Şimdi Ara

Yeni server için exp premi disc premi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni açılacak serverda amacım öncelikle yüksek seviye olmak ardından para kasmak.Exp kasmak için exp pre Para kasmak için disc pre gerekiyor.Bir kaç yeni serverda 0 dan para kasma yolları izledim örneğin adam 60 lvl çarla cz mastadon kesiyor disc pre+disc flashlar basılı görev itemi düşürüyor direk potçuda 30k ediyor bu item ve 10 tanesinden 8 tane düşüyor en az 30 dakikada 7m kasıyor gayet net iyi bir para yeni server için.Basılma riski yok gibi basılsanızda üstünüzde para olmayacağı için kaybınız olmayacak.Birde hobgoblin düşündüm ordada 1 goblinden 9k geliyor ama basılma riski var sıkıntılı.60 a kadar kasmakta exp pre olmadığı için yeni serverda 1-2 gün kaybettirebilir bana 7/24 oynamıcağım için ne yapmamı önerirsiniz işi bilen arkadaşlardan öneri bekliyorum?

• amacın tl kazanmak ise dc oyunu oynamak ise exp
  • Bu premiumaların oraya geleceği ne malum ?
  • hocam premium fiyatı ne bence böyle saatlerce uğraşsanız başak bir işle uğraşın 10 kat daha fazla kazanırsınız ha ben aynı slotları kesip durmaktan keyif alıyorum diyorsan bir şey diyemem.yanlış anlamayın ama 10 saat kassanız 150 m yapıyor 1 gb 6-7 tl arası 10 tl için 10 saat boyunca aynı şeyi yapmak saçma geliyor bana ve daha premium parası ve elektrik aprasını eklemedim :)
  • Konu başlığı için kesinlikle exp pre

konu içeriği için ise bütün para slotları bak hepsi diyorum slot başına 20 adam düşücek para kasmak okadar kolay olmaz o mastadondur hoblardır bilinen slotlardır yapacağin en iyi şey bi mage teame girip exp preni çekip eslantta çöp slotları kovalaman olur
  • Pre fiyatları değişir mi?
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Suan oyundaki en son patch kac arkadasim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.Ben eskilerdenim.
  • sakın sakın sakın

dc pre alma kesinlikle

bedava verirlerse bile alma
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Sebep?
  • Geçen midgarrdda tek cahrı sadece madenci açtım

2 gün gece gündüz

3-4 tane fragmant ve bir 2 bus attı sadece

drop rate berbat ötesi repair parası cok fazla belki repair param cıkmamıştır

bi makine fazla olmasına rağmen uğraşmadım

eğer kzpersan belki bi miktar

ama oda değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.