Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.429
Cevap
68
Favori
556.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hackersun

Captur bence crossover falan olamaz olsa olsa mini MPV olabilir. Venga İx20 Meriva sınıfı.

O zaman bence de Venga, Ix20, Meriva Mpv olamaz, olsa olsa A sınıfı olurlar C2, Picanto, Panda gibi..
  • quote:

Captur bence crossover falan olamaz olsa olsa mini MPV olabilir. Venga İx20 Meriva sınıfı.

Kararınız ne oldu? i30 mu?
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Burada şu araba iyidir bu kötüdür olayına girmeye gerek yok. aracı incelersin görüntüsü özellikleri işine geliyorsa ve ekonomik gücün de varsa arabayı alırsın. Ama sen bunu beğendin diye diğer araçları kötülemek niye? Herkes yaşam tarzına, ekonomisine, kişisel beğenilerine göre hareket edecektir. ( Kimseye ithafen değildir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handuvarları -- 23 Haziran 2013; 14:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: handuvarları

Burada şu araba iyidir bu kötüdür olayına girmeye gerek yok. aracı incelersin görüntüsü özellikleri işine geliyorsa ve ekonomik gücün de varsa arabayı alırsın. Ama sen bunu beğendin diye diğer araçları kötülemek niye? Herkes yaşam tarzına, ekonomisine, kişisel beğenilerine göre hareket edecektir. ( Kimseye ithafen değildir. )

Benden bahsederek Kötülenmiş demişsin, kim neyi kötülemiş? anlamadım. Banamı cevap?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Evet. 48200 TL Style Manuel. Ama MTV 2. taksidi ödememk icin Temmuzun 3den.sonra plaka cikicak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet. 48200 TL Style Manuel. Ama MTV 2. taksidi ödememk icin Temmuzun 3den.sonra plaka cikicak.

Hayırlı olsun, Benzin yetişmez Lpg. taktırman şart, güle güle gezesin.

• Dizel ve yakit gayet makul.

• quote:

Dizel ve yakit gayet makul.

Fiyat iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 23 Haziran 2013; 21:27:03 >
  • Foruma uzun zamandır girmemiştim,herkese merhaba...
    Mayıs sonunda 1.2 TCe 120 HP EDC nin testini yaptıktan sonra eşimin Punto Evo sunu bayiye takasa bıraktık ve aracın siparişini verdik.
    Araç Cuma günü bayiye geldi ve gidip aracımızı yakından inceledim,plaka işlemlerini ve teslimatını Temmuz ayına bıraktık,MTV nin 2.taksidini 1 hafta yüzünden ödememek için böyle uygun gördük,2 veya 3 Temmuz'da teslim almış oluruz nasipse...
    Captur sınıfındaki en iddialı araç olmuş,gerek donanım gerekse performansı çok iyi derecede,heleki Punto 1.4 Dualogic ile kıyasladığımda arada dağlar kadar fark var diyebilirim...

• *USTA kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Kaça maloldu?
  • quote:

Hayırlı olsun, Kaça maloldu?

Aracı aldığımız yer benim forumun ana sponsoru olduğu için güzel bir indirim yaptılar...
    51.690 Tl + Trafik sigortası.
    Araç tahsisi ve eşleşmesi yapıldığı için araca gelen 1.000 lira zamdan etkilenmedik...
    Hayır size değil. Sizin adınız çıkmış nasıl değiştirildiğini bilemediğim için özellikle parantez içinde kimseye itafen değildir yazdım.Captur konusunda düşüncelerimiz çok farklı değil..
  • quote:

Hayır size değil. Sizin adınız çıkmış nasıl değiştirildiğini bilemediğim için özellikle parantez içinde kimseye itafen değildir yazdım.Captur konusunda düşüncelerimiz çok farklı değil..

Captur un kıskanılması doğal... üstüne maalesef şimdilik yok....
  • Az önce test ettim-1.2 edc- aracın vites geçişleri çok güzel (dizel clio3 otomatik kullanıcısı olarak söylüyorum)
    motoruna göre torku gayet iyi, ara hızlanmalar sorunsuz
    sanki oyuncak araba kullanıyormuş gibi, iç mekan yeni clioya kıyasla daha geniş
    sadece araç yüksek olduğu için vrajlarda sorun olur mu onu kestiremedim
    (bu arada test etmeyi bayi teklif etti, hiç beklemedim- aydın mimar otoya teşekkürler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehoca -- 24 Haziran 2013; 10:56:36 >
  • quote:

Dizel ve yakit gayet makul.

Guzel secim! Güle güle kullanın. Burnundan kıl aldırmayan Reno yerine, i30 dizel alarak doğru tercih yapmışsınız. . Bu paraya capturun benzinlisini veriyorlar. İci de B sınıfı HB kadar, üzerine bi de zam yapmışlar

• quote:

quote:

Abartmayın lütfen. Hiçbir şey vazgeçilmez değildir. Nesi vazgeçilmez Captur'un? Otomobil dunyasında olmayan yeni bir özelliği mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

quote:

Abartmayın lütfen. Hiçbir şey vazgeçilmez değildir. Nesi vazgeçilmez Captur'un? Otomobil dunyasında olmayan yeni bir özelliği mı var?

Küçük B segmentinde Küçük SUV da üstüne yok, Full olanı, anahtarsız açılanı, ki çoğu markada bu özellik 55binden başlar, 120 beygir az yakan 190 tork ve vergi avantajı olan fiyatıda (Liste) 51990 olan bana bir marka gösterin? hemde otomatik olan...
    Onu alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 24 Haziran 2013; 19:25:00 >

Şehir içi tahminen ne kadar yakar 8 lt olurmu sadece şehiriçi?
  • quote:

Seçeneklerim şu;

Az yakan,
    Otomatik,
    Ful olacak,
    Küçük Suv B olandan,

120 bg. ve 190 Torklu,

Vergi avantajıda olacak, Heryerde servis ve satışıda olacak,

Bu özelliklerde herşeyi mevcut, Tam olan ve 51.990 tl. pazarlıksız başka bir marka gösterin, O nu bakayım belki görememişimdir.

Az mı yakan? Fabrika verisi 6,6 olan bir arac pratikte 8 den asagi yakarsa öpün basınıza koyun. Üstelik 1,2 motorla. Nesi az yakıyor ?

Full dediğiniz araçta stepne ,cam tavan, R-link, sigara kiti, 17 inç jant yok. Cam tavan zaten hiç yok. Digerleri de opsiyonel. Onları da ekleyince fiyat 55'i geçiyor. O paraya full i30 dizel otomatik alınır pazarlikla. B SUV 'u ne yapayım o paraya.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.