Şimdi Ara

Yeni Polo vs. Yeni Jazz (joy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki aracın arasında kararsız kaldım. Polo elektrikli arka camları,standart aux girişi, jantları ve müthiş dış görünüşüyle öne çıkarken, jazz geniş iç hacmi, rahat kullanımı, otomatik kliması, fonksiyonelliği, daha güçlü ve daha az yakan motoruyla ve sorunsuzluğuyla aklımı çeliyor. Polo'nun daha az donanımlı ve fiyat olarak daha uygun bir modeli olsa düşünmeden onu tercih edebilirdim çünkü yeni kasası gerçekten inanılmaz olmuş ama fiyatları neredeyse kafa kafaya olunca içi yayla gibi olan jazz ile arasında gidip geliyorum. jazz'ın da turkuaz renk ile çok hoş olduğunu kabul etmek lazım ama polo'yla baş etmesi çok zor.
    Yaş 22, kalbim polo,aklım jazz diyor.

Sizin tavsiyeniz ne yönde?

• Ben jazz derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissa

Ben jazz derim...
    İkisini de aynı gün test et,incele,araştır gün sonun da aklındaki soru işaretlerinin çoğu silinecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İkisini de aynı gün test et,incele,araştır gün sonun da aklındaki soru işaretlerinin çoğu silinecektir..

Alıntıları Göster
    Benim tavsiyem de arkadaşla aynı olacak. Benzer araçlar sonuçta, test eder, direksiyon başında bana daha çok keyfi vereni alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Benim tavsiyem de arkadaşla aynı olacak. Benzer araçlar sonuçta, test eder, direksiyon başında bana daha çok keyfi vereni alırdım.

Alıntıları Göster
    Dış görünüş olarak ikisi de oldukça güzel.İç mekan olarak jazz daha geniş,motor olarak jazz daha iyi,
    ayrıca yakıt günümüzde önemli bir kriter.Bu kriter ise direkman Jazz diyor.

Bence jazz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

Dış görünüş olarak ikisi de oldukça güzel.İç mekan olarak jazz daha geniş,motor olarak jazz daha iyi,
    ayrıca yakıt günümüzde önemli bir kriter.Bu kriter ise direkman Jazz diyor.

Bence jazz.

Alıntıları Göster
    Bence de Jazz zaten sizde mantikli dusununce Jazz diyorum demissiniz. Kesinlikle Polonun o fiyati hakedecegini dusunmuyorum.

Fakat kalbinizde Polo varsa onu alin sonra Jazz a her bindiginiz de uzulmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Bence de Jazz zaten sizde mantikli dusununce Jazz diyorum demissiniz. Kesinlikle Polonun o fiyati hakedecegini dusunmuyorum.

Fakat kalbinizde Polo varsa onu alin sonra Jazz a her bindiginiz de uzulmeyin.

Alıntıları Göster
    Jazz ı fun paket olarak almıyacaksan bence polo al . Fun paket de panaromik cam tavan flan var . Panaromik camlı jazz poloya gore daha guzel duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 6 Ekim 2009; 9:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Jazz ı fun paket olarak almıyacaksan bence polo al . Fun paket de panaromik cam tavan flan var . Panaromik camlı jazz poloya gore daha guzel duruyor .

Alıntıları Göster
    Bizzat ikisinide inceledim geçen gün bende senin gibi ikilemde kalmıştım. Polo da iki tane airbag var dediği anda vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlennon

Bizzat ikisinide inceledim geçen gün bende senin gibi ikilemde kalmıştım. Polo da iki tane airbag var dediği anda vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    yas 22 ise polo alin hocam,daha genc isi walla :)

jazz guvenlik konusunda da baya donanimli,karsilastirma kriterlerinize onu da ekleyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

yas 22 ise polo alin hocam,daha genc isi walla :)

jazz guvenlik konusunda da baya donanimli,karsilastirma kriterlerinize onu da ekleyin isterseniz

Alıntıları Göster
    Yeni Jazz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yataghan

Yeni Jazz.

Alıntıları Göster
    Yatarken hangisiyle ilgili hayal kuruyorsan onu seç

Karşılaştırmada Jazz ın Polo ya geniş hacim ve ekonomik motor dışında üstünlük sağlayacağını sanmıyorum, kaldı ki 1.2 Tsi motor da dahil edilse Polo bu konuda da öne geçer ama bildiğim kadarıyla Jazz epey donanımlı bir araçken Polo nun dolusu epey pahalıya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Yatarken hangisiyle ilgili hayal kuruyorsan onu seç

Karşılaştırmada Jazz ın Polo ya geniş hacim ve ekonomik motor dışında üstünlük sağlayacağını sanmıyorum, kaldı ki 1.2 Tsi motor da dahil edilse Polo bu konuda da öne geçer ama bildiğim kadarıyla Jazz epey donanımlı bir araçken Polo nun dolusu epey pahalıya geliyor.

