ruhsat 1 ay içinde adrese gönderilir diye biliyordum. özellikle oradaki 1-2 kişiye de sordum. "evet ruhsat adrese gelecek" dediler. fakat plaka değişikliği yaptıktan sonra oradaki memurlar "yarın da ruhsat için geleceksiniz" dediler. "eee adrese gelmiyor mu?" dedim. "hayır buradan kendiniz yapacaksınız" diyorlar.
ne yapalım???
istersen eve gönderiyolar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
bugün trafikte çelişkili bir durum oldu...
ruhsat 1 ay içinde adrese gönderilir diye biliyordum. özellikle oradaki 1-2 kişiye de sordum. "evet ruhsat adrese gelecek" dediler. fakat plaka değişikliği yaptıktan sonra oradaki memurlar "yarın da ruhsat için geleceksiniz" dediler. "eee adrese gelmiyor mu?" dedim. "hayır buradan kendiniz yapacaksınız" diyorlar.
ne yapalım???
plaka değişikliği olduğundan sanırım.
normalde gönderiliyor.
Noterde aşağıdaki levhalar asılı. Bildiğim kadarı ile 1 gün sonra Trafik Tescil Şubesinden aslını şahsen gibip alabiliyorsunuz.
Plaka değişikliğinde yapılması gereken bilgi de aşağıdaki satırda yazıyor.
noterden aldığınız belge sadece 15 gün geçerli. 15 gün içinde gidip karakoldan alıyorsunuz. Almazsanız kargo yapıyorlar ama o arada yakalanırsanız arabayı bağlatırsınız. bence 2 gün sonra gidip almak en mantıklısı, zaten hemen veriyorlar sıra vs olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
bugün trafikte çelişkili bir durum oldu...