Şimdi Ara

Yeni Sistem Yavaşlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni almış olduğum (6 ay) Toplama bilgisayarımda yavaşlık sorunu çekiyorum link vermek yasak değilse başka sitelerden bulabilirim şimdilik yazıcam

Anakart : Asus Sabertooth 990FX AM3+ DDR3 SATA3 1866Mhz PCIe 2.0 4 Slot

Ekran Kartı : HİS HD6870 İceqX 1GB 256 Bit (4200Mhz)

İşlemci : AMD Phenom X6 1100T 3.3 Ghz (Turbo 3.8)

Ram : Kingston HyperX 4GB DDR3 1600 Mhz 2x

Güç kaynağı : ThermalTake 1050 Watt 80 Gold Plus Tak çıkar kablolu

HDD : Corsair ForceGT 120GB (550/500) Sata3.0

İşlemci Soğutucu : ThermalTake Frio AM2/AM3/AM3+ Çift Fan

Kasa : CoolerMaster HAF X 942 Full Tower 1x 230MM 3x 200MM

Sorunum şu bazı oyunlarda (Assasin , Skyrim ) gibi oyunlarda yavaşlık oluyo düşük ayarlara almam gerekiyo bu sistemin bu şekilde çalışması sizce normal mi ?

Bi ara ekran kartını değiştirmeyi düşündüm : Asus ENGTX580 DCII 1536GB 384bit 1GB DDR5 (4000)

Bazısı çift GPUlu al AMD sisteme diyo, bazısı 2 tane tane al diyo, bazısı AMD sisteme Nvidia gitmez diyo kararsız kaldım

Acaba Bu Sistemin Sorunu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PurGaTor -- 21 Haziran 2012; 7:20:50 >

• hocam şöyle söyliyim bu sorun bütün oyunlarda varsa sistemden yoksa oyundandır

çünkü her oyun hem nvidia hem amd de iyi çalışmaz ekran kartı testleri de takdir edersin ki farklı oyunlarla yapılıyor bazısında nvidia bazısında amd geçiyor olay oyunun yapımcılarında bitiyor ;)

çift gpu ya gerek yok dediğin oyunlar 6870 in fazlasıyla üstünden gelebileceği oyunlar yani sorun gpu nun tek olmasında diildir

amd ve nvidia uyumuna gelirsek.

imzamdaki işlemciyle 8500gt kullandım zamanında (%49 oc lu) ve o zamanın oyunlarını üst seviyede oynuyordum sıkıntısız

açıkcası bu yazdığın sistemle bahsettiğin sorunun olma olasılığı 10000de 1 :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 21 Haziran 2012; 11:51:36 >
  • İlginiz için teşekkür ederim . bir de şöyle bir durum olmuştu tekrar denemedim ama

Bir Ekran kartı bench programında taratırken ekranı karartıp abuk subuk cızırtı geliyordu

şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama bi fikriniz varsa aydınlatırsanız sevinirim

birde ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz bişey var mı ?

Saygılarımla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PurGaTor -- 21 Haziran 2012; 13:38:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.