Şimdi Ara

Yeni Şampiyon: Graves , The OutLaw (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ticket yollamıştım neden yeni championlar hep 6300 oluyor hep böyle devam mı edecek yoksa 3150 falan da olabilecek mi dedim.

cevap da bazı zamanlar düşük fiyatlarda çıkaracağız ve 6300 çıkarırsak da kullanılmasına göre fiyatını düşüreceğiz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Neden aklimda Caitlyn canlandi acaba?

Beyin Bedava Ondandır.

Belki ondandir, belkide degil !... En azindan onu faydali seyler icin kullaniyorum. Trolleyip de insanlara hakaret icin degil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

quote:

Neden aklimda Caitlyn canlandi acaba?

Beyin Bedava Ondandır.

Belki ondandir, belkide degil !... En azindan onu faydali seyler icin kullaniyorum. Trolleyip de insanlara hakaret icin degil.

O değilde Gurcell sen karthusa üvey evlat muamelesi yapıyormuşsun nerften sonra

• Evet ya bayagidir oynamiyorum kendisi ile. Pentakill Skin i faciasindan sonra yuzunu bile gormek istemiyorum. Hevesle aldigim Skin kelebek konmus gibi duruyor dogrusu :(

Edit:
    Acimasiz bir nerfdi. Tek patch de hem %20 olum suresi kisaltma kalkti, hem olum suresi azaltildi hemde ultinin damage rate i dusuruldu :,(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 9 Ekim 2011; 11:17:02 >
  • bence bu adam tf nin eski sevgilisi.Bunu baska bi adamla aldatmıs.Onun için arıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

bence bu adam tf nin eski sevgilisi.Bunu baska bi adamla aldatmıs.Onun için arıyor

O zaman oyunda 2nci bir taric varmisda haberimiz yokmus gibi bir olay cikiyor ortaya :)
  • Bence sağlam bi ad geliyor almayı planlıyorum şu lee sini bi alamadim ya durmadan aklıma başka şeyler giriyo :D
  • yorumlarda foxlady falan gördüm o da mı çıkıyor
  • TF'nin bi skini var adını hatırlayamadım da ona çok benziyor tipi. Herolar arasında rivalry olması daha eğlenceli yapar durumu Bkz : Nasus vs Renekton solo top mücadelesi. "Nasus cannot escape me forever."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

TF'nin bi skini var adını hatırlayamadım da ona çok benziyor tipi. Herolar arasında rivalry olması daha eğlenceli yapar durumu Bkz : Nasus vs Renekton solo top mücadelesi. "Nasus cannot escape me forever."

high noon
  • TF'nin abisidir, tf suçu buna atmıştır , bu da hapisten kaçıp intikam arıyordur, klasik kaçak hikayesi
  • 9 Kuyruklu (Foxlady) den önce gelirse riota küfür ticketi yollarım.
  • Sitede champ için "ranged DPS" tanımı kullanılmış.Gp tarzı birşey bekliyorum ben.
  • Oyun mekaniği kısmını ekledim zamanım olmadığından çeviremedim malesef
  • Kafama gore ceviriyorum.
    Selamlar Herkese,
    Yeni DPS heromuzu tanitmakdan memnuniyet duyariz. Garip Osman :)
    Bu adamin ciftelisi var. Tetigi cektimi 3 lu atis yapiyor ve yakindaki hedefe brust damage veriyor. Mesela, bu uclu atis cuklu roket gibi degil. ayni hedefe vurabiliyor. Iyiyde damage veriyor hani.
    Birde bu amcamin dumanli bir yetegeni var. Ortaligi bulandirip rakibin gorus mesafesini ve hizini dusuruyor. Bir bolgeye atip oradan kacabiliyor yada pompali ile saydirma firsati bulabilir. Bu poziyonu kullanirsa cifte ile iyi damage verir, demedi demeyin.
    Son olarak, Garip Osman Colleteral Damage (Guzel filmdi :D) skill shotunu sarida kullandigi zaman rakibin arkasina dogru koni seklinde vurus yapar. Yada onun gibi birsey tankin arkasina sakalancak firsattan bahsetmisde analamaidim acikcasi. Beyazda kullandigi tekil hedeflerde ise hatri sayilir bir damage verir.

Amacimiz Garip Osmani rakipleri gordugu zaman yaklasmadan once ikikez dusunmelerini saglamak. Normal bir ranged carry gibi oynarkene skill farjkini gorersunuz. Herneyse simdilik bu kadar kafami toparlayabildim.
    Gerisinde herzamanki terane iste vok heyecanliyiz, deliriyoruz falan filan iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 10 Ekim 2011; 15:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Oyun mekaniği kısmını ekledim zamanım olmadığından çeviremedim malesef

Buradan çevirilmiş haline erişebilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 10 Ekim 2011; 15:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Oyun mekaniği kısmını ekledim zamanım olmadığından çeviremedim malesef

Buradan çevirilmiş haline erişebilirsiniz. :)

quote:

Kafama gore ceviriyorum.
    Selamlar Herkese,
    Yeni DPS heromuzu tanitmakdan memnuniyet duyariz. Garip Osman :)
    Bu adamin ciftelisi var. Tetigi cektimi 3 lu atis yapiyor ve yakindaki hedefe brust damage veriyor. Mesela, bu uclu atis cuklu roket gibi degil. ayni hedefe vurabiliyor. Iyiyde damage veriyor hani.
    Birde bu amcamin dumanli bir yetegeni var. Ortaligi bulandirip rakibin gorus mesafesini ve hizini dusuruyor. Bir bolgeye atip oradan kacabiliyor yada pompali ile saydirma firsati bulabilir. Bu poziyonu kullanirsa cifte ile iyi damage verir, demedi demeyin.
    Son olarak, Garip Osman Colleteral Damage (Guzel filmdi :D) skill shotunu sarida kullandigi zaman rakibin arkasina dogru koni seklinde vurus yapar. Yada onun gibi birsey tankin arkasina sakalancak firsattan bahsetmisde analamaidim acikcasi. Beyazda kullandigi tekil hedeflerde ise hatri sayilir bir damage verir.

Amacimiz Garip Osmani rakipleri gordugu zaman yaklasmadan once ikikez dusunmelerini saglamak. Normal bir ranged carry gibi oynarkene skill farjkini gorersunuz. Herneyse simdilik bu kadar kafami toparlayabildim.
    Gerisinde herzamanki terane iste vok heyecanliyiz, deliriyoruz falan filan iste.

Teşekkür ettim ikinizede eklendi ilk mesaja

• op
  • Dps demiştim

Hakkında heyecan yapmıyorum, umursamıyorum gibi de değil. Gelsin görelim tarzı bir şey benim için.
  • mf gibi olursa almam twitch gibi olursa alırım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.