Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.429
Cevap
68
Favori
556.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Attila Khan

4.8 lt / 100 km mi ? Arac EDC li mi acaba merak ettim simdi :)

yüksek mi geldi bilmiyorum ama sabah akşam köprü trafiğinde 100 km / 3 saat yol, iyidir yani :)
    bu arada 2.000 km'yi de devirdim, 1.000-2.000 km arası ortalama tüketim 4,5lt/100km.

güzergahı hatırlatmak gerekirse, tem-fsm üzerinden sabah akşam kartal - esenler, ayrıca sık sık e-5'ten kartal gebze. 1.5dci.
  • bittersangria B kullanıcısına yanıt
    yoo hayir yakit sarfiyati gayet iyiymis hmm ok dizel arac
  • bittersangria B kullanıcısına yanıt
    1.5 dci. için gayet iyi hatta düşük, kullanım farkından olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

Captur 1.2 TCe 120 HP EDC modelinin ICON seçeneğinde 17" jant standart,geçici stepne standart arkadaşlar,jant seçiminde renkli olanı tercih ederseniz 250 TL fark vermeniz gerekiyor.
    Çıkarılabilen ve yıkanabilen koltuk kılıfları standart,tek hareketle kademeli kayan arka koltuklar standart,elektrikli katlanan aynalar standart,bir çok markada opsiyon listesinde olan ESP standart,Navigasyon ve multimedya sistemi standart,otomatik klima standart,yağmur-far ve park sensörü standart,virajda yanan sis farları standart...

Sigara kiti çokta önemli değil bence alırsınız bir küllük işinizi görür,çakmaklar 50 kuruştan başlıyor,araçları kıyaslamak için küllüğü bahane ettiğinize değmez... :)
    Bu sınıfta olmayan bir çok yenilik Captur'la birlikte otomobil dünyasına girdi,standart donanım listesini iyi incelemenizi öneririm...

50 bin ve üstü para verip alınıyorsa bu yazdıklarınızı her alıcının bilmesi gerekir, ama maalesef birçok Araç alacak Baylar Bayanlar bazı hususlarda ön yargılarını telafi edecek hususlara bakıp araç almaya kalkmaktalar, Cevap için teşekkürler.

Araca kötüleyebilmek içinde herşeyini bilmek gerekir ki Karşı cevaplarda zor duruma geçmemek için Forumda maalesef bunu çok gördük.

Kazasız sürüşler. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,araç teslimatını öne çektik,Asbist te bekleyen Temmuz ayında plakası çıkacak araç sayısı dün itibariyle sadece İstanbul'da 17.000 araçtı.
    Teslimat işi Temmuz ortasına sarkabilir dediler bizde 259 lira MTV yi göz ardı ederek bu hafta teslim almaya karar verdik,plaka belirlendi yarın nasipse teslim ederler...

Bu arada fiyatlara yüksek diyen arkadaşlar için şu fotoğrafı ekleyeyim,Alman Renault sitesinden aldığımız aracın konfigirasyonunu yaptım ülkemizdeki resmi fiyatlardan 1.000 lira daha pahalı çıktı...

Yeni Renault Captur

• Arkadaşlar...
    Fildişi Beyaz + Fildişi iç dekor
    Touch 0.9 Benzinli modelden bende aldım..
    Trafiğe çıkış 5 haziran...

Normal donanıma ek bende kol dayama koydurdum..
    Araçtan inanılmaz memnunum.. yakıt tüketimini tam test edemedim.. onunla ilgilide bilgi paylaşırım..
    Bir kaç kişi içinin küçüklüğünden bahsetmiş.. tamamen yalan..
    Nissan Qashqai den 4 kişi bavullarla indik.. Captura sorunsuz sığdık..!!!
    Juke düşünüyordum.. onun içi çok dardı.. ama bu öyle değil..
  • i20 kadar arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byilgen kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
    Aynı aracı bende aldım. Temmuzda teslim alacağım. Merak ettiğim, 0.9 tce motorun arabadaki performansı ve yakıt tüketimi nasıl. bilgi verirseniz sevinirim.

