Evet bugün endokrinde sordu tsh yükselmiş yorgunluk varmı dedi tam evet dicektim dedi neyse dur hem karı hormon unda yükselmiş 20 gün sonra yine bakalım dedi vs Neyse efenim yorgunluk kaslarda güçsüzlük son günlerde çok fazla arttı. 8 ay önce felan tsh değerine baktım üst sınıra yakinda.10 ay önceki değere baktım üst sınırı çok az geçmişti. Ve mevcut durumda üst sınırı 4.2 olan tsh değerim 5.8 ile değerlerin içinden geçmiştir. Cildiriyorum suan varya bedenim bozuk bir makine gibi heryerden cortlamis @Automatic Gun Fire @hamza5806 @Kanatlandırmayan_Redbull @Kara Komite @standartlarabidesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni rahatsızlığımla tanısın SUBKLİNİK HİPOTİROİDİ

-
-
Olay ne reis Türkçe anlat tip terimlerini bilmiyorum
Kas agrin mi var her yerinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk Türkcesi su ben bozuk bir makineyim seviyorum seni
Neren bozuk moruk tam olarak ne hissediyorsunquote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiKnk Türkcesi su ben bozuk bir makineyim seviyorum seni
EyvAllah bilmukabele
Kanka gözüm burnum dişlerim çenem jinekomasti karı hormonu tiroid yetmezliği
Kendimi mok gibi hissediyorum
bendede fibromiyalji var 90 yaşındaki dedelerden beter haldeyim.
-
Hocam senin hormonlarında sorun nasil olabilir bi ara baya baya cinselligini kontrol etmekte zorlaniyordunquote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiKanka gözüm burnum dişlerim çenem jinekomasti karı hormonu tiroid yetmezliği
Kendimi mok gibi hissediyorum
Diğerleri icin gecmis olsun dileyeyim
Aci vs var mi
Geçenlerde çenem çıktı esnerken acile gittim 1 saat felan öyle kaldı hayatımdaki en kötü gündü diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiGeçenlerde çenem çıktı esnerken acile gittim 1 saat felan öyle kaldı hayatımdaki en kötü gündü diyebilirim
abi geçmiş olsun yav
çözümü yok mu bu illetin
-
Geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cozumu para knk oda ne bende ne nalet ailemde yok.
Gidiciyim hocam
Allah korusun hocam iyileşirsiniz inşallah.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiCozumu para knk oda ne bende ne nalet ailemde yok.
üzdün reis
kaç para lazım
-
Kanka çeneyi taktı yine doktor ağzı çok açmamaya calisiyom işte ben şuan sıkıntı yok ama işte esnerken cortlamasindan korkuyom.
Neyse ben uzun süre yokum dikkat edin kendinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X