Bildirim
Yeni sistem direksiyon sınavı açıklayıcı video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
verildi -
izlendi -
Bu nedir ya. Yeni ehliyet alan adam iki araç arasına nasıl parkedecek onu 5-6 yıllık şöförler yapamıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bc_
Bu nedir ya. Yeni ehliyet alan adam iki araç arasına nasıl parkedecek onu 5-6 yıllık şöförler yapamıyor
5 gündür direksiyon dersi alıyorum paralel ve geri geri her türlü park yapabiliyorum -
30 santim vitesi boşa alcam belli oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
quote:
Bu nedir ya. Yeni ehliyet alan adam iki araç arasına nasıl parkedecek onu 5-6 yıllık şöförler yapamıyor
5 gündür direksiyon dersi alıyorum paralel ve geri geri her türlü park yapabiliyorum
daha önce hiç araba sürdün mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: IAmSpartacus
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
quote:
5 gündür direksiyon dersi alıyorum paralel ve geri geri her türlü park yapabiliyorum
daha önce hiç araba sürdün mü?
Dersden once 1defa sadece kalkisi ogrendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X