Şimdi Ara

Yeni Sistemden Sonra Solo Q Girenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldı mı? Solo giriyorum ve daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sebebini bilmiyorum. Bu sezon hedef çilingir olmak. Konu altında hedeflerinizi ve beklentilerinizi yazabilirsiniz. Bu arada Rengar rehberini henüz bitirmeyi düşünmüyorum. Hikayeyi ise kafama estikçe devam ettireceğim. Adaletin tam işlemediği meydanlarda bol şans!

• Benimde hedefim challenger olmak.Jungle duom ile hem eğleniyoruz,hem lig atlıyoruz
  • Bu sistemin bana yarardan çok zararı var zaten. Low olan bir sürü arkadaşım ranked girelim falan diyor. Bu sefer 5 kişi girildiği için daha beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Bu sistemin bana yarardan çok zararı var zaten. Low olan bir sürü arkadaşım ranked girelim falan diyor. Bu sefer 5 kişi girildiği için daha beter

Ben sana ''Duo girmek istiyorsan mesaj atman yeterli'' demiştim.Demek beni bir low olarak görüyorsun Oysa ben seni sevmiştim
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Sana demedim reeldeki arkadaşlarımdan bahsediyorum

• adc oynadigim icin solo girme pek mumkun degil.en iyisi 3 kisi girmek bence

• Benim için guzel oldu takimimla,streamerlarla falan 5 leyip free win alıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5'lemenin getirdiği diğer faktör ise arkadaş listesindeki hafiflemedir herhalde. 5 girersin. Oley be afk yok, feeder yok derken. takımında birisi kötü oynar bir şey olur. Laf dalaşı derken işler b*ka sarar. Sonuç olarak iki takımdan biri kazanıyor ve kaybeden 5'li de kopmalar başlıyor. Düzgün 5'liyi bulmak için güzel bir yol. Sürekli kazanan 5'li "artık takım kuralım çok iyiyiz" diyerekten yükselme ligine doğru adım atıyor. Getirdikleri ve götürdükleri olacaktır elbet. Değerli DonanımHaber üyelerinin yorumlarını beklemeye devam ediyoruz.
  • Bu yeni sistem ne oluyor? Artık Tekli Dereceli'de karşıya 5 pre gelebiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Bu sistemin bana yarardan çok zararı var zaten. Low olan bir sürü arkadaşım ranked girelim falan diyor. Bu sefer 5 kişi girildiği için daha beter

Bugün bir gümüş bir gold ve bir plat pre girmeye çalıştık. Gold olarak ikisini de ben davet ettim ama gümüş olan arkadaşı almadı gruba rito

• Main support olmasa solo gireceğim de takıma güvenemiyorum.

2 sene önce sıralama maçlarında 2 defa Leona ile oyunu taşıdığımı bilirim.

Zaten eşleşmede benim gibi düşünen çoğu SUPPORT oyuncusu ya duo arıyor yada taşımak istediği rolü seçip feedliyor

• Hedefim falan yok zevk alayım diye oynuyorum onu da alamıyorum, yükselmeye çalışıyoruz oyun bu sonuçta.

Ben biraz şuraya ağlayacağım yüksek müsadenizle az önce oynadığım oyunda nexusa vurmadılar fight girip öldüler oyunu kaybettik 3 5 vuruş yapsak oyunu kazanacaktık buradan oyunu verdik iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Hedefim falan yok zevk alayım diye oynuyorum onu da alamıyorum, yükselmeye çalışıyoruz oyun bu sonuçta.

Ben biraz şuraya ağlayacağım yüksek müsadenizle az önce oynadığım oyunda nexusa vurmadılar fight girip öldüler oyunu kaybettik 3 5 vuruş yapsak oyunu kazanacaktık buradan oyunu verdik iyi mi?

O şekilde kaybettiğim maçın haddi hesabı yoktur.

Konuya dönecek olursak; herkeste bir telaş var. Özellikle bot tarafında. Ya karşıya 5 pre gelirse. Skype'talar kesin bunlar. O yüzden mümkün mertebe herkes 5 girmeye çalışıyor. Bu da Rito'nun tam olarak istediği şey.

• Oyunu 2 haftadir oynamıyorum, mide alışayım ondan sonra ranked girmeye başlicam. Hedef 10 da 10 yapmak öncelikle. Bu sezon amaç challenger olmak. Bunun içinde fazla eloyla başlamakta yarar var. Sezon 4 te öyle challenger olmuştum. Plat1-elmas5-elmas3-elmas1-challenger olmuştum. Toplamda 46 maç sürmüştü. Bu sezonda öyle bir amacım var bu yüzden önce normalde iyice alışıcam

• Roxio kullanıcısına yanıt
    Yeni sistemde dereceliye beş kişi giriliyor mu? Detayları falan okumadım hiç denemedim de açıkçası. Öyleyse işler çok ilgünç olmuş demek O.o

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Hedefim falan yok zevk alayım diye oynuyorum onu da alamıyorum, yükselmeye çalışıyoruz oyun bu sonuçta.

Konuya dönecek olursak; herkeste bir telaş var. Özellikle bot tarafında. Ya karşıya 5 pre gelirse. Skype'talar kesin bunlar. O yüzden mümkün mertebe herkes 5 girmeye çalışıyor. Bu da Rito'nun tam olarak istediği şey.

Biz karşıya 5 kişi gelecek diye 2 kişi giriyoruz ve şu an karşıya hiç 5 kişi gelmedi

• 5 kişilik girilebiliyor ama %90 oranında 5 kişi girenlerle eşleştiriyor.
  • tek girmek daha iyi çünkü diyelim 5 kişi girdiniz takımınız çok iyi değilse tanımadığınız kişilerse karşı da 5 kişi gelicek genelde karşı 5 kişi skype vs haberleşmeli oynuyor bozgun olma olasılığı daha yüksek.tek gir kafan ağrımasın
  • şampiyon havuzumu inanılmaz daralttım. sadece thresh, janna ve lulu oynuyorum. destek-mid giriyorum, mid kalırsa da lulu alıyorum. s4 bronz 5, s5 altın 3 bitirdim. bu sene hedef platin 2

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

evet ilk oyunumda denk geldi öyle bir şey support oynuyordum 4 kişi bot lane bir oturdular oyun gitti zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.