Şimdi Ara

Yeni Seat Leon 2013 [Resmi Fotoğraflar]

Bu Konudaki Kullanıcılar: cumadanpazara
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
148
Cevap
5
Favori
76.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Yeni Seat Leon 2013 [Resmi Fotoğraflar]

Yeni Seat Leon 2013 [Resmi Fotoğraflar]

Sonunda gördük arkadaşlar aracı. Bende Leon 2010 Leon vardı satmıştım içimde hep ukteydi Leon sanırım bu aracı alacağım. 1.6 yada 2.0 TDI DGS ile birlikte.

Daha fazlası için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dupp -- 16 Temmuz 2012; 21:35:47 >

• mevcut kasa daha dikkat çekici idi. yeni leon ise yeni ibizanın büyüğü olmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelous61

mevcut kasa daha dikkat çekici idi. yeni leon ise yeni ibizanın büyüğü olmuş sanki.
    seat leon candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

seat leon candır

Alıntıları Göster
    hala çok agresif ve güzel görünüyor özellikle jantlar ve ön farlar harika
    ben beğendim şahsen
  • Güzel olmuş.Audide ne varsa eklemişler...Keşke silecekler ve arka kapı kolu aynen aktarılsa ve efsane devam etseydi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Güzel olmuş.Audide ne varsa eklemişler...Keşke silecekler ve arka kapı kolu aynen aktarılsa ve efsane devam etseydi....

aynen, ben en çok led farlara sevindim, hadi kapı kolunu anlıyorum aracın coupe versiyonu da çıkacak o yüzden yapmadılar desek, sileceklerden niye vazgeçtiler anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Güzel olmuş.Audide ne varsa eklemişler...Keşke silecekler ve arka kapı kolu aynen aktarılsa ve efsane devam etseydi....

aynen, ben en çok led farlara sevindim, hadi kapı kolunu anlıyorum aracın coupe versiyonu da çıkacak o yüzden yapmadılar desek, sileceklerden niye vazgeçtiler anlayamıyorum.

Alıntıları Göster
    Şu ara araba alma kararım var. 1998 tipo 1.4 sx ie kullanıyorum aile yadigarı :)
    Aklımda olan 2 araba var 2sininde 2013 makyajlısı çıkacak en az 5-6 ay beklemek gerekecek.
    birincisi honda civic hb 2013 modeli ocak ayında çıkacak sanırım 1.6 dizel versiyonlu manuel olacak.
    ikincisi seat leon 1.4 tsi fr 125 bg. ama seat da 2013 ortalarında makyajlı fr çıkaracak.

ikisini beğendim 2side yok ortada henüz!

Ayrıca istanbul trafiği için otomatik düşünüyordum fakat seat leaon fr otomatik gelmiyor o da kötü oldu.

Kullananlar varsa 1.2 tsi style performans ve yakıt konusunda 1.4 tsi fr ı karşılaştırabilir mi?
    1.2 tsi 105bg üzer mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

Şu ara araba alma kararım var. 1998 tipo 1.4 sx ie kullanıyorum aile yadigarı :)
    Aklımda olan 2 araba var 2sininde 2013 makyajlısı çıkacak en az 5-6 ay beklemek gerekecek.
    birincisi honda civic hb 2013 modeli ocak ayında çıkacak sanırım 1.6 dizel versiyonlu manuel olacak.
    ikincisi seat leon 1.4 tsi fr 125 bg. ama seat da 2013 ortalarında makyajlı fr çıkaracak.

ikisini beğendim 2side yok ortada henüz!

Ayrıca istanbul trafiği için otomatik düşünüyordum fakat seat leaon fr otomatik gelmiyor o da kötü oldu.

Kullananlar varsa 1.2 tsi style performans ve yakıt konusunda 1.4 tsi fr ı karşılaştırabilir mi?
    1.2 tsi 105bg üzer mi acaba?

Alıntıları Göster
    Yeni leon un tipi filan çok gzel benimde hoşuma gitti de... Bir konu var ... Can sıkıcı .. arkadaki tam bağmısız çok kollu süspansiyona yol verilmiş 150hp altında güç üreten modellerde, torsiyon çubuğuna dönüş yapılmış..
    Yeni modeli gelince bi rtest etmek lazım ama şu an ki güncel kasa kadar iyi yol tutuşu olur mu şüpheliyim..

