Şimdi Ara

yeni sistem için lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monitör hariç 850 ytl bütçe var . amd olsun istiyorum ama am2 mi olsun , 939 mu olsun karar veremedim . am2 nin ddr2 farkı var başka da bir şey yok galiba . genelde internete girilcek , bi kaç java uygulaması , msn , winamp 5 aynı anda açık olucak makinada . bunun dışında oyun da oynasın tabi hiç olmazsa nfs underground takılmadan oynasın . ilerde upgrade imkanım olucak ekran kartını , 512 ram yeter şimdilik ona da bi kaç hafta içinde takviye yapabilirim . o/c felan hiç anlamam , işim olmaz yani . ona göre bi sistem önerseniz , hiç anlamıyorum ben para çöpe gitmesin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 22 Ağustos 2006; 9:14:39 >

• kanka bana ulaş sana yardımcı olayım am2 alabilirsin o fiyata çıkartırım upgrade yapacağın zaman içindeki parçaları yükseltirsin ram ekran falan msn adresim aşağıda yazıyo
  • amd 3500 am2
    epox MF4 ultra
    twinmos 512 ddr2 667mhz
    Leadtek 7600gs
    seagate 160 gb SATA2 HDD
    cooler master centurion
    nec dvd-rw
    floppy

930 ytl civarı tutuyor
  • am2 olsun tabiki
    mesela @caver iyi bir sistem çıkarmış
    özellikle ekran kartın iyi

ama; kasayı daha ucuz birşey alıp mesela aopen'in ekonomik modellerinden gibi,
    ram'i 533Mhz'e çekip, açılan farkla ramin yanına bir kardeş daha koyarsan
    oyunlarda takılma yaşama ihtimalin azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

am2 olsun tabiki
    mesela @caver iyi bir sistem çıkarmış
    özellikle ekran kartın iyi

ama; kasayı daha ucuz birşey alıp mesela aopen'in ekonomik modellerinden gibi,
    ram'i 533Mhz'e çekip, açılan farkla ramin yanına bir kardeş daha koyarsan
    oyunlarda takılma yaşama ihtimalin azalır

kasa iyi olsun , kasayı değiştiremem sonradan ama ram ilave edebilirim-bi kaç haftaya- . bir de tekrar söyliyeyim o/c yapmam , ama ilerde iyi bir ekran kartı alabilirim , @caver in önerdiği ana kart uygun mu benim için bu açıdan . hard disk de çok mesela 160 gb benim için , onu da düşürebiliriz . önerilen ekran kartını da bulamadım hiçir sitede . off nerden sattım eski makinayı ya , ne zormuş bu iş .
  • arkadaşlar biz şöyle bir şey çıkarttık , düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim .

amd athlan 64 3200 + am2 91 $
    epox mf 4 ultra 98 $
    twinmos 512 mb 533 ddr2 43 $
    msi rx1600 pro-td256e 107 $ -biliyorum ama işte bütçe-
    samsung 120 gb sata2 ncq 59 $

kasa ne olur bilemiyorum . yer sıkıntısı nedeniyle lcd monitor almaya mecburum .
    nasıl sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 22 Ağustos 2006; 13:06:39 >
  • amd 3500 am2 --- 3200 ile fiyat farkına değmez
    epox MF4 ultra
    twinmos 512 ddr2 533mhz
    Leadtek 7600gs --- x1600prodan cokdaha iyidirfiyat farkı az oynarsın güzel güzelelleme bence
    samsung 120 gb SATA2
    cooler master centurion --- aopen de düşünebilirisn iki kasada iyi benim favorim COOLER
    nec dvd-rw
    floppy

bence bu şekilde topla pişman olmazsın,ilerde bi 512 daha takar dual yaparsın
    az miktarlar yüzünden düşük özelliklere kayma sonuçta bilgisayar alıyorsu
    ama illa kısacam dersen 3200-- hatta 3000 AM2 işini görürür ilerde x2 AM2 çift çekirdeğe gecersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 22 Ağustos 2006; 14:49:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd 64bit Al Sürekli sistemler yenileniyor sakın bence çift çekirdekli alma.Birkaç seneye kalmaz çift çekirdekli kalmıycak.
  • napalım eee ozaman hiç kimse hiç bişey almasın
    ilerde dx10 ekran kartlarıda gelcek 4-8 çekirdek de olacak
    asıl amd 64 bit kalmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

