Şimdi Ara

Yeni sistem mi alınmalı yoksa upgrade mi yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 sene önce alttaki sistemi toplamıştım fakat okul için il değiştirmem sonucu makinayı fazla kullanamadım.
    Geri dönme vakti geldi fakat bu makinayı kullansam mı bilemiyorum. Kullanırsam, Ram ve SSD eklemekten başka yapabileceğim birşey var mı? Ekran kartının yanına bir tane daha alabilir miyim? (Çift ekran kartı takılıyor mu ondan da haberim yok :) )
    Yoksa 2000tl'ye yakın bir bütçem var, eski kasayı satarak yenisini mi toplamalıyım?

MSI P67A-GD55 B3, P67, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX, 2133Mhz
    INTEL i5 2500K 3.30 GHz Quad Core Socket 1155 6MB, 32nm, 95W, OverClock
    SUNBEAM Core-Contact Freezer AMD/Intel İşlemci Soğutucusu (Intel Core i7 Uyumlu)
    MSI HD6950 Twin Frozr II/OC 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 810/5000
    G.SKILL RipjawsX 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL7 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu
    COOLER MASTER CM 690 II (RC 692) Şeffaf Akrilik Panelli Bilgisayar Kasası
    SEASONIC SS-750AT 80Plus Bronze Sertifikalı 750W Güç Kaynağı [SEA-SS-750AT]
    2xSAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
    LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA

• Sistemin hayla çok iyi bi sistem ekran kartını R9 280x yada R9 290 ile değiştirebilirsin.Yeniden sistem toplamaya gerek yok.
  • ram ssd gpu takviyesiyle devam edersin yeni sisteme hiç girişme artan paranla sıvı soğutmaya geç derim 2500k yı imzamda yazan sogutucu ile 4.5 e cıkardım. 4.5 yapar stabil bi biçimde stres testlerini geçerir kullanırsın paran yine artar illa harcıyacam dersende ekipmanlara yönellirsin veya 1 monitör daha ekleyebilirsin.(970 tarzı kartlara geçersen eğer 2k oyunculuk için eldeki monitör çıkartılıp 144hz güzel bir monitörde alınabilir.)

2 cekirdekli islemciler ile 4ghz de titanx calistiriyorlar hic bir fps kayibi olmuyor islemcini dusunme yani fazlasi ile yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoEx W kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin daha bozulma zamanı gelmedi

Eldeki 2 lik ramleri satın 4x2 8gb ram alıp keyfe göre bir ekran kartı alıp keyfini sürün
  • Teşekkürler cevap için. Uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum. 970'ler 1000lira civarlarında dolanıyor. Fiyatlar uçmuş baya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.