Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.623
Cevap
5
Favori
739.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sana samsung almanı tavsiye etmiyorum kardeş.adamlar 2-3 ayda bir telefon çıkartıp duruyorlar.bugun aldıgın monte'ye 2 ay sonra yeni özellik ekleyip aynı fiyattan satarlarsa kafayı yersin.aynı benim gibi.Adamlar yeni telefon çıkartınca eskiyi unutuyorlar.daha bu star'la preston'a adam gibi bir yazılım çıkartmadılar.bundan sonra da çıkartçaklarını sanmam.sürekli sorun çıkıyor.biri biter diğeri başlar.
  • Bencede bosverin samsungu gidin nokia filan alin bendede star var telefonun sadece iki tane temasi var
  • arkadasta Samsung F480i Touchwız adlı model var bir çok tema destekliyor ama bizim telde hala böle bir olay yok 500 liralık cihaza nasıl tema yapmaz bu samsung anlamış değilim düşündükçede işin içinden çıkamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mat2000

    Arkaşalar 55 sayfanın tamamına bakamadım ama baktıklarımda da görmedim. Daha önce yazıldıysa özür diliyorum.

    Bu telefonun güvenlik kodu nedir?


    Hala bulamayanlar için.telefonun ilk kullanıcı iseniz direk kendiniz koyuyorsunuz sifreyi.2 kere arka arkaya aynı sifreyi yazın.
  • arkadaşlar,

    7 ay önce s5603 aldım. fakat satmayı düşünüyorum. ilgilenen varsa özelden bana geri dönüş yapsın..
  • Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım. Avea kullanıyorum bugün 2 kez ayar yolladım, 3g aboneliğini açtım vs. ama bir türlü internete giremedim. Sürekli "beklenmeyen hata" diyor. Bu sorunun çözümü nedir? Acil yardım edin lütfen kafayı yiycem...
  • Yaklaşık 6 aydır kullanmakta olduğum telefon şuana kadar hiçbir kötü tarafını görmedim gayet güzel bir telefon.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Forumda sık sık rastladığım şikayet; görüşme esnasında dahili hat veya dtmf gerektiren durumlarda ekranın kilitli olması.
    5603 ün ekranı sık sık belirtildiği gibi kapasitif ekrandır yani ekrana uygulanan kuvvet değil ekrana dokunan tendeki elektriksel etkilerin meydana getirdiği kapasitif değişimleri algılayarak çalışıyor.
    Bu yüzden telefonun ekranına bir kalemle dokunmaya kalkarsanız birşey algılamaz. Ama unutmayın ki insan kulağı da insanın bir organı dır ve orada da vücudun hertarafında olduğu gibi elektriksen etkiler mevcuttur. Bu durumda telefonu, görüşme yapmak üzere kulağınıza dayadığınızda, ekranda ama kulağınızla ama yanağınızla sürekli bir yerlere dokunmuş olur hatta farkı şifre veya dahili numaralae çevirebilirsiniz (farkında olmadan).
    Ekranın görüşme esnasında kilitlenmesi bu yüzden İYİ bir özelliktir. ve zaten konuşma esnasında kilit tuşuna basılı tutmak suretiyle devre dışı bırakılabiliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pilavyer

    arkadaşlar 480 tl verip 5603 3G yi almamı tavsiye edermisiniz?


    Nokia 5800'ıda bir göz önünde bulundurun derim.
  • 480 e deymez.ben aldım 400 e arenadan ama eski telefonumu arıyorum.samsung star vardı.ekranı tam dokunmatik degil.yani kalemle tırnakla dokunamıyosun.parmak basman gerekiyo helede parmakların büyükse asla msj yazamassın.
  • brevity ekranı tam dokunmatik değil derken stardan bahsettin sanırım :)) ki bende kullandım starın ekranı tam dokunmatik değil bastırmatik gibi saçma sapan birşey 2 telefon arasındaki fark artık bilinen bir farktır.. ayrıca preston ın ekranı kapasitiftir.. yani kalem yada tırnak kullanma diye tasarlanmıştır bunun hakkında forum içinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. olurda kalın parmaklı biri mesaj yazmak istiyorsa preston da yazamayan starın qwerty sinde hiç yazamaz A yerine S ye basar H yerine J ye basar vs vs vs ama prestonda bunu yapma ihtimalin düşük ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babutsa

