Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescon fuarı oyun firmalarıyla oyun severleri buluşturuyor. Tabi bu fuarlarda bazen geliştiricilerde geliyor.
Sony, yeni PSP ile oyunu yine kendi lehine çevirmek istiyor. İddilara göre yeni PSP, Gamescon’da uygulama geliştiricilere gösterildi. Bu yeni cihazın PSP-3000 boyutlarında ve PSP Go gibi kızaklı bir tuş takımına sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca daha önceden Apple’ın denediği cihazın arkasında yer alan dokunmatik algılama özelliğinin de yeni PSP’de yer alacağı söyleniyor. Bu sistem ile ekran üzerine dokunmak yerine cihazın arka kısmında yer alan algılayıcılar ile cihaz yönetilebiliyor.
Apple denemelerin ardından bu sistemi kullanmaktan vazgeçmişti. Bakalım Sony yeni PSP’de bu sisteme yer verecek mi?
Apple bundan vazgeçmişti senin de belirttiğin gibi. Sony bu riski alabilir mi, pek zannetmiyorum.
dokunmatik ekranla şunla bunla hiç uğraşmasınlar.. şu cihaza adam gibi 2. bi analog koysunlar tadından yenmez.. fps oyunları, metal gear solid portable ops gibi oyunlar felan hep işkence oluyor bu cihazda.. halbuki ps2'de fps oynarken gördüğümü tık diye indirirdim 2. analog sayesinde..
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
dokunmatik ekranla şunla bunla hiç uğraşmasınlar.. şu cihaza adam gibi 2. bi analog koysunlar tadından yenmez.. fps oyunları, metal gear solid portable ops gibi oyunlar felan hep işkence oluyor bu cihazda.. halbuki ps2'de fps oynarken gördüğümü tık diye indirirdim 2. analog sayesinde..
Katılıyorum.FPS türünün bu konsolda ölmemesi için gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
Katılıyorum.FPS türünün bu konsolda ölmemesi için gerekli.
Hiç doğmadı ki ölsün
google a psp yaziyorsun cesit cesit psp cikiyor hangisi gercek hangisi oneri belli degil
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme