Şimdi Ara

Yeni Rio Dizel Fiyatları Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 model 40.200 den başlıyormuş ilk fiyat 2011 modeller için ikinci fiyat 2012 modellerin fiyatı

YENİ RIO
    Yeni Rio Hatchback NATTY Düz vites 1.25 Benzinli 85 ps 33.900 TL 34.750 TL
    Yeni Rio Hatchback FANCY Düz vites 1.25 Benzinli 85 ps 36.500 TL 37.350 TL
    Yeni Rio Hatchback FANCY AT Otomatik vites 1.4 Benzinli 109 ps 41.400 TL 42.250 TL
    Yeni Rio Hatchback SPORTY AT Otomatik vites 1.4 Benzinli 109 ps 44.800 TL 45.650 TL
    Yeni Rio Hatchback NATTY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 40.200 TL 41.050 TL
    Yeni Rio Hatchback FANCY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 42.900 TL 43.750 TL
    Yeni Rio Hatchback SPORTY Düz vites 1.4 Dizel 90 ps 46.400 TL

en çok merak ettiğim konu aracın göğsünün sağ tarafındaki boşluk hiç bir anlam veremedim çok tuhaf durmuş linlteki 7.resimde görülüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-asprestij-farkiyla-turkiye-de-ilk-kez-yeni-rio-hb-57827582/detay/

• Fiyatları çok yüksek tercih etmek çokta mantıklı değil tasarım güzel ama fiyatlarının 5-6 bin tl fazlası var.
  • Fiyatların fazlası falan yok arkadaşlar. Şuna alışın artık. Bu doluluktaki dizel aracı size 40.000'e vermezler. Piyasanın enayisi KIA değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strify

Hakikaten yuh bu kadar da olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Fiyatların fazlası falan yok arkadaşlar. Şuna alışın artık. Bu doluluktaki dizel aracı size 40.000'e vermezler. Piyasanın enayisi KIA değil.

40 bin tl lik baz model dizelin de ne özellikler var ki kianın sitesinde donanım listesini göremedim.
  • çok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu anlayın artık arkadaşlar;

Ucuza araç yok artık!!!
    O devir kapandı. Herkes yıl sonunu bekliyor, zamla zamla, yıl sonu birkaç bin TL indir. Ne oldu, indirim yaptım...

Adı sanı bilinen;
    B Sınıfı sıfır benzinli araç için 25-30K
    C sınıfı sıfır benzinli araç için 35-40K

B Sınıfı dizel dolu bir araç için 40 K
    C sınıfı dizel dolu bir araç için 50K

MİNİMUM fiyat aralıklarıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 10 Eylül 2011; 13:50:02 >
  • dalga geçiyorlar galiba rio ya 40bin verilirmi yaw marka değeri dene birşey var kendini adamlar ford opel vs ile bir görüyorlar çok ilginç...20bin bile verirken düşünürüm ben rio ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

dalga geçiyorlar galiba rio ya 40bin verilirmi yaw marka değeri dene birşey var kendini adamlar ford opel vs ile bir görüyorlar çok ilginç...20bin bile verirken düşünürüm ben rio ya

Şu teranelerle yaşıyor insanlar hâlâ. Yazık gerçekten.

Sonra da vay efendim şu marka niye pahalı, bunda niye sıra bekliyorlar falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Şunu anlayın artık arkadaşlar;

Ucuza araç yok artık!!!
    O devir kapandı. Herkes yıl sonunu bekliyor, zamla zamla, yıl sonu birkaç bin TL indir. Ne oldu, indirim yaptım...

Adı sanı bilinen;

Ucuza satılabiliyor araçlar disbirütör insaflı ise.Örneğin yeni Suzuki Swift 7 hava yastığı Esp 16'' jant özellikli araç 30.500 tl ye satılıyor.
  • citroen c1 e 30 bin tl. istiyorlar kia bu fiyatları yazmıs cokmu? artık araba alamıcaz sıfır araba almak hayal olmus.
  • Swift'in dizeli olsa da görsen fiyatları hocam. Aveo o Swift'ten daha dolu ve kaliteli bir araç ve dizeli geldiğinde oluşacak olan şenlik havasını herkes görecek. En az 40 bin.
  • quote:

Swift'in dizeli olsa da görsen fiyatları hocam. Aveo o Swift'ten daha dolu ve kaliteli bir araç ve dizeli geldiğinde oluşacak olan şenlik havasını herkes görecek. En az 40 bin.

Aynen LTZ donanımda yok yok, aracın bagaj ve özellikle donanım seviyesi C sınıfı araçların çoğunda yok.
    40-42 k'dan girecek bu araç da... (en üst donanım olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 10 Eylül 2011; 14:06:21 >
  • quote:

Ucuza araç yok artık!!!

Adı sanı bilinen;

Piyasa böyle oldu diye bizim bunu normal karşılamamız gerekmiyor.
    Tamam fiyatlar sizin dediğiniz gibi ancak bunun anlayışla karşılanacak bir tarafı yok.
    Bir arkadaşım 2010 aralıkta dopdolu Astra classic 3 dizel otm'i 37250'ye aldı.
    Bir sene bile geçmemişken bomboş(boşluk görecelidir tabiki) dizel kia rio'nun 40tl'den başlaması normal görünmüyor.
    Tepkiler bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Tamam fiyatlar sizin dediğiniz gibi ancak bunun anlayışla karşılanacak bir tarafı yok.
    Bir sene bile geçmemişken bomboş(boşluk görecelidir tabiki) dizel kia rio'nun 40tl'den başlaması normal görünmüyor.
    Tepkiler bu yüzden.

Anlayışla karşılayın demiyoruz zaten. Anlayın diyoruz. Arada fark var.

Oha artık KIA Rio'ya bu fiyat çekilir mi demek çok komik. Diğerlerinden nesi eksik diyince ses çıkmıyor çünkü. KIA-Hyundai daha iyi araba yapsın ama yine ucuza satsın. Aklınız alıyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

dalga geçiyorlar galiba rio ya 40bin verilirmi yaw marka değeri dene birşey var kendini adamlar ford opel vs ile bir görüyorlar çok ilginç...20bin bile verirken düşünürüm ben rio ya

Şu teranelerle yaşıyor insanlar hâlâ. Yazık gerçekten.

Sonra da vay efendim şu marka niye pahalı, bunda niye sıra bekliyorlar falan...

2011 model rio ların 2.elde değerlerine bak bakalım: http://www.arabam.com/ikinciel/Arama/?marka=13&mg=689&yr1=2011&yr2=2011

burdaki arabaya(yeni rio) bugün 40k verince seneye 1 yaşında kaça satabileceksin ve kaç tane alıcıyla pazarlık yapabileceksin? vw- opel-citroen-reno-toyota gibi birde çok satanların 1 yaşındaki arabalarının 2.elini araştır.

• alacak olana hayırlı olsun kia rio
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Ucuza araç yok artık!!!

Adı sanı bilinen;

Tepkiler bu yüzden.

Katılıyorum. Daha düne kadar Corolla dizel bu paraya pahalı bulunuyordu.
    Araç güzel gerçekten de...Bu paraya bunu alsak, yarın satışlar durunca bir kampanya yaparlar, ağlarız sonra. B sınıfı bir aracın dolusuna 40 üstü verecek insanlar genelde marka imajına bakarlar.
    Belki de ben yanılıyorumdur ama yolda pek göremeyeciğiz. Ancak mavi-beyaz Efes Pilsen şirket arabaları hariç...

• bu fiyatlara bakınca vw polo gayet alınası bi araba gibi duruyor!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.