Şimdi Ara

Yeni stad inşa etmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
22.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yaptırdım.. FM 09'da..

Manisaspor'u almıştım ligde..

İlk yılımda yukarıya oynadım ve Avrupa Ligi biletini kaptım..

2.Yılımda transferlerle Şampyion oldum Ligde ve Avrupa Liginde Yarı Final oynadım..

Sonraki yıl Şampiyonlar liginde yine yarı final oynadım.. Büyük klüplere gücümüz yetmiyordu fakat baya ün sahibi olmuştu klüp o yüzden ünlü isimleri almakta zorluk çekmiyordum.. 2 tane kendim gencden alıp büyüttüğüm yıldızımı Valencia'ya çok güzel bi paraya satmıştım oralardan gelen parayla açık olan mevkileri doldurdum.. Üstüne parada kalmıştı baya.. Zaten mantıklı olmasa böyle bi transfer gerçekleşmezdi..

Kariyere başladıgımda gelecek vaad eden futbolcular 2-3 yıl sonra resmen sahada döktürüyordu bide yaptıgım transferlerle baya güclü bi takım olmuştum..Şampiyonlar Liginde yarı finalden sonraki yıl Şampiyonlar Ligi Kupasını aldım..

Klüp aşırı şekilde zengin oldu kasaya baya para girmişti.. Sonrasında yönetim yeni stad planlarını duyurdu.. Stadın adı MANİSA STADI oldu kapasitesi'de 40.000 kişilikdi.. Yaklaşık tam hatırlamıyorum ama 1 yıl sonra geçmiştim sanırım yeni stada..

Muhteşem bi kariyerdi ama sonralarda sıktı.. Bu dediğim olaylar ilk yıllarda olmadı ama 5-6 Sezon sonra oldu.. Toplamda sanırım 9 sezon falan oynamıştım..

TSL Kariyerleri gerçekten zevkli oluyor.. Ligin başında ünlü isimleri değilde Gelecek vaad eden futbolcuları alırsanız 3-4 yıl sonra başarılar elde edebiliyorsunuz.. Kısacası klübün gidişatı genç yeteneklere bağlı hem futbol olarak hem finans olarak

• Sen teknik direktörlük yap ne işin olacak senin stad ile . Çık kur taktiği oynat kazan . Gerisi gelir .
  • kötü fener ile lig kupası-türkish cup-şmp ligi kupası-süper kupa aldım para akıyodu resmen stad büyütme isteği yolladım görevimizden olduk olaya bak
  • böyle degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet1985 -- 7 Nisan 2011; 0:51:18 >
  • Kaç kuruşa mal oldu stad. Old Traffordu 16 bin arttıracağız diye 24 milyon falan gidiyor, 80 binlik stad için 120-150 mil euro arası gitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet1985

arkadaşlar yeni stadium açıklandı .

Yeni stad inşa etmek?

iyiymiş...bu arada fm 2011 mi oynuyorsun?? türkçe gördüm de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet1985

arkadaşlar yeni stadium açıklandı .

Yeni stad inşa etmek?

Muhammet Stadium hayırdır yeni stada maaşınla sponsor mu oldun

• Bulunduğunuz kulüpte başarılı olduğunuz, avrupa kupalarında takımın adından söz ettirip ezeli rakiplerinizi yendiğiniz zaman seyirci kapasitesinin artması dolayısıyla yönetim yeniden stat yapımına karar verebiliyor. Fm 2010 da Catania takımındaki 8. sezonumun sonunda 60.000 bin kişilik ve kendi Soyadımın (Göktürk Arena) verildiği bir stat yapımına yönetim karar vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ƥhoeηix -- 23 Aralık 2010; 8:38:48 >
  • 400 milyon dolara mal oldu . kulup bana tapıyormuş öyle diyo sürekli yönetim külbün finasal değeri 800 milyon dolar oldu. barcelona 500 milyon dolarla 2. ayrıca fm 2010 oynuyorum hiçbir hile yok valla türkçe eklentisi edinmiştim.
  • Ben Es-Es'in stadı büyüttürüyordum tam, belediye izin vermedi diye iptal oldu. Ulan 1 yıl bekledim, rüşvet verirdik gerekirse, ne izini birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Ben Es-Es'in stadı büyüttürüyordum tam, belediye izin vermedi diye iptal oldu. Ulan 1 yıl bekledim, rüşvet verirdik gerekirse, ne izini birader

Yerel kulüplerde ya boş alan olmadıgından yada takımın belediyeyle anlaşamamasından dolayı yeni stad yapmak daha zor oluyor.
    Veya belediyeyle anlaşsan bile birileri çıkıp engelledi gibi şeylerde olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Ben Es-Es'in stadı büyüttürüyordum tam, belediye izin vermedi diye iptal oldu. Ulan 1 yıl bekledim, rüşvet verirdik gerekirse, ne izini birader

Yerel kulüplerde ya boş alan olmadıgından yada takımın belediyeyle anlaşamamasından dolayı yeni stad yapmak daha zor oluyor.
    Veya belediyeyle anlaşsan bile birileri çıkıp engelledi gibi şeylerde olabiliyor.

Belediye izin vermedi ne demek yahu, sadece Build New Stadium seçeneği kaldı, oda çok masraf zaten 28 M$ banka borcu var klübün.

• fm 10 da benim adımada stad yapmışlardı
  • Şöyle bir bütçem var takım AC. Milan ama az kaldı yönetim yapacak bi güzellik.
     Yeni stad inşa etmek?

Muhasebeci olduğum nasıl belli ama dimi ordan burdan kırparak geldim buralara
  • 420 milyonluk satış mı yaptın ? Transfer budget seasonla - remaining arasında o kadar fark nasıl oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

420 milyonluk satış mı yaptın ? Transfer budget seasonla - remaining arasında o kadar fark nasıl oldu ?

tam bende onu sorcaktım vala...bı sezonda 1 katrilyonluk (tl) adammı sattın??ımkansız!add new manager dıyıp dıyıp butun takımların butceyı kendıne mı aktardın??
  • Zaten o kadar etmez ki milanın adamları. Direk hile yapmışsın demek istemedim ama öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Zaten o kadar etmez ki milanın adamları. Direk hile yapmışsın demek istemedim ama öyle işte

öyle öyle zamanında bende yaptım ordan biliyorum.
  • beşiktaş'la fm 2010 da 8senede 2şampiyonlar ligi şampiyonluğu 1uefa süper kupa 1de uefa kupasında yarı final oynadım adamlar 140000 kişilik alttan ısıtma,kapalı çatı fln acaip bi stad yaptırıolar stad 2020 de hazır olcakmış stad tamamlanınca ss koyacağım stadın adı:Beşiktaş Stadyumu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.