Şimdi Ara

Yeni SIM kartım 4 gündür aktif olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4.5G SIM kartımı dün aldım. 10 dakika içerisinde aktif olacağını söylediler. Saatler sonra müşteri hizmetlerini aradım. Sürecin 24 saat sonunda gerçekleşeceğini söylediler. Bugün de aktif olmadı ve tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Bu sefer de 48 saat oldu bu süre. Tam anlamıyla rezalet. Arkadaşım Turkcell SIM kartını takar takmaz aktif olmuştu. Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum.

Edit: 4 gün oldu ve SIM kartım hâlâ açılmadı. Tekrar gittim bayiye, 2 gün sonra açılacağı söylendi. 6 günde yeni SIM kartımı açacaklar, tabii açabilirlerse!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 19 Nisan 2016; 13:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Birşey olmaz.

Bir şey olmaz da; bu kadar kalitesiz hizmet olamaz.

• Aktivasyon bitimine yollasınlar onlar aktif edecek sim kartı bayiyle görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Aktivasyon bitimine yollasınlar onlar aktif edecek sim kartı bayiyle görüşün

Hat babamın üstüne, o gidip halletmiş mahalleden bir bayiden. SIM kartın üzerindeki numaraları istiyor müşteri hizmetleri, veriyorum; hiçbir şey yapamıyorlar. Ve de inanılmaz derecede boş adam var müşteri hizmetlerinde. Adamlar çok bilgisiz. Sadece bu konuda değil, her konuda. Tarife hakkında bilgi istiyorum; ben onlardan daha hakimim tarifeye. Onlar benden bir şey öğreniyor resmen. Taahhüdüm yok. Şeytan diyor geç Turkcell'e...

• Turkcele geç.

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Yarına kadar mühlet veriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 9 a doğru açılır

• Bendede birebir benzeri oldu Türkcell'de 4.5G için kurye talep ettim gönderdiler.Eski hattım çalışıyor ama gelen hat çalışmıyordu.Türkcell kimi aradıysam yapamadı kayıt üstüne kayıt açtılar sim kartın kutusundaki numarayı istiyorlardı her seferinde veriyordum.Canıma tak etti Btk şikayet ettim.Sonunda eski hattımda sinyal gitmeye başladı.Arayıp saydırdım bunlara bir başka üst düzey yetkiliye bağladı onada saydırdım.İphone daha önce çalışan hat çalışmamaya başladı diyorum telefonu kapatın açın uçak moduna alın tekrar uçak modundan çıkın telefonun sim kartını sökün çerçeve takmayın gibi gereksiz şeyleri denettirdi.En sonunda time gidin dedi sim kartınız oksitlenmiş dedi çıldırdım.Dedim yeni hattamı geçirdiler diye düşündüm taktım çalıştı aradım ağzıma geleni saydım.
    Böyle şeyler sadece Avea'da olmaz Türkcell'dede olur

• quote:

Sabah 9 a doğru açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bendede birebir benzeri oldu Türkcell'de 4.5G için kurye talep ettim gönderdiler.Eski hattım çalışıyor ama gelen hat çalışmıyordu.Türkcell kimi aradıysam yapamadı kayıt üstüne kayıt açtılar sim kartın kutusundaki numarayı istiyorlardı her seferinde veriyordum.Canıma tak etti Btk şikayet ettim.Sonunda eski hattımda sinyal gitmeye başladı.Arayıp saydırdım bunlara bir başka üst düzey yetkiliye bağladı onada saydırdım.İphone daha önce çalışan hat çalışmamaya başladı diyorum telefonu kapatın açın uçak moduna alın tekrar uçak modundan çıkın telefonun sim kartını sökün çerçeve takmayın gibi gereksiz şeyleri denettirdi.En sonunda time gidin dedi sim kartınız oksitlenmiş dedi çıldırdım.Dedim yeni hattamı geçirdiler diye düşündüm taktım çalıştı aradım ağzıma geleni saydım.
    Böyle şeyler sadece Avea'da olmaz Türkcell'dede olur

Umarım bu kadar şey gelmez başıma.

Anladığım kadarıyla, işlemleri yaptırdığımız bayi çok önemli bu işlerde.

• Hocam gülme Evrakların ulaştıysa ilk. İş seni. aktif ederler

• quote:

Hocam gülme Evrakların ulaştıysa ilk. İş seni. aktif ederler

Ya bu kadar evraklık ne iş var anlamıyorum. Sanki numara taşıyoruz. Teferruatlar ülkesi.

• hattınız faturalıdır tahminen

bayi simi açamıyor bazi bayilerde bilmedikleri için pek uğraşmıyor

direk aktivasyon birimine yolluyorlar onlar açıyor .

zamanında bayi sözleşmede yer alan tarifeden başka bi tarifeden açıyor hattı okuma yazması yokmuş gibi
  • quote:

hattınız faturalıdır tahminen

bayi simi açamıyor bazi bayilerde bilmedikleri için pek uğraşmıyor

direk aktivasyon birimine yolluyorlar onlar açıyor .

zamanında bayi sözleşmede yer alan tarifeden başka bi tarifeden açıyor hattı okuma yazması yokmuş gibi

Bizim bayidekiler de cahildi ya. Telefonu babama verip gönderdim, adamlar nasıl telefoncuysa, Lumia'nın ekran kilidini açamamışlar. Babam beni arayıp adama verdi, tarif ettim.

• Zamanında boşta kaldığım için iş başvurusunda bulundum tabi iş için tecrübem olmadığı için çağırmadılar bile
    Bilmiyorlar tabi onların bilmediği şeyi bildiğimi. Sabah ola hayrola sen 9 gbi bak açılmış olur. İnşallah

• quote:

Zamanında boşta kaldığım için iş başvurusunda bulundum tabi iş için tecrübem olmadığı için çağırmadılar bile
    Bilmiyorlar tabi onların bilmediği şeyi bildiğimi. Sabah ola hayrola sen 9 gbi bak açılmış olur. İnşallah

Saatimi 09:00'a kurdum bile.

• Açılmadı.

• Temsilciden aktivasyon biriminin telefonunu iste yada bayiye başka çaren yok

• quote:

Temsilciden aktivasyon biriminin telefonunu iste yada bayiye başka çaren yok

Her şey bayinin suçu. Adamlar bildirim yapmamışlar Türk Telekom'a. Babamı bekliyorum, bayinin adını öğrenip arayacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.