Şimdi Ara

Yeni şeyler öğrenmek istiyorum,soru çözmek çok sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte konu calismayi,tanımları okuyup üzerinde düsünmeyi epey seviyorum. Suan lti kaldi sadece onuda gecen seneden az cok hatirliyorum ama keske karmasik sayi,matris determinant,uzay geo,integralde hacim vb cok daha zor ve ögrenmesi güc isteyen şeyler olsa de deftere çize çize yaza yaza adım adım gelissem. ÖGrenmek ve cizip yazmaya bayiliyorm ama şimdi acip trigodan soru cözmeyi zerre istemiyorum. Sıkıntıdan yeni seyler ögrenme istegimden trigonometrik fonk grafiklerini geçtim secx ve cosecx grafik cizimini ve ötelemelerini bile deftere çizdim niye cünkü yeni bir sey ögrendim ve cizerken düsünmek kitaptan,youtubeden yardim almak keyifliydi. Sınavda cikmayacak ama suan napsam bilemedim. Çok sıkı bir lti calismasi yapacagim 120 sayfa bos defter aldim yazip cizmek icin sene sonuna kadar bişeyler ögrendikce 3 ünden de oraya karma sekilde ekleyecegim soru/yöntem/kural/kısayol/formül ispati/grafik cizimi gibi seyler. Durum böyle soru cözmeyi cok sevmiyorum siz seviyoe musunuz? Sizce suan bitmiş olan misal parabol/polinom/2.der denklemler gibi her özelligini kuralini bildigim konulardan sblerden soru cözmem gerekir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmyim fen bilmiyorum. Kimya ve biyoloji konu çalışmasına mı baslasak beler?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrymybad

Tmyim fen bilmiyorum. Kimya ve biyoloji konu çalışmasına mı baslasak beler?
    kimya ve biyoya ben de başlayacağım ama henüz değil . kaynak olarak ne düşünüyorsunuz ? palme öneriyorlar genelde ama fen hiç bilmediğim için zorlar mı diye düşünüyorum. video anlatım da kimya : kimya adası var . biyoda birçok hoca var , hocalara geldik arşivindeki salih hocayı düşünüyorum .
  • aslında dünyada pozitif bilimlerde, matematikte vs işler anlattığın gibi işliyor. bilimsel açıdan dünyanın önde gelen ülkelerinde pek fazla soru kitabı göremezsin. sana kitaplarda ispat yapar, konuyu sezgisel olarak kavratır, soyut düşünme becerini geliştirir. bizdeyse işler formül şudur, hadi 500 soru çözelim mantığıyla ilerler.

bu arada my matematik kitabına göz atmanı öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,üstüne müfredat daraliyor.Suan hedefim yks oldugu icin my mat almıyorum sınavdan sonra ünide elimin altinda olsun diye alacagim suan robot gibi soru cözecegim malesef oyunun kuralı bu

• Bende palmeler var kimya biyo icin gecen sene aldim müf degisti mi kimya biyoda? Valla 1 ay icinde baslayacagim fende 0 ım youtubeden arastirip begendigim bir hocayla ilerliyicem biyo adina selin hocamı kullanirim büyük iht

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.