Şimdi Ara

yeni psu sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar onceki 8 yillik coolermaster 600w lik psum sogutmayi kestigi icin gittim bir aerocool kcas 600w psu aldim urunu n11 de teknobiyotik diye bir firmadan aldim sifir ambalajindan cikardim taktim guzelce neyse pc acildi fanlar calisiyor denemek icin cocuklara bir vta 5 actim ve 1 saat oynadilar sonra ellerinizden oper benim kiz baba dondu die geldi gittim baktim pc donmus ekran reset te atamiyoruz kasanin reset tusundan resetledim pc anakart gigabyt logosunda kaldi tekrar reset yine ayni bios ekraninada girilmiyordu. Neyse biraz arastirdim ve kablolari tekrar sokup anakarttaki vs taktim. Actim acildi bakalim ve dun birkac saat denedik. Simdi bilen bir arkadas yeni psuda sorun olabilirmi icimde bir suphe var tekrar bu olay yinelermi veya baska bir sorunmu olur yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesin PSU'dan demek için, sonrasına bakmak gerekir. Yine tekrarlarsa PSU düşünülebilir. Tüm bağlantıları sorunsuz yaptığınızdan emin olun.

    Sisteminiz ve aldığınız PSU tam modeli nedir ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemim intel e8500 islemci
    Ati hd 6790 ekran karti
    1 tb harddisk dvd rw 6 gb ddr2 rm 4 + 2 sistem bu yeni aldigim tam modeli psu nunhttp://www.hepsiburada.com/aerocool-kcas-600w-80-bronze-12v-45a-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-kcas600-p-BD304750?magaza=Teknobiyotik&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla.bilgisayar-bilesen&gclid=CKGVkYC-ms0CFUs6GwoduqMLOQ bumodel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu yu başka sistemde deneme şanısnız varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baturalps

    psu yu başka sistemde deneme şanısnız varmı

    Yok hocam oyle bir imkanim. Benim anlamadigim pc donar restart atar vs ama. Bu nasil bir donmaki anakarttan kablolari cikartiracak kadar sistemi kitliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.