@byilgen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

i20 kadar arac

i20'nin ölçülerini yazmanız mümkün mü acaba ? Fikir edinmek adına soruyorum. İmzanızdan anladığım aracı kullanıyorsunuz...
  • Aracımızı bugün teslim aldık,maşallahı eksik etmeyelim...

Yeni Renault Captur

Yeni Renault Captur

Yeni Renault Captur

Yeni Renault Captur

• *USTA kullanıcısına yanıt
    Maşallah, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
  • *USTA kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun, Kazasız sürüşler. Maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 26 Haziran 2013; 19:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKM3SEENGER

Maşallah, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
    Teşekkür ederim...
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Az önce baktım boyutlarına :) Capturdan 13 cm kısa, 8 cm dar. Yükseklik ve dingil mesafesinde de baya bir fark var.
  • selamlar,

ben de bugün istediğim rengi bir bayide buldum ve anlaştım. kaporasını gönderdim. kredi işlemlerine başladım. 1.5 dizel, icon, gövde fildişi tavan beyaz modeldi beğendiğim. nasip olur da bi aksilik olmazsa temmuz başında teslim alırım. plakayı 1 temmuzdan sonra çıkarıcam ki ilk yarı yıl vergisi ödemeyeyim.

daha arabayı bayiye gidip görmedim bile. umarım bi sürprizle karşılaşmam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalk

selamlar,

ben de bugün istediğim rengi bir bayide buldum ve anlaştım. kaporasını gönderdim. kredi işlemlerine başladım. 1.5 dizel, icon, gövde fildişi tavan beyaz modeldi beğendiğim. nasip olur da bi aksilik olmazsa temmuz başında teslim alırım. plakayı 1 temmuzdan sonra çıkarıcam ki ilk yarı yıl vergisi ödemeyeyim.

Hayırlı olsun, Renk güzel olmuş Opak, Kaça maloldu?
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Aslında, kendimi yormaktan çok, yanlış anlaşılmaları gidermek adına bakıp ölçüleri yazmak istedim. Bakalım i20ci arkadaş ne yorum yazacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmessenger* -- 26 Haziran 2013; 21:25:46 >
  • unsalk U kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun. Renk konusunda bir yanlışlık var gibi geldi bana :) Fil dişi gövde ve beyaz tavan demişsiniz. Böyle bir seçenek yok sanırsam ?
  • quote:

quote:

selamlar,

Aracınız hayırlı olsun,bizde Temmuz'da alıp vergiden yırtalım demiştik lakin sadece istanbul'da 17000 araç sıra bekliyormuş,araç lazım olduğundan erken teslim aldık...
    Bu arada 1 Temmuz'da 1.000 lira zam var haberiniz olsun,vergiden kaçayım derken zamdan etkilenmeyin.Size tavsiyem aracın tahsisi yapılmış olsa bile eşleşmesini yaptırın yoksa zamdan etkilenirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

quote:

quote:

selamlar,

Aracınız hayırlı olsun,bizde Temmuz'da alıp vergiden yırtalım demiştik lakin sadece istanbul'da 17000 araç sıra bekliyormuş,araç lazım olduğundan erken teslim aldık...
    Bu arada 1 Temmuz'da 1.000 lira zam var haberiniz olsun,vergiden kaçayım derken zamdan etkilenmeyin.Size tavsiyem aracın tahsisi yapılmış olsa bile eşleşmesini yaptırın yoksa zamdan etkilenirsiniz...

Ustam Temmuzda gelecek bizimki Kapora vs. yok, Mais Bölgeden, anlaştık Zaten 1000tl. yeni yedik zammı genemi gelecek Yuh artık, bu olmadı, ne yapsakta zamdan etkilenmesek? gelmeyen araç için ne yapalım?

• eşleşmesi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.