Şimdi Ara

yeni ruhsat adrese gönderilmiyor mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün trafikte çelişkili bir durum oldu...

ruhsat 1 ay içinde adrese gönderilir diye biliyordum. özellikle oradaki 1-2 kişiye de sordum. "evet ruhsat adrese gelecek" dediler. fakat plaka değişikliği yaptıktan sonra oradaki memurlar "yarın da ruhsat için geleceksiniz" dediler. "eee adrese gelmiyor mu?" dedim. "hayır buradan kendiniz yapacaksınız" diyorlar.

ne yapalım???

• istersen eve gönderiyolar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bugün trafikte çelişkili bir durum oldu...

ruhsat 1 ay içinde adrese gönderilir diye biliyordum. özellikle oradaki 1-2 kişiye de sordum. "evet ruhsat adrese gelecek" dediler. fakat plaka değişikliği yaptıktan sonra oradaki memurlar "yarın da ruhsat için geleceksiniz" dediler. "eee adrese gelmiyor mu?" dedim. "hayır buradan kendiniz yapacaksınız" diyorlar.

ne yapalım???

plaka değişikliği olduğundan sanırım.

normalde gönderiliyor.
  • Noterde aşağıdaki levhalar asılı. Bildiğim kadarı ile 1 gün sonra Trafik Tescil Şubesinden aslını şahsen gibip alabiliyorsunuz.

Plaka değişikliğinde yapılması gereken bilgi de aşağıdaki satırda yazıyor.

• noterden aldığınız belge sadece 15 gün geçerli.
    15 gün içinde gidip karakoldan alıyorsunuz. Almazsanız kargo yapıyorlar ama o arada yakalanırsanız arabayı bağlatırsınız.
    bence 2 gün sonra gidip almak en mantıklısı, zaten hemen veriyorlar sıra vs olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bugün trafikte çelişkili bir durum oldu...

ne yapalım???

Plaka degisikliginde ruhsati size veriyorlar plaka degisikligi yoksa eger direk adrese geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Noterde aşağıdaki levhalar asılı. Bildiğim kadarı ile 1 gün sonra Trafik Tescil Şubesinden aslını şahsen gibip alabiliyorsunuz.

Plaka değişikliğinde yapılması gereken bilgi de aşağıdaki satırda yazıyor.

cevap veren herkese teşekkürler. özellikle taner göde'ye

plaka değişikliğini yaptım. memur "yarın gelin ruhsatı alın" dedi. ertesi gün gidip plakamı söyleyip ruhsatı beklemeden aldım. ruhsat hazırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklerseniz bir ay içinde gönderiyorlar. Beklemek istemezseniz bir hafta içinde gidip, alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.