    brevity ekranı tam dokunmatik değil derken stardan bahsettin sanırım :)) ki bende kullandım starın ekranı tam dokunmatik değil bastırmatik gibi saçma sapan birşey 2 telefon arasındaki fark artık bilinen bir farktır.. ayrıca preston ın ekranı kapasitiftir.. yani kalem yada tırnak kullanma diye tasarlanmıştır bunun hakkında forum içinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. olurda kalın parmaklı biri mesaj yazmak istiyorsa preston da yazamayan starın qwerty sinde hiç yazamaz A yerine S ye basar H yerine J ye basar vs vs vs ama prestonda bunu yapma ihtimalin düşük ..

    bende kullandım 2sinide starın ekranı tam dokunmatik.5603 yarı dokunmatik.istedigin yere bak kardeşim




  • dokunmatik değil bastırmatik dostum:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuGhAn

    Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım. Avea kullanıyorum bugün 2 kez ayar yolladım, 3g aboneliğini açtım vs. ama bir türlü internete giremedim. Sürekli "beklenmeyen hata" diyor. Bu sorunun çözümü nedir? Acil yardım edin lütfen kafayı yiycem...


    ben de avea hattımda aynı sorunu yaşıyordum. ancak aria zamanından kalma eski avea hattımla kullanabildim hiç sorun yaşamadan. müşteri hizmetlerini aradım bana ayarlarımı yapmadıgımı söylediler, 10 kez yapmış olamama ve hatta başka avea hattıyla sorun yaşamadıgımı söylememe rağmen yeniden attılar , sonra yine müşteri hizmetlerinden bir adam hattınızı açıyorum gibisinden bir şeyler söyledi eski telefonumda sorunsuz bağlanabilmeme rağmen. tabii sorun çözülmedi. 1-2 ay diğer hattımla kullandım sonrasında tekrar sorunlu hattımı denediğimde sorun ortadan kalkmıştı. gerçekten cok ilginç...




  • yarı dokunmatik nedir ya :)) varmıdır bu telefona yarı dokunmatik gibi saçma bir tabir kullanan kaynak (resmi olarak) varsa okuyalımda bilmediğimiz teknolojilerden haberimiz olsun
  • idare eder
  • starınki basınca duyarlı s5603 eldeki statik elektriğe bağlı çalışıyor dokunmatiği
  • avea'ya geçtim nete giremiyorum beklenmeyen hata yazıyor ayarları 2-3 kere kaydettim yine düzelmedi napacam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 13 Mayıs 2010; 0:18:21 >
  • samsung starda calısan street fighter alpha nın S5603 ekranına göre olanı var mı acaba? 1/5 lik bölümü görünmüyor oyunun. Hassasiyet harika oynamak çok zevkli.
  • Yabancı forumlar da görüp anladığım kadarıyla adamlar kendileri firmwire yapıyor yada düzenliyor ve bu yolla telefona tema yapanlarda var. Örnek olarak aşağıdaki temayı adam firmwire düzenlemesi yaparak telefona ekliyebiliyor. Sadece temada değil oyun program vb herşeyi firmwire ile atabiliyor.

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<


    Henüz yükleyip denemedim sebebi firmware olayı hakkında pek bilgimin olmaması.
    Daha çok bilgi için forumun adresi;http://dark forestgroup.com/forum/index.php?topic=3713.0 "aradaki boşluğu silin"

    ---------------

    Düzenleme : Arkadaşlar firmware telefona nasıl yükleniyor ? s5230 da ses açma + kamera + kapatma tuşuna aynı anda basıp açınca download diye ekran çıkıyormuş aynısı s5603 de olmadı. Bana s5603'ün en son firmware dosyasını atıp ve nasıl kurulduğunu anlatabilirmisiniz ? yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 15 Mayıs 2010; 11:48:53 >




  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.