amd 3500 am2 --- 3200 ile fiyat farkına değmez
    epox MF4 ultra
    twinmos 512 ddr2 533mhz
    Leadtek 7600gs --- x1600prodan cokdaha iyidirfiyat farkı az oynarsın güzel güzelelleme bence
    samsung 120 gb SATA2
    cooler master centurion --- aopen de düşünebilirisn iki kasada iyi benim favorim COOLER
    nec dvd-rw
    floppy

bence bu şekilde topla pişman olmazsın,ilerde bi 512 daha takar dual yaparsın
    az miktarlar yüzünden düşük özelliklere kayma sonuçta bilgisayar alıyorsu
    ama illa kısacam dersen 3200-- hatta 3000 AM2 işini görürür ilerde x2 AM2 çift çekirdeğe gecersin

ya 100 $ daha pahalı o ekran kartı , para yetmiyo maalesef
    ilerde daha iyi bir ekran kartı ve çift çekirdek işlemci alabilirim . bu anakart iyimidir yani ilerde upgrade edersek bi de anakart değişmek zorunda kalmayalım . ben bu haliyle almayı düşünüyorum eğer aynı fiyata daha iyi bir sistem önermiyosanız .

amd athlan 64 3500 + am2 101 $
    epox mf 4 ultra 98 $
    twinmos 512 mb 533 ddr2 43 $
    msi rx1600 pro-td256e 107 $
    samsung 120 gb sata2 ncq 59 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 22 Ağustos 2006; 20:14:09 >

• arkadaşlar bide şu sisteme bi bakarsanız performans açısından fiyat açısından görüşlerinizi belirtirmisiniz bana 909 ytl dediler kazıklanmayayım.

AMD ATHLON 3.0 (939PİN)
    MSE RS482 ANAKART
    DDR-RAM 1 GB.
    HARDDİSK 160 GB.
    17'' SAMSUNG MONİTÖR
    256 MB EKRAN KARTI
    CD-RW
    SES KARTI O.B.
    ETHERNET KARTI O.B.
    ATX KASA
    M.MEDYA KLAVYE
    herşeyiyle markalarıyla 909 ytl dendi nokta bilg. aksaraydan fiyat performans tavsiyeler..
  • Bellekleri çift kanal kullabilmek için iki tane aynı zamanda çalışabilecek bellek alın. 533 Mhz Am2'de hiçbir şey getirmez. Aldığınız belleğin 800 Mhz görmesi iyi olur.

İşlemci olarak 3200+ düşünün.
  • arkadaşlar ;
    amd athlon 64 3500 + am2
    epox mf 4 ultra
    twinmos 512 mb 533 ddr2
    msi rx1600 pro-td256e
    samsung 120 gb sata2

sistemi bu şekilde alıyorum lakin kasa bulamadım . COOLER MASTER Centurion CAC-T05 Çelik Kasa 380W yi beğendik ama yer sıkıntım var , 45 cm den fazla olmaması gerekiyo yüksekliği , ne olur yardım edin .

( ya 480 x 202 x 435 mm. diye ölçü vermiler bu kasaya, hangisi yüksekliği ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 24 Ağustos 2006; 9:03:32 >
  • cverdale arkadaşım 7600GT ye bakmıssındır benim sana tavsiye ettiğim ekran kartı
    LEADTEK 7600GS
  • istanbulun içinde 3500 940p nereden bulabilirim? sadece gigatek.com.tr olan bir ürün kimsede yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

cverdale arkadaşım 7600GT ye bakmıssındır benim sana tavsiye ettiğim ekran kartı
    LEADTEK 7600GS

@caver bu mu önerdiğiniz ;http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=2RzQgBFbnPfRHdasJfMOtBVuSxrVGnUuN6UB7mJkmCbZBTxcoY&ad=ekran_karti&ur_no=699

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.