Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi hatırladım hocam. Tekrardan hoş geldiniz aramıza. Ben de bir süre farklı araçlar kullandım, şimdi yeniden Superb devam. Benim araçta 18 var ben de 19 istiyorum. Tanesine 4500 tl den ağız açıyorlar. Lastikleri değiştireceğim zaman ben de takas soracağım. Ya da replika bakacağım. Bu arabaya 18 bile küçük görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko86

Sizi hatırladım hocam. Tekrardan hoş geldiniz aramıza. Ben de bir süre farklı araçlar kullandım, şimdi yeniden Superb devam. Benim araçta 18 var ben de 19 istiyorum. Tanesine 4500 tl den ağız açıyorlar. Lastikleri değiştireceğim zaman ben de takas soracağım. Ya da replika bakacağım. Bu arabaya 18 bile küçük görünüyor.
    Selamlar hocam ;) Bende sizi hatırladım. 18 olsa ben belki değiştirmezdim ama 17 gözüme küçük geliyor bayağı ;) Replica ya bence bulaşmayın. (Premium markaya geçmezsem, daha da SuperB'den şaşmam hocam)
  • Selamlar hocam benim superb ten sonra premium a geçen 3 tane tanıdığım var. Volvo, mercedes ve bmw den sonra tekrar superb e dönme hazırlığındalar. Ben de mercedes e niyetlendim kendimi ayarlamıştım hazırlığımı yapmıştım ki bana boşver bak biz de geri dönüyoruz dediler. Ben de hemen fren yaptım Burada bir komşum baz donanım aracına lastikçi den 18 inç jant aldı. Skoda logo jant göbeği de aldı. 2 yıldır kullanıyor çok memnun ve araca çok yakışıyor. Ondan özenip acaba ben de 19 mu alsam diye düşünmüyor değilim.
  • beko86 kullanıcısına yanıt
    Mercedes ve BMW’ye hiç bulaşmam :) bana hitap etmiyorlar hocam zaten. Benim için premimum AUDİ’den ibaret ;) uzun süre A6 kullandım. Yalnız altını çizmem gereken en önemli şey şu; SuperB’deki hacim ondada yok :)...(Jant konusunda orjinalden yanayım. Hangisini taksanız gözüme orjinali gibi gelmiyor nedense)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,

Cumartesi günü gidip Superb i test ettim.

Daha önce hiç kullanmamıştım. Bir iki şey dikkatimi çekti. Test aracından kaynaklı mı yoksa genel karakteristik özelliği mi o şekilde bilemedim tabi.

1- Araç çok yavaş kalkıyor. Sanki el frenini (mekanik olanlar için diyorum) 1-2 diş çekersiniz de balata sürttüğü için araç zorlanarak yürür ya. Bana öyle bir izlenim verdi.

2- Sabit hızda giderken 40-50 km ile araba titrer gibi bir ses çıkartıyor. Hani şu şekilde tarif edeyim. 3. viteste gitmeniz gerekirken 4. viteste gidersiniz de devir 1.000 d/d ya düşer motor çekmemeye başladığı için bir titreme ile birlikte garip bir ses yapar ya. O şekilde. Hatta muhtemelen o oldu. Gaza bastığımda yaklaşık %30 a kadar hala gitmedi ve isteksiz davrandı. Daha sonra iyiye bastık %50-60 lara kadar basınca vites düşürüp hızlandı. Baktım eko falan da da değil. Normal modda.

3- Yolu dikine kesen 10 cm genişliğinde, 1 cm derinliğinde bozulmuş asvalt ile yamanmış bir kasisten geçtim. Hani tamir edilir de zaman içerinde birazcık oturur. 1 cm falan derinleşir. o şekilde bir kasis. Ön taraf çok tepki vermedi ama arka taraf resmen şasinin titrediğini ve sallandığını hissettim. Bu da garibime gitti. Muhtemelen 19 inc jant vardır test aracında bakmayı unuttum. Bu yüzden mi oldu bilmiyorum ama böyle bir tepki beklemiyordum. Bana oldukça konforsuz geldi.

Ellerinde test aracı dışında araç yok. Makyajlı versyon Eylül sonu Ekim başı gelecek ve Urfa da lansmanı yapılacakmış. Makyajlı test araçları geldiğinde bir de onu gidip inceleyeceğim ama Superb bu anlattığım sebeplerden dolayı soru işaretlerine sebep oldu.

