Şimdi Ara

YENİ SORU? ATM den 20 kontör yüklemek kullanım dönemini uzatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni soru: ATM den 20 kontör yüklemek kullanım dönemini uzatır mı?

eski soru: pos cihazıyla vodafone 50 kontör yükletmek kullanım dönemini uzatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 27 Ağustos 2008; 23:55:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: csimurat

pos cihazıyla vodafone 50 kontör yükletmek kullanım dönemini uzatır mı?

evet. neden sordun.
  • turkcell de oluyorda vodafonu merak ettim, ücreti hakkında bilgin var mı? internet sitesinde kontör fiyatları yok yada ben bulamadım
  • hatta 20 kontör bile süreyi uzatıyor
  • teşekkürler arkadaşlar

peki atm den 20 kontör yüklemek uzatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 27 Ağustos 2008; 23:56:32 >
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar

evet bende merak ettim uzatıyorsa atmden yükleyelim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

teşekkürler arkadaşlar

evet bende merak ettim uzatıyorsa atmden yükleyelim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

uzatır eğer vodafone ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben vakıfbank üzerinden tüm işlemlerimi yapan biriyim. vakıfbank atmlerinden 3ayda bir vodafone hattım açık kalsın diye 20kontör yüklüyorum ve kullanım dönemimi de uzatmakta. bilginize. hatta 20kontör karşılığı 3.6ytl hesabımdan çekiliyor,komisyon ya da işlem ücreti da alınmıyor anında kontör yükleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

ben vakıfbank üzerinden tüm işlemlerimi yapan biriyim. vakıfbank atmlerinden 3ayda bir vodafone hattım açık kalsın diye 20kontör yüklüyorum ve kullanım dönemimi de uzatmakta. bilginize. hatta 20kontör karşılığı 3.6ytl hesabımdan çekiliyor,komisyon ya da işlem ücreti da alınmıyor anında kontör yükleniyor.

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

ben vakıfbank üzerinden tüm işlemlerimi yapan biriyim. vakıfbank atmlerinden 3ayda bir vodafone hattım açık kalsın diye 20kontör yüklüyorum ve kullanım dönemimi de uzatmakta. bilginize. hatta 20kontör karşılığı 3.6ytl hesabımdan çekiliyor,komisyon ya da işlem ücreti da alınmıyor anında kontör yükleniyor.

iyi ya bende vodafone shoptan yükletiyouru kapanmasın diye 22 kontör geliyor 4 ytlye
  • Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.