Şimdi Ara

Yeni Ram Taktım Fakat Mavi erkan, Donma yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün 1-2 saat önce HI-LEVEL marka 2GB ddr2'lik yeni bir ram aldım ve getirip evde monte ettim. fakat ram'i taktıktan sonra bilgisayar açılırken geç açılmaya ve açtıktan 5-10 dk sonra donmaya veya mavi ekran verip res atmaya başladı. internetten biraz araştırdım ram frekansıyla ilgili dediler.frekanslarına baktım uyumlumu uyumsuzmu anlayamadım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2 tane ram slotum var 1.de 1 GB Kingston 2. slotta HI Level ram var markadan dolayımı yoksa frekanstan mı kaynaklanıyor biri açıklarsa memnun olurum alta ramlerle ilgili bütün bilgileri içeren resimleri koyacağım ek olarak anakartla ilgisi varmı diye anakart bilgilerinide koyacağım yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

    Anakart

     Yeni Ram Taktım Fakat Mavi erkan, Donma yaşıyorum


    Slot 1

     Yeni Ram Taktım Fakat Mavi erkan, Donma yaşıyorum


    Slot 2

     Yeni Ram Taktım Fakat Mavi erkan, Donma yaşıyorum







  • Ramlerin frekansları aynı orada bir sorun yok rami ikinci el mi aldınız veya ramlerin slotlarını değiştirip ve teker teker deneyin sorun hangi ram de .
  • Sorun 2. ram'de ve ikince el değil yeni bir ram.Ramlerin yerlerini diğer önerileri aldıktan sonra değiştirmeyi deniyeceğim.
  • ram slotlarını degıstırıp dene eger olmazsa yenı aldıgını gerı götür yenisi versınler.
  • yerlerini değiştirdim. açılırken yine yavaş açıldı ama kasma donma yaşamadım. teşekkürler.
  • arkadaşlar ramlerin slotunu değiştirdikten sonra 1 saat gibi bi süre geçtikten sonra yine mavi ekran hatası aldım ve otomatik res attı. ardından ramleri tek tek deniyim dedim 1 GB'Lık rami çıkarıp 2 GB ramle idare etmeye karar verdim. Hiç donma res atma problemiyle karşılaşmadım ama 2GB ram takılıyken video izlerken donma ve seslerde takılma olmaya başladı 2GBlık ramin slotunu değiştirdim 1. slota taktım fakat videolardaki sorun devam etti bunun ramle ilgisi var mıdır..?
  • Bellek Kanalı Dual
    DIMM Slotu 2
    Maksimum Bellek (GB) 2
    2gb destekli alete 3 takmissiniz.. hayirli olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.