Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (763. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.420
Cevap
193
Favori
1.276.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sytle otomatik için fiyat alan varr mı? 99.600 ile 96.750 arasında iki fiyat aldım ben.pazarlık falan yapmadık tabi (cüzzi bi miktar daha indirim yapacağını sanıyorum)
  • callofdutyf kullanıcısına yanıt
    dizel değil mi hocam. birde sunroof var mı? ve hangi il hangi bayii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaqwes

    dizel değil mi hocam. birde sunroof var mı? ve hangi il hangi bayii.

    dizel için...denizli 96,750 (içi siyah) antalya 99600 (içi bej)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: callofdutyf


    quote:

    Orijinalden alıntı: zaqwes

    dizel değil mi hocam. birde sunroof var mı? ve hangi il hangi bayii.

    dizel için...denizli 96,750 (içi siyah) antalya 99600 (içi bej)

    Denizli'den iyi fiyat almışsınız ama Ümraniye bayisinden daha da uygun alan arkadaş vardı galiba bir önceki sayfada. 93'lü bir rakamdı galiba. Bu fiyatlara gelirse Denizli bayisi 1 saat mesafedeyim beni de yazın :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 17 Aralık 2016; 1:48:29 >
  • callofdutyf kullanıcısına yanıt
    ben gecen hafta 93.500 e aldım style dizel otomatik style bej çakıroğlu sultanbeyliden.ama şimdi ne derker bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteusum

    ben gecen hafta 93.500 e aldım style dizel otomatik style bej çakıroğlu sultanbeyliden.ama şimdi ne derker bilemem.

    hayırlı olsun güle güle kullanın.sıfır kilometre dimi hocam.yani test aracı falan değil dimi...fiyat gerçekten güzel tabi bizede aynı fiyatı verirlermi bilmem.antalyada çağ otomotivde pazartesi itibariyle liste fiyatların değişebileceği söyleniyor.yarın dediğiniz bayiyi arayacağım bakalım ne diyecekler...
  • iatros81 İ kullanıcısına yanıt
    yokuşlarda hill holder bende de ara sıra çalışmıyor. iki kez götürdüm benide geçiştirdiler. sırf bu yüzden servislere güvensizliğim arttı. birdahaki bakımda yine söyleyeceğim bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteusum

    ben gecen hafta 93.500 e aldım style dizel otomatik style bej çakıroğlu sultanbeyliden.ama şimdi ne derker bilemem.

    hocam çakıroğlunu biraz önce aradım.şu anki durumda 93.500 mümkün değil diyorlar.96.200 ancak diyor.bu arada bugün yine toplantıları varmış.fiyat konusu konuşulacakmış.tekrar geri dönüş yapacaklar.bu arada sorun olmayacaksa isim soyisim söyleyebilirmisiniz (özelden)
  • Bu bahsettiğiniz fiyatlar style +sunrooflu fiyat mı
  • Benim sorduğumda tekliflerde sunroof yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iatros81

    Çözüm: Servise gidip garanti bitmeden sorunların çözülene kadar peşine düşmek.
    Bu arada garanti uzatmayı şiddetle öneririm. Benim 43000 km de DSG vites mekanizması (kavrama veya mekatronik değil-2500 TL) değişti. Araç hareket halindeyken P konumuna alıp park ediniz yazıyordu 1 sn kadar, sonra kayboluyordu bu uyarı. Ara ara oluyordu bu uyarı. Normalde 100000 km sonrası olabilen bir arıza bana denk geldi işte. Neyse ki garanti uzatmam vardı ve sıkıntısız halloldu. Vites mekanizması değişince araba kendine geldi. Meğer baştan beri sıkıntı varmış aslında. DSG daha bir pürüzsüz daha bir konforlu oldu. Sistem daha kararlı hale geldi. Aradaki ilişkiyi halen anlayamasam da yokuş kalkış desteği daha hafif fren basmalarında dahi devreye girmeye başladı ki bundan dolayı servise gitmiştim (çok sert basınca giriyor diye-normal deyip geçmişlerdi)
    Ayrıca uzatılmış garantiden bagaj kapağı amortisörlerini değiştirttim. Eskisi gibi kilidi açıp elle hafif güç verince yukarı kadar kalkmıyordu. Arada bir yerde kalıyordu ve elimle yukarı ittiriyordum. Bazen de unutum kafamı çarpıyordum tabi. Bunu garanti dışı tutmak için direndiler ama ısrarlarım etkili oldu sanırım.
    Diyeceğim o ki aracın ne zaman ne sıkıntı çıkaracağı belli olmaz. Benden tavsiye garantiyi 5 yıla uzatın. (Tabi ki 5 sene servise gitmeyi planlıyorsanız)

