Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 67 BİN 900 TLDEN SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  YENİ SKODA SUPERB 67 BİN 900 TLDEN SATIŞTA
    Dört Motor ve Üç Farklı Donanım Seçeneği 67 bin 900 TL’lik rekabetçi bir başlangıç fiyatıyla showroom’lardaki yerini alan Yeni Superb, sunduğu donanım özellikleriyle de sınıfında büyük bir fark yaratıyor.
    1.4 TSI (125 ve 150 HP), 1.6 TDI (120 HP) ve 2.0 TDI (190 HP) motor seçeneklerine sahip olan Superb, Active, Style ve Prestige olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunuldu. Ayrıca Türkiye’de ürün gamının en üzerinde bulunan 2.0 lt TDI dizel güç ünitesinde, 4x4 sürüş ve DSG seçeneği ise 154 bin 900 TL fiyat etiketiyle yer alacak.
    Prestige donanımında standart olarak sunulan elektrikli bagaj kapağı, geri görüş kamerası, Alcantara deri döşeme ve LED iç ambiyans aydınlatması Yeni Superb’in sınıfında farklı bir noktaya erişmesini sağlıyor.

Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan, gelişmiş birçok aktif ve pasif güvenlik teknolojisine sahip Yeni Skoda Superb’de Ön Bölge Asistanı, Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi, Çoklu Çarpışma Önleyici’yle birlikte Elektronik Denge Kontrol Sistemi standart olarak sunuluyor........

http://www.motobilim.com/2015/08/yeni-skoda-superb-67-bin-900-tlden.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 2 Ağustos 2015; 18:15:34 >

• Fiyat gayet uygun görünüyor Active için. Donanım bakımından biraz fakir ancak güvenlik ekipmanları konusunda eğer diğer donanımlardan farkı yoksa,

ki özellikle pasif güvenlik sistemleri bakımından, bana iyi gibi geldi. Bunda da passat gibi sıra var denirse işi var milletin ama...
  • Taktiksel dikkat cekici fiyat , ama bayiye gidin o aracin turkiyede olmadigini soyleyecekler maksat fiyati goren bayi ye gelsin o olmadi bu paketi verelim mantigi bu gun kendim bizzat yasadim bu olayi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.