Bu arada mimofdm.. Eğer alacak isen 1.4 FR almanı şiddetle tavsiye ederim.. Hem en ucuz hemde en dolu arabayı alırsın.. 0 km si 45000 TL olmuş.. Yeni model gelince anında fiyat olarak bindirim yaparlar ve bu kadar dolu bir araç alamazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Yeni leon un tipi filan çok gzel benimde hoşuma gitti de... Bir konu var ... Can sıkıcı .. arkadaki tam bağmısız çok kollu süspansiyona yol verilmiş 150hp altında güç üreten modellerde, torsiyon çubuğuna dönüş yapılmış..
    Yeni modeli gelince bi rtest etmek lazım ama şu an ki güncel kasa kadar iyi yol tutuşu olur mu şüpheliyim..

Bu arada mimofdm.. Eğer alacak isen 1.4 FR almanı şiddetle tavsiye ederim.. Hem en ucuz hemde en dolu arabayı alırsın.. 0 km si 45000 TL olmuş.. Yeni model gelince anında fiyat olarak bindirim yaparlar ve bu kadar dolu bir araç alamazsın..

Abim de 1.4 tsi style var ama opsiyon paketleri ile ile FR duzeyine cekti. alirken fr yoktu 2011 de mecbur onu almisti.
    abim de fr al diyor. ama dizel de aklimi celmiyor degil, gerci yilda 10-15bini pek gececegimi sanmiyorum ama.
    karar veremedim henuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Abim de 1.4 tsi style var ama opsiyon paketleri ile ile FR duzeyine cekti. alirken fr yoktu 2011 de mecbur onu almisti.
    abim de fr al diyor. ama dizel de aklimi celmiyor degil, gerci yilda 10-15bini pek gececegimi sanmiyorum ama.
    karar veremedim henuz.

Alıntıları Göster
    Bu gerçektenten yeni kasa ise eğer hiç beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

Bu gerçektenten yeni kasa ise eğer hiç beğenmedim.

Alıntıları Göster
    Ben Yeni LEon'u beğendim ancak çok fazla etkilenmedim. SAnırım canlısını görmek lazım...
    Bu arada ön farlar güzel olmuş ama arka kapı kolları eskisi gibi kalsaydı keşke...
    Silecekleri nasıl anladınız onu anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Ben Yeni LEon'u beğendim ancak çok fazla etkilenmedim. SAnırım canlısını görmek lazım...
    Bu arada ön farlar güzel olmuş ama arka kapı kolları eskisi gibi kalsaydı keşke...

Videodan anlaşılıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Videodan anlaşılıyor hocam.

Alıntıları Göster
    2006 daki efsanevi çıkışı asla yakalayamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalemrah

2006 daki efsanevi çıkışı asla yakalayamayacak.

Alıntıları Göster
    eski kasa daha güzel satıp yeni kasa düşünüyordum ama eski kasanın yerini tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmenxx

eski kasa daha güzel satıp yeni kasa düşünüyordum ama eski kasanın yerini tutmaz

kesinlikle...arac ibiza gibi duruyor..arka kapıları neden normal yapıldıgınıda anlamış değilim..bu yeni kötü tasarımıyla leoncular artık golfe daha sıcak yaklaşacaklar sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsayanbjk

quote:

Orijinalden alıntı: xxmenxx

kesinlikle...arac ibiza gibi duruyor..arka kapıları neden normal yapıldıgınıda anlamış değilim..bu yeni kötü tasarımıyla leoncular artık golfe daha sıcak yaklaşacaklar sanırsam

Alıntıları Göster
    Fenomen olmuş,karakter sahibi olan bir aracı;uğraş ve en kötü dizaynı yap diye söyleseydik birine ancak bu kadar kötüsü çıkardı herhalde.7 yıllık leon kullanıcısı olarak tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum,senelerdir rüyalarıma giren ve piyasaya cıkan yeni modellere aldıırmadan beklediğim leon bumu şimdi,sıradan hiç bir albenisi olmayan bir araç olmuş.Ben aracımı plazadan ilk teslim aldıgımda ellerim titremişti aklım başımdan gitmişti hala sewerek biniyorum bu gördüğüm arac karşısındada uzun bir süre daha binicem galiba.
    Özellikle eleştirmem gerek yerleri ,herkesin belirttiği üzere leona has özelliklerin kaybedilmiş olması ,arka kapı kolu,ön silecek,ön panjur,asi ve saldırgan yapısının kaybolmasına neden olmuş,yumuşak ve yuvarlak hatlardaki haşmeti ,keskin hatlarlar ortadan kalkmış,tam 8 yıl boyunca sadece ön far için ve iç donanım için calışmışlar mühendisler sanırım..Ama yinede ön yargılı degilim eğer aurodinamik kit (ön arka tampon-spoyler-yan marspiyel)aksesuar olarak sunulur ve güzel olursa canlı canlı görmek ve ona göre kara vermek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parkdo

