Şimdi Ara

Yeni S3! GTI'lar yoldan çekilin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rumours originally suggested that the S3 would get the VW Group 3.2 V6, turbocharged for well over 300bhp, but it now looks as if it's going to be a little less spectacular. Audi has to go one better than the Golf GTi, however, so whilst the S3 will have the same 2.0-litre TFSI direct-injection four-cylinder engine, this unit has been developed for 272bhp. Though to be badged Quattro, it seems that the S3 will also have the same Haldex four-wheel drive system as the GTi.

• E abi ne kızıyon..

Maamut, çek şu gti'ları. Çabuk! Bak renkdaşım kızıyo..

Hadi lan!

Araba da güzelmiş. Eski kasa S3'e hastaydım. Hatta Audi'ye onun sayesinde aşık oldum. Ya bu 272hp, hatta 300hp diyor. Hayırdır uçuyoz mu?
  • sarı renk bi a3 den fazla bi farkı yok bence..s3 olduğuna emin misin?
  • abi bu arabalar manyak hele S serileri S4 ün deneme sürüşüne gittik abimle bizimle gelen herif tırsmaya başladı ama harbiden manyak araba ama arabanın içindeki herifin gözlerine neden sansür koymuşlar anlamadım
  • quote:

sarı renk bi a3 den fazla bi farkı yok bence..s3 olduğuna emin misin?

Doğru söylemişsin de genellikle test araçlarının farklı olmamasına çalışıyorlardır. Ayrıca arkada çift çıkışlı egzost var. Spoiler var. Araba da oldukça alçak. Olmaz dememeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

sarı renk bi a3 den fazla bi farkı yok bence..s3 olduğuna emin misin?

S3 spy shots yazıyordu aldığım sitede.. Ben onların yalancısıyım!!

Ama çift egsozt çıkışı ,alt tampon ve spoiler s3 olma ihtimalini doğrular nitelikte...
  • 250 hp a3 3.2 v6 dan hızlı olması gerekiyor.

270 hp 2.0 tfsi çok fark yaratmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizde doru diyosunuz ama s3 ün a3 den sadece spoiler,ön karlık ve egzoz çıkış farkımı olcak
  • Fantastik,Bombastic,Çekomastik bir araba olmuş ama beygiri az olmuş bendeki durum :(buldu ve kıllısını arama durumları)

bence gayet başarılı ama şölee 300+hp olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 3 Şubat 2006 23:37:01 >
  • uzerme jr. örneğin golf gti'ın ön ızgara ve egzost dışında ne farkı var? Jntları zaten normallerde de kullanılabiliyor. A3 de dolu bir ara. zaten. S3'te fazla değiştirecek şeyler olmamalı. Bakarsınız seramik fren v.b. gibi üstün bir fren sistemiyle donatırlar. Ahanda fark
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

sizde doru diyosunuz ama s3 ün a3 den sadece spoiler,ön karlık ve egzoz çıkış farkımı olcak

The new S3, to be launched towards the end of this year, will come in three-door form only, but we can expect a few subtle styling modifications - perhaps a different grille, and some unique alloys - for the production car.
  • o seviyede ing yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Fantastik,Bombastic,Çekomastik bir araba olmuş ama beygiri az olmuş (buldu ve kıllısını arama durumları)

bence gayet başarılı

Bana diyorsun heralde

beygiri az bulmadım

audi gitti 3.2 v6 motoru a3 e taktı s3 demedi

ancak vw aynı motoru golf e taktı r32 dedi

şimdi 250 beygirden sonra fark taratacak s3 270 değil en az 300 hp olmalı

yoksa fark yaratamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Şubat 2006 23:31:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

uzerme jr. örneğin golf gti'ın ön ızgara ve egzost dışında ne farkı var? Jntları zaten normallerde de kullanılabiliyor. A3 de dolu bir ara. zaten. S3'te fazla değiştirecek şeyler olmamalı. Bakarsınız seramik fren v.b. gibi üstün bir fren sistemiyle donatırlar. Ahanda fark

eski a3 ün s3 den baya farkı olduğu için dedim..
  • quote:

eski a3 ün s3 den baya farkı olduğu için dedim..

Ya herneyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Fantastik,Bombastic,Çekomastik bir araba olmuş ama beygiri az olmuş (buldu ve kıllısını arama durumları)

bence gayet başarılı

Bana diyorsun heralde

beygiri az bulmadım

audi gitti 3.2 v6 motoru a3 e taktı s3 demedi

ancak vw aynı motoru golf e taktı r32 dedi

şimdi 250 beygirden sonra fark taratacak s3 270 değil en az 300 hp olmalı

yoksa fark yaratamaz.

akıncl inan sana demedim kendime dedim yaws...yaş tahtaya mı bastım yoksa...

bir önceki versiyon 1.8 225hp idi ...bu da 2.0 272 olunca az gibi geldi ama esprik yapayım dedim seninle kesinlikle alakası yok

yanlış anlaşılma için özür dilerim...

• Güzel araba imiş
  • güzelmiş
  • internetten arastirdim yeni S3 diye bisey bulamadim

sanirim bu resimdeki 3 kapi olanin yeni ön izgarali olan versiyonu

http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen/a3/a3.html

buda S Line

http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen/a3/a3/s_line.html
  • araba müthiş görünüyo.
    bide sürebilsek.anlarız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.