    hocam garantiden yaptırınca 2500 lira mı verdiniz? garanti olmasaydı özel servisde ne kadara gelirdi acaba?

    garanti konusu güven veriyor. fakat mecburen ilgisiz bilgisiz skoda yetkili servise gidip fazla fazla bakım parası vermekde zoruma gidiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexi -- 19 Aralık 2016; 21:22:45 >




  • anexi A kullanıcısına yanıt
    Ben megatronik gittiginde 2500 tl tamir ucretini 2012 de ozelden almistim fiyat sonra kavrama gitti ayni fiyattir buyuk ihtimal.. servisten toplam 2bin tl ye yaptirmistim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anexi A kullanıcısına yanıt
    Garantiden yaptırınca tabi ki para vermedim bir kuruş bile. O fiyat faturadaki fiyat. Garanti olmasa ödenecek olan fiyatı yazdım. Gerçi yine iyi niyet garantisinden belki daha az ödenebilirdi.
  • Bir de garanti uzatmada şöyle bir durum var. İki farklı garanti uzatma varmış biri Garanti Plus, diğeri VDF nin garanti uzatması. Her ikisini de 3 yıl uzatabiliyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam servis danışmanının dediği ikisi birbirinden biraz faklı. VDF den olan bazen işçiliği ödemek istemiyor, Plus olan daha iyi sorunsuz demişti. Alacak arkadaşlar ayrıntısını araştırırsa iyi olur. Benim garanti uzatırken bundan haberim yoktu. Yanılmıyorsam Plus olanı almışım.
    Tekrar yazmakta fayda var. Hangisinin sorunsuz olduğundan kesin emin değilim ama bir fark var.
  • iatros81 İ kullanıcısına yanıt
    Baktım ama öyle birşey bulamadım. VDFnin sayfasında zaten garanti plus olarak var başka bir garanti uzatma yok.
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    Benim de bir araştırmışlığım yok. Servis danışmanının söylediğini aktardım. Gidip sormak lazım.
  • Hata!Aracı P konumuna getiriniz...

    Değerli arkadaşlar 2014 octavia 1.6 tdi dsg arac sahibiyim yazılarınızı hep okurum hep takip ettiğim bi forum burası ama üye olmadım hiç.Aracımı özenle kullanan birisiyim ama son zamanlarda aracı çalıştırdığımda 1 sn kadar bu uyarıyı alıyorum sonra yoluma devam ediyorum garantim 2 ay önce bittiği için bana 3000 tl masraf çıkardılar ama benim hatamdan kaynaklanan bişey oldugunu düşünmüyyorum yüce otoyla telefonda görüştüm ama dönüş yapmadılar neler yapmalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.İyi akşamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vaktinizi almak istemiyorum fakat yardım ve önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler
  • abdullahoz A kullanıcısına yanıt
    iyi niyet garantsi diye birşey var..genel müdürlük ile görüşün..%90 sonuç çıkar..benim arkadaş kavrama değiştirdi ücretsiz.işin peşini bırakmazsanız sonuç alabilirsiniz..şikayet siteleri vs. oralarda yazarsınız baktınız olumlu bir gelişme olmaz ise..
    geçmiş olsun..
  • Yarın tekrar arayacağım sonuc cıkmazsa zararına da olsa satacağım arabayı attıkları bu kazıklar gün gelir bunlardan da çıkar elbet.2 yıllık aracının arkasında durmayan bi firmaya ve bunun gibilere lanet olsun.Ayrıca bu aracı satarken dsg ile ilgili 4-5 yıllık gizli garanti var diyip arızalarda yanınızdayız diyen bidaha da yüzümüze bakmayan ahlak yoksunu satıcılara da lanet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.