Fenomen olmuş,karakter sahibi olan bir aracı;uğraş ve en kötü dizaynı yap diye söyleseydik birine ancak bu kadar kötüsü çıkardı herhalde.7 yıllık leon kullanıcısı olarak tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum,senelerdir rüyalarıma giren ve piyasaya cıkan yeni modellere aldıırmadan beklediğim leon bumu şimdi,sıradan hiç bir albenisi olmayan bir araç olmuş.Ben aracımı plazadan ilk teslim aldıgımda ellerim titremişti aklım başımdan gitmişti hala sewerek biniyorum bu gördüğüm arac karşısındada uzun bir süre daha binicem galiba.
    Özellikle eleştirmem gerek yerleri ,herkesin belirttiği üzere leona has özelliklerin kaybedilmiş olması ,arka kapı kolu,ön silecek,ön panjur,asi ve saldırgan yapısının kaybolmasına neden olmuş,yumuşak ve yuvarlak hatlardaki haşmeti ,keskin hatlarlar ortadan kalkmış,tam 8 yıl boyunca sadece ön far için ve iç donanım için calışmışlar mühendisler sanırım..Ama yinede ön yargılı degilim eğer aurodinamik kit (ön arka tampon-spoyler-yan marspiyel)aksesuar olarak sunulur ve güzel olursa canlı canlı görmek ve ona göre kara vermek isterim.

İnsanda yeniye karşı hep bi eleştirel durum vardır.İçgüdüsel olarak algılıyorum bunu.Bende leon kullanıcısıyım.2008 tsi'm var.İlk aldığımda çok heyecanlanmıştım.Şimdi yeni leonu beklerken yüksek beklentiler içinde olduğumuz bir gerçek.İlk görüşte bir düş kırıklığı oldu,özellikle o efsane sileceklerin olmaması çok üzücü.Evladımdan ayrılmış gibiyim...Fakat iyi şeylerde olmuş.Elimizdeki leonun en kötü tarafı ne diye sorsalar sanırım biçok kimse aydınlatma ve yan dikiz aynaları diyecektir.Geceleri yolculuk pekte hoş değil leonla.Yan dikiz aynaları isw tam bir felaket.Kaç kere kaza atlattım sayısını bilemiorum.Yeni leonda gördüğüm ilk ayrıntı ön farlardaki teknoloji oldu.Sanırım ön farlar mükemmel bir teknoloji ile geliyor.Arka stoplarda başarılı olmuş.Leonun en zayıf yanlarından biride iç mekan kalitesi idi.Yani golf teki yumuşaklık leon da yoktu.İç mekan kaliteside artmış gözüküyor.Fakat yinede eksik kalmış bence,içi daha güsel ve kaliteli olabilirdi.Son sözüm: Herşeye rağmen araba güsel ancak test etmek lasım birde motor teknolojisine bakmak lasım,140 hp lik silindirleri kapatan motor gelirse bu araç çok tutulur..

• arkadaşlar bu yeni 2012 degil heralde 2012 alakası bile yok hem eski ruhunu kaybet miş arka kapı kolları hiç olmamamiş belki farlar işe yarar ayrıca be 2012 1.4 tsı fr almayı düşünüyorum
    acaba ikin ci el mi alsam yoksa sıfır mı bi karar veremedim hani derlerya sıfırı alın ca koltuguna oturun ca 15 lira aşagı çeker diye ben de o mantık ta kaldım fikirlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efearthur

arkadaşlar bu yeni 2012 degil heralde 2012 alakası bile yok hem eski ruhunu kaybet miş arka kapı kolları hiç olmamamiş belki farlar işe yarar ayrıca be 2012 1.4 tsı fr almayı düşünüyorum
    acaba ikin ci el mi alsam yoksa sıfır mı bi karar veremedim hani derlerya sıfırı alın ca koltuguna oturun ca 15 lira aşagı çeker diye ben de o mantık ta kaldım fikirlerinizi bekliyorum
    Asıl bomba arkada torsiyon çubuk var. VW grubu artık leonda 150 HP ye kadar olan modellerde basit birleşik aks modeli kullanacakmış. Golfte de kullanırsa ortalık karışır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Asıl bomba arkada torsiyon çubuk var. VW grubu artık leonda 150 HP ye kadar olan modellerde basit birleşik aks modeli kullanacakmış. Golfte de kullanırsa ortalık karışır :))

Alıntıları Göster
    Bir önceki kasanın tasarımcısı Walter De Silva'ydı, olsun o kadar :) Bu kasa da iyi ama ben de maalesef diğer arkadaşlara katılıyorum, önceki kasa kesinlikle daha özgün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.