletilmesini talep etmek mümkün ama yeni stadın kararını yönetim kendisi veriyor. Çok para olmalı, çok başarılı olmalısınız, ve oyunu biraz da uzun oynamış olmalısınız. Öyle üç sezon sonra yeni stada geçiyoz biz demiyorlar. Ne kadar başarılı olursanız olun, büyük klüp olduğunuzu ve bunun devamlılığını getirebileceğinizi göstermelisiniz. Benim anladığım, FM 2007'den beri şahit olduğum bu.

Tamam sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten menejerin yeni stad istediği nerde görülmüş
  • stadı geliştirmeyi sık sık söyle tabi ultimatom verme sonra stad doluyosa belki yeni stad yapıyolar belki kapasiteyi artırıyolar ama yeni stad için malı yapının güzel olması lazım
  • yanlış hatırlamıyorsam fm08 dede hoffenhaim oyunun başında yeni stad yaptırıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: burkyyy35

yanlış hatırlamıyorsam fm08 dede hoffenhaim oyunun başında yeni stad yaptırıyordu

Ben de bir kaç kere denk gelmiştim fm08 de..Stad yaptıran takımlara..Ama yukarda da belirtildiği gibi kendimiz öyle bir öneride bulunamıyoruz yönetime doğal olarak
  • 2009 ekim de galatasaray yeni stada geçiyor mesela oyunda. ali sami yen yerine , ali sami yen sport complex te maçları yapıyor takım
  • arkadaşlar benim adıma stad yapıldı. deportivoda 8. sezonumda 2. kez stad geliştirmeden sonra yeni stad yaptılar. şu anda yapılan stada bir kapasite arttırımı daha yapıldı. o stadın üzerinden şu anda yaklaşık 10 sezon geçti yeni stad bekliyorum :)) yıl 2035
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmza

arkadaşlar benim adıma stad yapıldı. deportivoda 8. sezonumda 2. kez stad geliştirmeden sonra yeni stad yaptılar. şu anda yapılan stada bir kapasite arttırımı daha yapıldı. o stadın üzerinden şu anda yaklaşık 10 sezon geçti yeni stad bekliyorum :)) yıl 2035

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

arkadaşlar benim adıma stad yapıldı. deportivoda 8. sezonumda 2. kez stad geliştirmeden sonra yeni stad yaptılar. şu anda yapılan stada bir kapasite arttırımı daha yapıldı. o stadın üzerinden şu anda yaklaşık 10 sezon geçti yeni stad bekliyorum :)) yıl 2035

Adam bildiğin fm değil sims oynuyor Bakalım çok yaşlanıp ölecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Adam bildiğin fm değil sims oynuyor Bakalım çok yaşlanıp ölecek mi

• bana portsmouth 6 sezon sonra 65000 kişilik bir stad yapmışlardı adınıda balcı park koymuşlardı hatta burda konu bile açmıştım
  • 2048 yılına gelmiştim CM 03/04'te...
  • arkadaşlar yeteri kadar param var şuan 60 m € fm 09 dayım fenerbahçenin başındayım şmp liginde finale kaldım birazda ordan gelir olsa stadı genişleteceğim nereden yapılıyor bu stad olayı ?
  • YUKARI
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.