Hocam kapora yatırabildinmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Renault Austral Türkiye'de ön siparişe çıkıyor: İşte fiyatı (6. sayfa)
-
-
KAPORA YATIRAN VARMI ARANIZDA ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapora yatirmadim, adımı da yazdirmadim.
Neden hocam
Şu kızışık piyasada sadece isim yazdırmakla araç alınabileceğini sanmıyorum, çünkü şuan kapora almıyorlar, TC almıyorlar, daha şase nolar belli değil diyorlar, zaten 500 adet araç, kime nasıl düşecek emin olamadım. Şansım olduğunu düşünmüyorum.
Bizim forumdakiler aracın arka süspansiyonunu tartışırken beklendiği üzere ilk parti hemen satıldı.
Arkadaşımla konuştum Renault austral için bayi ile görüşmüş çift renk mavi + opsiyonlar dahil gelecekmiş bayi ile anlaşmış sözleşme imzalanmış şasi no belli olmuş 250 bin kapora vermiş bayiye 5 tane araç gelmiş 220 kişi sırada bekliyormuş şansına yakalamış almış haziran teslim görünüyor gelince 1.3 1.4 m gibi olur demişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel Merkezden bana söylenen; hiçbir şekilde bayi hesabına ödeme yapılmayacağı, sadece verilecek olan MAİS Merkez İBANina kapora yatırılacağı, kapora veya araç bedeli isteyen bayilere itibar edilmemesi gerektiği...
Zaten ibana yatırılıyor bayi para almıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1, MAIS Motorlu Araçlar imal.... diye giden bir IBAN'a yatırdık parayı
-
Bayi ile görüştüm gerekli işlemleri yaptım devamında. Forumda başka sayfalarda da bu şekilde işlemlerini tamamlayankarı okudum.
Ankara MAİS'i telefonla aradım. İsmini 24 Nisan'da yazdıran onlarca kişiden sadece 1 kişiye çıktığını söylediler. Daha önceki günlerde (noırmalde isim yazdırma yok diyorlardı) güya isim yazdıranlar olmuş.
-
Dün beni arayan RENUALT MAIS Maslak yetkilisi de bunu dedi; "Zaten 25.000 kişi talep yaptı, size çıkması düşük ihtimal" dedim ki "reklamlar böyle demiyordu, ismini yazdırıp kapora veren ilk 250 kişiye aracı verecektiniz?" cevap vermedi.
Özetle, Renault Türkiye işi yüzüne gözüne bulaştırdı. Önce sadece Renault Mais bayileri dediler ki Türkiye'de 4 tane varmış. Eşitlik ilkesine aykırı. Şehrinde Renault MAIS bayii olmayan ne yapacak? Sonra Renault bayileri dendi, kapora vermeye gittik, isimler zaten belirlendi dendi, aynı akşam online talep ekranı açtılar, telefona geri döndüler...saçma sapan iş yapış tarzı.
Umarım Renault Türkiye pazarlama departmanının nasıl iş yaptığını, CEO'nun kendi ekibini nasıl koordine ve kontrol edemediğini, OYAK Renault'un nasıl bu işlere çomak soktuğunu ve bu şekilde kurulan düzenden nasıl para kazanacaklarını Renault Global görür
-
Ben 2022 Duster'ı satıp almayı planlıyordum ama treni kaçırdık, artık seneye yeni kasa Duster bekliyorum, 2024 Nisan gibi satışa sunulacağı bilgisi var, hem de 1.6 tam hibrit CVT 4çeker ya da 1.3 mild hibrit 4x2 olabilir.
Artık başka araba bakmayacagım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 26 Nisan 2023; 9:36:7 >
Yazıklar olsun. Elbet bu günler de geçecek. bir haftadır 24 ünde başlayacak ön kayıt a katılmaya çalışıyorum. Yalandan ismimizi aldılar. çıkmayacağı belliydi. Kodamanlar dururken bize araba düşer mi bu lanet düzende
-
Allah da sizi ve buna alet olan herkesi bildiği gibi yapsın.
İlk gün tükenmiş. Bizden isimleri bile almadılar düzebaz hırsızlar
chip onlineDün ön siparişe açılmıştı: Renault'dan yeni Austral açıklamasıhttps://www.chip.com.tr/galeri/dun-on-siparise-acilmisti-renaultdan-yeni-austral-aciklamasi_157187.html
Bir de yakında tekrar online siparişe açacaklarmış. Elimizde tuzlukla koşarız artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yarın tekrardan siparişmi alınacak hocam ?
arac bulamayanlar uzulmesin. tam opsiyonlu paket gelen duymadim. guvenlik paketi olmayan var. konfor paketi olmayan var. yahu cam tavan olmayan bile var :)
lansman rengi gri veya satin gri alanda henuz gormedim.
agirlikli lacivert renk. sonra kirmizi ve beyaz gelmis
Hocam ülkemize gelen araçlarin fiyatları yüksek olmasın diye donanımlardan kısıyorlar . Pek çok marka yapıyor bunu . Yurt dışında standart olan bazı donanımlar ülkemiz de opsiyon olarak sunuluyor .
Mantik oyle hocamda fransiz arabasi dolu gelmedikten sonra tat vermez. Dusunsene arabayi aliyorsun koltuk isitma yok elektrikli koltuk yok en basitinden :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X