Şimdi Ara

Yeni sistem, yorum yaparsaniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Phenom II x4 955/965 (performans farki fiyat farkina deger mi?)
    Gigabyte ga-770t anakart
    3x2gb kingston 1600mhz ddr3
    samsung 1tb sata2 hdd
    palit gts 450 sonic (2 monitor baglicaam icin 2 dvi cikisina ihtiyacim var)
    Thermaltake v3 600w kasa

kasa konusunda cok cahilim acikcasi, yani 600w lik psu su olan bi kasa almak ne kadar mantikli bu sistem icin, sonradan ekliceem tek sey yeni hdd(ler) olur. ilerde ekran karti su bu degistirdiimde de kasa ya da psu degistirmek zorunda kalmiim diyorum.

anakart konusunda baska tavsiyeleriniz varsa sevinirim. 3 tane 1600mhz lik ddr3 baglayabiliceem baska bi anakart isimi gorebilir, daha ucuzu olursa. Bulabildiim en ucuzu buydu acikcasi

ekran karti konusunda da bunun yeterli olucaani dusunuyorum
    her cikan oyunu max grafikte oynamak gibi bi niyetim yok, dediim gibi 2 monitor baglicam, bol bol full hd film izliyorum, ama onu dizustu bilgisayarda bile izleyebildiim icin cok sorun olucaani sanmiyorum
    bu kartla gtx460 arasindaki fiyat farki cok fazla, bu $150+kdv civarindayken gtx460 200+kdv civarlarindan basliyo

yorumlarinizi esirgemeyin:)

toplam butce olarak da 1400 tl civarlarina cikabilirim, cok faydasi olucak derseniz biraz daha zorlarim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassand -- 11 Ekim 2010; 18:51:06 >

• guncel:)

ayrica forumda okudugum kadariyla, bu yazdigim kasanin psu su kotuymus, bu sistemi ve de ilerdeki upgradelerimi kaldirabilicek bi kasa tavsiye eder misiniz?
    bu hafta ici alicaam icin acele ediyorum biraz:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassand -- 12 Ekim 2010; 0:07:13 >
  • Dostum x4 955 yeterince işini görecektir az bi dürtmeyle 955 olur o zaten yani fiyat farkına değmez. Ayrıca 3 kanal ram de gereksiz bence 2 kanal 4 gb fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum eğer oyun oynamayacaksan. Artırdığın parayı ekran kartı için kullanabilirsin.
  • kasa tavsiyesi var midir? psu ve kasa ayri ayri almayi dusunmuyorum acikcasi
  • anakartınız pc nin zemini hükmündedir sağlam bir anakart almanızı tavsiye ederim 4 gb ram yeterli gelecektir. 780- 790 yada 880 890 chipsetli anakartlar almaya bakanız. tercih etmiş olduğunuz kasa fiyatına ve 600 wattlık psu suna göre gayet güzel.
  • quote:

Phenom II x4 955/965 (performans farki fiyat farkina deger mi?)
    Gigabyte ga-770t anakart
    3x2gb kingston 1600mhz ddr3
    samsung 1tb sata2 hdd
    palit gts 450 sonic (2 monitor baglicaam icin 2 dvi cikisina ihtiyacim var)
    Thermaltake v3 600w kasa

İşlemci 955 arada 10-15 TLden fazla fark yoksa 965 olabilir
    Anakart Msi 870a-g54
    Ramler 2*2 gb 1333 mhz yapın 1600ler bazen önerilen voltaja rağmen sorun çıkarabiliyor.Anakart bios güncellemesi isteyebiliyor ramleri görmesi için. O yüzden 1333 cl9 ram alın 1600e boşa para vermeyin. Sinirleriniz de bozulmamış olur.
    Hdd güzel alırken sj koduyla bitenden alın uj almayın
    Gts 450 yerine HD5770 alabilirsiniz.
    O sisteme 450w psu bile yeter. Alacağınız kasanın psusu tam 600w olmasa bile rahat kaldırır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem için yorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.