Şimdi Ara

yeni şehir yeni başlangıç ( anket )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

yeni şehir yeni başlangıç ( anket )

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2015)
Giriş
    ben gaziantep te yaşıyorum 18 yaşındayım
    bir fastfood restoranında vardiya müdürü olarak çalışıyorum
    artık şehirden sıkılmaya başladım aslında sadece şehir degil komple herşeyden sıkılmaya başladım
    ankaraya gidip orda yeni bir hayat kurmak istiyorum
    liseyi açık ögretimden okuyorum daha 1.5 senem var bitirmeye zaten bitirincede şehir dışına gitmek niyetim
    şu anda kazandıgım para asgari 1000 tl yani
    yarısını eve veriyorum ( ablam annem ve ben yaşıyoruz babamı ben 2 yaşındayken kaybettik )
    burdaki bütün borçcu felan kapatıp cebimede 1000 tl kadar bir para alıp ankaraya gitmeyi planlıyorum çalıştıgım restorant dünya çapında eyer yapa bilirsem ordaki bir restorantta aynı rütbede çalışmayı deniycem olmaz isede burda moto kurye olarak çalışıyordum motosikletlere merakımda var ordada kurye olarak çalışa bilirim.
    ankarada kuzenim var kendi hayatını yaşıyo en son sesini duydugumdan bu yana 6 7 ay geçmiştir pek yakın degiliz ama kötü bir durumda olsam bi alo desem çıkıp gelir yakın şehir olan kırıkkalede dayım var oda o şekil de arasam çıkar gelir
    birkaç başka tanıdıgım felanda var ama onlar aşırı güvenip sırtımı dayayacagım tipte degil ama ufak defek yardım edecek kişiler
    ( ev arkadaşı bulma, kaybolursam yön tarifi ,bir kaç gün kalacak ev felan işte )

sizce gitmelimiyim yanlış olurmu

önerilerinizi bekliyorum

not: nasıl kurye olucaksın dersen antep dede kuryelik yaptıgım muhiti bilmiyordum ögrendim orda hiç bilmiyorum ama navigasyon işime yarayacaktır umarım

normal konu olarak açmıştım sanırım bir kısım cidiye almadı diger kısımda yazmaya erinde bende anket yapıcam toplam 20+ oy geldiginde bakalım ne çıkacak fikrimde pekbi etki saglayacagını sanmıyorum ama sadece merak ettim insanlar ne tepki verecek buna
    ergenlik hayali diyende ola bilir
    dene sonu iyi olur yada çok kötü olur diyende olucaktır

not: fastfood iş degil başka iş bul diyen arkadaşlar o başka işi bi önerirse iyi olur

• Boyle seylerdr tecrubeli pek kimse olmadigi icindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Boyle seylerdr tecrubeli pek kimse olmadigi icindir.

birkaç örnek var aslında gidip güzel bir hayat kurup kendi halinde yaşayanlar var
    birde gidip rezil bir hayat geçirim eski günleri mumla arıyanlar var

ben hangisinde olucam onu düşünüyorum
  • hocam gitme bence annen ve ablanı bırakma. ben senin yerinde olsam bırakıp gitmem .gidince işin daha koaly olmaz yeni bir düzen kurmak falan co kzor olur ev tutucan yemek yapıcan fala nşehiride bilmicen eline gidince daha fazla para geçmicekse hiç değmez gitmeye.gaziantep kötü bi şehir degil türkiyenin en büyük 10 şehirnden biridir heralde baya büyük sanayisi falan sağlam bi şehir
  • Cja kullanıcısına yanıt
    10 büyük şehre girer kesin ama
    sanayisi gelişmiş olması bana bi fayda degil
    gezip tozacak yer yok saat 10 dedigin zaman ulaşım biter hayat durur
    zaten son 4 senede aldıgı göç yüzüne iyice kötüleşti suriyeli nin en çok oldugu şehir antep oldugunu saymıyorum bile
    ( ırkcı degilim ama fabrikalarda ful onlar çalıştıgı için bizim halk zorda ve çalışmayanlarıda sagda solda serseri misali geziyor )
    fazla para kazanmıycam gidersem ama en azından kafam rahat olucak bir nebze
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
    hocma anne ni bıkmayı göze alıyorsan git ama zor olur bence. bide gidiceksende ankaraya falan gitme ege bölgesinde bi yerlere git daha rahat edersin.
  • Cja kullanıcısına yanıt
    keşke öyle olsa ama oralarda hiç tanıdıgım yok ist de tanıdıgım küçük dayım var ama ist alışması zor bir şehir o yüzden ankara istiyorum beklenmedik bir olay olursa yanımda olacak bırılerı var en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BAŞLAYAN BİR PROJE
    9 ay önce açıldı
    Yeni yıl yeni hedefler?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sırt çantamı alıp antalyaya yerleştim para yok bişey yok sokaklarda kaldım aç kaldım yılmadım tuvalet temizledim bulaşık yıkadım hamallık yaptım vs vs şimdi sabit düzgün işim var evimi de tuttum ha evi tuttum eşya yarım yamalak aldım ilk tuttuğumda yerde nir kartonum vardı onun üzerinde yattım aylarca eksiğin var mı diyene de var demedim.

Cebine bin lira alıp çıkma sabır et kenara at planını yap gidece'ğin zamana yakın sitelerden iş başvurusu yap bölgelere göre kiraları araştır ben ev arkadaşı ile yapabilirim drsen ınlaru araştır ha kendinden emin değilsen sıkılıp döneceksen de hiç bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile durumundan dolayi olduğun yerde kalmanı yeni fırsatları olduğun şehirde kovalamani öneriyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazamsar kullanıcısına yanıt
    aynen dedigin gibi yapıcam tanıdık birkaç kişi var ev arkadaşı ayarlıycam 2. el dükkandan bir tane yatak birde bez dolap alıcam yeterli çok bile zamanla dizerim eşşamı şimdiki çalıştıgım iş yerinde müdür pozisyonundayım ordaki şubelerde açık varsa transfer istiycem olursa işimde hazır olucak olmazsada işi haledip giderim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.