Bir kızı sevdim. Uzun süre uzaktan uzağa izledim. Hayranlıkla aşk la bakarken bir gün bir yerde denk geldim. Oturdum sohbet ettim. Bir de baktım ki hayalimde kurduğum uzaktan görüp sevdiğim kadar mükemmel değilmiş...
    ( Şu anda bu şekilde hissediyorum.. )

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    3. SuperB’mi kullanıyorum. Hiç birinde bahsettiğiniz sorunları yaşamadım. Muhtemelen test aracına özgü olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sevdiğim aracımı maddi nedenlerle bugün satmış bulunmaktayım. Yardımı geçen herkese teşekkürler.
  • beko86 kullanıcısına yanıt
    temiz kullanırız hocam 30u geçtik )) bu ekranı beğenmedim ben ama yeni kasadaki ekran takılırmı acaba

birde dsg de acemiyim sizde sorun çıkardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 27 Eylül 2019; 5:13:36 >
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısı olsun.senin araç sanat eseri idi bence. Kaça gitti sorması ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Hocam 6.5 inç bolero ekranlara 8 inç bolero ekran takılabiliyor. Ancak en az 1500 tl tutar. Daha sonra çıkan 10 inçlerle uyumsuz. Ben fiyat yüzünden vazgeçmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: weyis

Hocam 6.5 inç bolero ekranlara 8 inç bolero ekran takılabiliyor. Ancak en az 1500 tl tutar. Daha sonra çıkan 10 inçlerle uyumsuz. Ben fiyat yüzünden vazgeçmiştim
    teşekkürler hocam cevap için onu bulmakta sıkıntıdır zaten )
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yeni kasadaki ekran sizinkine uymuyor. 10 inç civarı android cihazlar var. Onlara bakabilirsiniz.

Şunlar gibi:

GittiGidiyor
    SKODA SUPERB ESKİ KASA 8.0 ANDROİD OEM MULTİMEDYA NAVİGASYON YENİ ÜRÜN !!! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/skoda-superb-eski-kasa-8-0-android-oem-multimedya-navigasyon-yeni-urun-453242807

DSG şans işi 200 bin sorunsuz kullanmış tanıdığım da var 15 binde değiştiren tanıdığım da var. Umarım sizinki uzun km ler sorunsuz gider. Sizin için Allah' tan şans ve sorunsuzluk diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko86 -- 29 Eylül 2019; 0:49:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weyis

Hocam hayırlısı olsun.senin araç sanat eseri idi bence. Kaça gitti sorması ayıp
    Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,bende geçen hafta superb alarak aranıza katıldım,kauçuk paspas icin öneriniz nedir ?

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyebilirsiniz benzer bir ürün aldım memnunum.
    urun.n11.com
    Skoda Superb 2015+ Özel Siyah Set Paspas - n11.com
    https://urun.n11.com/paspas/skoda-superb-2015-ozel-siyah-set-paspas-P279787946

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Merhaba arkadaşlar,bende geçen hafta superb alarak aranıza katıldım,kauçuk paspas icin öneriniz nedir ?
    Hayırlı olsun hocam bende almayı düşünüyorum acaba hangi paketi hangi bayiden kç liraya aldığınızı öğrenebilirmiyim

• Sağolun hocam,prestige paket aldım 105 binde km 2016 model.hasari değişeni boyası yok temiz kullanılmış,cam tavanlı.154000₺ aldım.
    Üç hafta olacak daha 1000 km.su ana kadar çok memnun kaldım diyebilirim.tek handikapı İstanbul’un dar sokaklarında ki cüssesi bence,zaten bende bunu bilerek aldım.

• weyis kullanıcısına yanıt
    Orijinal kauçuk paspasa avek te 292 ₺ dediler telefonda,sizin önerdiğiniz le orjinali arasında fark var mi,orjinali mi tercih etmeliyim acaba?

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Mutlaka orijinal daha iyidir hocam. Benim aldığım zaman tam takım 600 tl idi ben o yüzden yan sanayi almıştım ancak yanlış bilmiyorsam orijinalde arka şaft üstü paspas ayrı satılıyor. Çocuk varsa orası çok kirleniyor. Avek e onu sorun dahilse orijinal alın bence

• Bugün Erel den periyodik bakım icin %15 indirimli 1030₺ fiyat aldım,ağır bakım içinse yine aynı oranda indirimle 2700₺ dediler. Bana biraz fazla gibi geldi,dışarda mi yaptırsam diye düşünüyorum ama aracım filo yetkili servis bakımlı.
    Hangisi mantıklı ?

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.