Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (792. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.287.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese, uzun araştırmalar sonucu 2017 octavia'da karar kıldık ve aldık. Kapicino bej diye bir renk. showroom da araç kalmadığı için çok seçeneğimiz yoktu. Renk ilk başta itici geldi ama şuan oldukça hoş bence.

Araç her zaman düzgün yollarda kullanılmayacak. Bu yüzden kaputu küçük partiküllerin yaralamalarından korumak istiyoruz. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var servis bu işi yapıyor mu yapıyorsa ne kadar kaliteli ziebart diye bir markadan bahsediliyor servise göre daha kaliteli iş yapıyor mu ? Önceden bu işlemi yapan biri bilgilendirirse çok memnun olurum.

Araca ait iki fotoğraf atayım eşe dosta yolladıklarımdan kaliteli çekimler değiller. YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhankorkmaz -- 11 Temmuz 2017; 23:34:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihhankorkmaz

Merhaba herkese, uzun araştırmalar sonucu 2017 octavia'da karar kıldık ve aldık. Kapicino bej diye bir renk. showroom da araç kalmadığı için çok seçeneğimiz yoktu. Renk ilk başta itici geldi ama şuan oldukça hoş bence.

Araç her zaman düzgün yollarda kullanılmayacak. Bu yüzden kaputu küçük partiküllerin yaralamalarından korumak istiyoruz. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var servis bu işi yapıyor mu yapıyorsa ne kadar kaliteli ziebart diye bir markadan bahsediliyor servise göre daha kaliteli iş yapıyor mu ? Önceden bu işlemi yapan biri bilgilendirirse çok memnun olurum.

Araca ait iki fotoğraf atayım eşe dosta yolladıklarımdan kaliteli çekimler değiller. YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

Allah kaza bela vermesin aracınızı güle güle kullanın bende 2014 modelinin aynı rengini kullanıyorum gerçekten çok hoş duruyor.

• Hayırlı olsun, hangi donanım ve kaça aldınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihhankorkmaz F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız. Kendim kaput koruma yaptırmadım ama servisler bu işi yapıyorlar büyük çoğunlukla ancak onlar dışarıdan alıyorlar bu hizmeti zaten ziebart iyi bir marka garanti de veriyorlar bildiğim kadarıyla fiyatları karşılaştırın hangisi uygunsa ona tyaptırın ama servis hangi marka kaput koruma yapıyor bunu sormayı unutmayın ona göre karşılaştırın .
  • Beyler 2017 makyajlı kasa octavia da trim sesi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umi_TR

Hayırlı olsun, hangi donanım ve kaça aldınız acaba?

Style donanım ek olarak kromaj ve cam tavan var. 120.000 lira anahtar teslim fiyatı.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler

• hocam merhaba, alt çıtayı nereden sipariş verdiniz? ben de arıyorum servis 270 TL fiyat verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufunnk

hocam merhaba, alt çıtayı nereden sipariş verdiniz? ben de arıyorum servis 270 TL fiyat verdi.

Misal ben servisten 180 liraya aldım. Aksesuar %30 indirimine denk getirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufunnk

hocam merhaba, alt çıtayı nereden sipariş verdiniz? ben de arıyorum servis 270 TL fiyat verdi.

Orjinal değil belki ama " tituz kromaj" diye aratın soner beyle görüşün..1.sınıf alt ve üst cıtada var..paslanmaz polisajlı krom çıta..birebir ölçü...

Cuk oturur...

Benim araç 2013 elegans..ilk üst çıta taktıranlardanım...belkide ilk...

Süper kalite ve sağlam...kalkma,solma,çizilme 3,5 yıldır hiç olmadı.

• İstanbuldaysanız,montajı ücretsiz yapıyorlar..

Topkapı da dükkanları...

• ufunnk U kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla ön panjurun altında sis farları arasındaki çıtadan bahsediyorsunız onu %30 aksesuar indirimi vardı servisten aldım.

245tl liste fiyatıydı

%30 indirimle 170'e geldi takma bedeli dahil

Aracım alt kapı çıtaları Titiz Aksesuardan 50tl aldım

Üst kapı çıtaları AliExpress 40$ geldi

Alt kapı çıta orjinalinde vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 15 Temmuz 2017; 18:58:59 >
  • Mrb. Ankaraliyim. Bmw E90 bmw kullanicisiyim. 45-50 krs yakiyo. Bi arkadas octavia al dedi az yakar. Netten elegans cr 1.6 tdi greentec dsg buldum konyada. 2013. 113 binde. Kum sarisi yada bej.
    Boya badanasi nedir bilmiyorum. Cok da muhim degil.
    Arac nasi bi arac yakit,performans durumu nedir? Cekisi vs nasil? Bagaj hacmi ve konforu. Kullanicilardan bilgi rica ediyorum.
    Bmw de duracak ikinci arac olarak aliyorum. Beklentim az yakit cok performans genis bagaj sorun cikarmayan mekanik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlanması bmw kadar olmasa da sizi tatmin eder gitmem demiyor dsg li 2000 devirde 110, 3000 bin devirde 160 görüyor. Donanım olarak elegance başkasını seçmeyin benim gibi pişman olmayın. Yakıt konusuna gelince 20-25 Kr arası yakar kullanıma bağlı olarak performanslı kullanırsanız dahi 30 Kr geçmez öyle söyleyeyim. 200 tl yakıt ile sehir içi sehir dışı karışık 800 km gittim şu meşhur kuş yuvasını çıktım ve yaşadığım yer dağlık sürekli iniş çıkış ve performanslı kullanımda bu kadar km oldu.

• Peki bagaj olayi ve greentec ne oluyo?

• 568 lt bagaj hacmi var. C segmentinde en fazla bagaj alanına sahip. Green tec olayını bilmiyorum. Arabam manuel vites. Dsg li aracı olanlar daha iyi bilgilendirir.

• Arkadaşlar son zamanlarda 1.6 TDI Style için fiyat alan var mı?
  • Greentech olayi kafami kurcaliyo. Forumlarda kimisi start stop kimisi de euro dizel kimisi de dsg sanzuman icin greentec denilir diye aktarmis. Dogrusu hangisi?

• barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Greentech Skoda için start stop ( beklemelerde motoru durdurması, ayağı fren pedalından çekince veya gaz pedalına basınca motorun tekrar çalışması ) özelliğini ifade eder. Aynı özellik Volkswagen araçlarda Bluemotion olarak geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

Greentech Skoda için start stop ( beklemelerde motoru durdurması, ayağı fren pedalından çekince veya gaz pedalına basınca motorun tekrar çalışması ) özelliğini ifade eder. Aynı özellik Volkswagen araçlarda Bluemotion olarak geçer.

Doğrusu bu. Ayrıca frenden enerji kazanımı da var içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iatros81 -- 16 Temmuz 2017; 17:56:21 >
  • şu an satılan octavia lar makyajlı kasalar A? kaç olarak adalandırılıyor acaba
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.