Şimdi Ara

Yeni Renault Megane GT Line 1.6 dCi 130 HP Manuel (Test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Megane 4'ün bayideki ön incelemesinden sonra, detaylı testini de gerçekleştirdik. Testte kullandığımız araç Megane GT Line 1.6 dCi 130 hp 320 nm torka sahip manuel vitesli model oldu. Testimiz boyunca araçla birlikte gayet keyifli zamanlar geçirdik. Megane 4 almayı düşünenlere fikir verebileceğine inadığımız bu videoyu burakya ekliyorum. Olumlu-olumsuz tüm yorumlarınız bize bundan sonraki çekimlerde yön verecektir, bu yüzden mesajlarınızı bekliyor olacağız. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcaa -- 21 Nisan 2016; 21:36:22 >

• 1.5 dizel araç ile Mitsubishi Evo heyecanı yaşamışsınız. :)))
  • Video nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

1.5 dizel araç ile Mitsubishi Evo heyecanı yaşamışsınız. :)))

1.6 dizel diye başlıkta yazıyor zaten ne diye girdinki başlığa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Video'yu izleseydiniz keşke.. Sport moda alınca MANUEL vites aracın vites geçişinin bile değiştiğini iddia etmişler..

Ben konuya 1.6 dizel 130bg test aracı diye girdim ama testi yapanlar adeta Evo test ediyor edası ile anlatmışlar aracın performansını..
  • 130 hp arabaya 400 hp muamelesi yapmışsınız. 0-100 10 sn kağnıya performanslı demişsiniz

Onun dışında forumda herkes yol tutuşu berbat diyordu siz beğenmişsiniz bu konu kafamı karıştırdı

• quote:

quote:

quote:

Video'yu izleseydiniz keşke.. Sport moda alınca MANUEL vites aracın vites geçişinin bile değiştiğini iddia etmişler..

Ben konuya 1.6 dizel 130bg test aracı diye girdim ama testi yapanlar adeta Evo test ediyor edası ile anlatmışlar aracın performansını..

benim aracımdada sporta alınca geçişler daha kemikli oluyor olabilen birşey yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

quote:

quote:

quote:

benim aracımdada sporta alınca geçişler daha kemikli oluyor olabilen birşey yani.

Alıntıları Göster
    Performans konusundaki tepkiler abartılı olmuş, '' araç solda giderken sağ çekiliyorlar '' diye bir yorum vardı. Arkadaş solda her arabayla basabilirsiniz ve aynı tepkiyle insanlar sağa geçer.

130 bg bir araç ve 3 kişilik yük ile böylesine performans yorumlamak insanları cahil yerine koymakla eş değer...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız nedir bilmiyorum ancak sport modu genelde yarı otomatik veya tam otomatik araçlarda vites değiştirme şeklini değiştirir.. Daha üst devirlere kadar vites büyütülmez veya gaza basıldığında vites küçültme tepkisi hassaslaşır..

Vitesin tepkisini değiştirmek için hidrolik veya mekanik yapısında değişiklik yapan bir sisteme sahip olması gerekir.. Her halükarda kavrama hep aynıdır, bir tuşa basınca kemikli veya kemiksiz olması pek olası görünmüyor..

Bunun dışında sport modu ile aktif şasi kontrolü olan araçlarda süspansiyon ve farklı bileşenlerde değişiklik yapabilen araçlar da vardır..

Gt line'ın sport tuşu direksiyon sertliği dışında benim bildiğim hiç birşey yapmıyor.. Gaz pedalı daha hassaslaşıyor deseniz onu da anlarım ama spot tuşu ile elektronik hiçbir bağlantısı olmayan manuel vitesin geçişlerinin değiştiğini iddia etmek bana mantıksız geliyor. Bence tamamen duygusal o değişim.

• 1.6, 130bg, 320 tork araca bile kağnı gibi deniliyor ya, herkes bugatti sahibi herhalde diyorum. 0-100 hızlanması 10sn olan araç elimize de yeter yüzümüze de.

• quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

130 hp arabaya 400 hp muamelesi yapmışsınız. 0-100 10 sn kağnıya performanslı demişsiniz

Onun dışında forumda herkes yol tutuşu berbat diyordu siz beğenmişsiniz bu konu kafamı karıştırdı

Bu sınıftaki dizel araçlar için demiş olamazlar mı performansını.. Gidip te 5.35d'e karşı kıyaslanırsa tabiki kağnı denilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

130 hp arabaya 400 hp muamelesi yapmışsınız. 0-100 10 sn kağnıya performanslı demişsiniz

Bu sınıftaki dizel araçlar için demiş olamazlar mı performansını.. Gidip te 5.35d'e karşı kıyaslanırsa tabiki kağnı denilir..

Alıntıları Göster
    Tebrikler,güzel test olmuş :)

• Dayı konsepti :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Yalova bayiye gelmiş hanıma Araç bakmaya gitmişken bakayım dedim binmem ile inmem 2dakika falan sürdü içerisi bildiğin leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToxicoMaka -- 22 Nisan 2016; 12:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicoMaka

Geçen Yalova bayiye gelmiş hanıma Araç bakmaya gitmişken bakayım dedim binmem ile inmem 2dakika falan sürdü içerisi bildiğin leş.

bentleye falan mı bindiğinizi zannediyordunuz? c segment bir arabadan beklentiniz nedir?
  • quote:

quote:

Geçen Yalova bayiye gelmiş hanıma Araç bakmaya gitmişken bakayım dedim binmem ile inmem 2dakika falan sürdü içerisi bildiğin leş.

bentleye falan mı bindiğinizi zannediyordunuz? c segment bir arabadan beklentiniz nedir?

Bilmiyorum neden böyle hissettim öyle araçlarla içli dışlı değilimdir ama dışı güzel gözüktü taki içine binene kadar şahsım adına öyle lüks bir araca sahip değilim ama benim levorg iç kalitesi az değil çok daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum neden böyle hissettim öyle araçlarla içli dışlı değilimdir ama dışı güzel gözüktü taki içine binene kadar şahsım adına öyle lüks bir araca sahip değilim ama benim levorg iç kalitesi az değil çok daha iyi.

Iyi gunler levorg kullaniyorsunuz heralde. Yakit degerleriniz nedir karma ve uzun yol olarak birde genel olarak memnun musunuz aractan

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_emn34

quote:

quote:

quote:

Iyi gunler levorg kullaniyorsunuz heralde. Yakit degerleriniz nedir karma ve uzun yol olarak birde genel olarak memnun musunuz aractan

9 litre yakıyorum bastım mı gidiyorum toz topakadar yollarda 4 çekerim var içeride her şey kaliteli dikişler plastik vs.Araba kullanmayı seviyorsanız çok gezerim ekonomik durumum da çok iyi değil derseniz bulaşmayın param var benzin atarım derseniz gerçekten keyifli muadili olan araçları tokatlamak dışarıda size benzer olan araç azlığı vs gibi hoş olayları var.

• hocam yeterlilik açısından söylemedim ben onu. 10 saniyede 100 yapan bir arabaya Megane RS'e binmiş gibi tepki gösteriliyor videoda. 130 hp artık normal bir değer bence spor için çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interceptor_0000

hocam yeterlilik açısından söylemedim ben onu. 10 saniyede 100 yapan bir arabaya Megane RS'e binmiş gibi tepki gösteriliyor videoda. 130 hp artık normal bir değer bence spor için çok düşük
    yeni megane'nın içi gerçekten eskisine göre daha kaliteli ve alımlı olmuş. ama arkası çok dar. eskisinden de dar yapmışlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.