Şimdi Ara

yeni sistemi test etmek(coil whine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemi az önce uzay montaj olarak kurdum ısılarına baktım biraz yüksek gibi

normal mi yüksek mi ? birde ekran kartına coil whine varmı yok mu nasıl test edebilirim?parçarların düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl hangi programlarla test edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

2 oyunda test ettim h1z1 75 fps sabitken cızırdıryor
    witcher 3 de 60 fps de cızırdıyor cidden çok fazla coil whine var nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda.kasa olmadığı için mi bukadar rahatsız ediyor acaba şuan kasa olsa rahatsız etmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 22 Haziran 2017; 11:14:45 >

• az önce oyuna girdim h1z1. monitörüm 75 hz 75 fps e sabitledim ve ekran kartı deli gibi cızırdıyor ne yapmalıyım ?

ayrıca işlemci ve anakart ta 75 dereceleri gördü oyun içi
  • https://www.youtube.com/watch?v=EGpnXTMpcrY&feature=youtu.be

coil whine sesini kaydettim dediğim gibi öyle yüksek fpslerde de değil noral 60-75 fpslerde ötüyor kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 22 Haziran 2017; 11:44:20 >
  • sorun var gibi ekran kartını iade et istersen ayrıca işlemci boştaysa o sıcaklıklar sorun var gibi soğutucuyu tam oturmamış olabilirsin termal macun sürmemiş olabilirsin vs.
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    işlemciyi soğutucusunu ilk taktığımda yönü ters oldu macunu silip yeniden sürmeye üşendim boşta 55 derece civarı geziyor işlemci.ekran kartı da coil whine yüzünden iade etsem yerine ne yaparım bilemiyorum.1280e aldım kartı şuan yerine alacak kart yok resmen piyasada iade yerine teknik servise göndersem coil whine ı sorundan saymayacaklar.bilemedim.
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    iade et para iadesi 15 güne gerçekleşir zaten 15 güne rx580 felan stoklara girer rx580 alırsın daha iyi olur.
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    hocam sözde haziran başında giriyordu stoklara hala yok rx.freesync monitör ümde var ama yok yani ben inanmıyorum ay sonuna stoğa gireceğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    illa ki girer hocam freesync monitörünüz de varken hemde kesinlikle iade edip beklemeye değer ürün cw li.hepsiburadadan mı aldınız ? İade ürün satmış olabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.