Alıntıları Göster
    Otomatik vites seçeneği önemli değilse Jazz her anlamda daha üstün bir otomobildir. Hele donanım olarak kıyaslayınca Polo, Bank Asya 1. lig takımı gibi kalıyor Jazz'ın yanında...
    Ama ben olsam 0 almam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Otomatik vites seçeneği önemli değilse Jazz her anlamda daha üstün bir otomobildir. Hele donanım olarak kıyaslayınca Polo, Bank Asya 1. lig takımı gibi kalıyor Jazz'ın yanında...

Alıntıları Göster
    Önemli kriterlerinizin neler olduğuna karar verin, Kimisi için Konfor, Kalite, Ekonomi vs.

Arkadaşların dediği gibi jazz alacaksanız Fun modelini almalısınız. Şu an güncel Jazz fiyatları ne kadar bilemiyorum ama tahminimce 36-37 bulacaktır jazz ın Fun modeli. 36-37 verdikten sonra Polonun da 1.6 tdi motorunu alabilirsiniz en azından Ekonokik olarak daha avantajlı olacaktır, ama donanım olarak jazz a göre biraz boş olacak.

kimisi için olmazsa olmaz donanımlar vardır sizin için yoksa ve sıfır araç alacaksanız aşağı yukarı bütün markaların B sınıfı araçları 30.000 ve daha üstü.

• quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Önemli kriterlerinizin neler olduğuna karar verin, Kimisi için Konfor, Kalite, Ekonomi vs.

Arkadaşların dediği gibi jazz alacaksanız Fun modelini almalısınız. Şu an güncel Jazz fiyatları ne kadar bilemiyorum ama tahminimce 36-37 bulacaktır jazz ın Fun modeli. 36-37 verdikten sonra Polonun da 1.6 tdi motorunu alabilirsiniz en azından Ekonokik olarak daha avantajlı olacaktır, ama donanım olarak jazz a göre biraz boş olacak.

kimisi için olmazsa olmaz donanımlar vardır sizin için yoksa ve sıfır araç alacaksanız aşağı yukarı bütün markaların B sınıfı araçları 30.000 ve daha üstü.

Alıntıları Göster
    Jazz tabii ki daha mantıklı bir seçim, onu tartışmaya bile gerek yok. Ama şöyle bir şey var: Jazz genç bir erkeğe hiç yakışmıyor, aile arabasıyım diye bağırıyor. Veletleri okula bırakan orta yaşlı bir baba veya torbaları yüklemiş alışverişten dönen bir anne imajı edinmek istemezsin bence. Polo al veya aynı segmentten genç işi başka bir araba al, ama Jazz alma. Kalbini dinle.

• fiesta ya da corsa al bırak poloyla jazzzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

fiesta ya da corsa al bırak poloyla jazzzı
    bazı arkadaşların dedıgı gıbı genç işi olsun dıyorsan polo tabıkı daha yenı yüz ve kesınlıkle daha hoş bı goruntu
  • quote:

Efe, arkadaş joy donanımından bahsetmiş. Joy o kadar da dolu değil bi VSC'si var adam gibi.

Bu arada ben genelde kalbimi dinlerim böyle durumlarda, sonuçta iki araç arasında atla deve farkı yok hangisini alsan pişman olmazsın.

Haa biraz daha koyarım üstüne dersen fun donanımlı JAzz bakabilirsin.

Hos f.master'ın da dediği gibi sıfır araba alınmaz şu ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 5 Ekim 2009; 18:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

Efe, arkadaş joy donanımından bahsetmiş. Joy o kadar da dolu değil bi VSC'si var adam gibi.

Bu arada ben genelde kalbimi dinlerim böyle durumlarda, sonuçta iki araç arasında atla deve farkı yok hangisini alsan pişman olmazsın.

Alıntıları Göster
    Güvenlik donanımında fark atıyor ama, öyle düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

Alıntıları Göster
    Genç işi Polo al.
    ama Fiesta ,Polo gibi arabalarda havayastığının 2 tane olduğunu unutma.

• quote:

Güvenlik donanımında fark atıyor ama, öyle düşün

Alıntıları Göster
    22 yaş için polo ideal jazz ağır kaçar biraz ama o paraları polo kesinlikle haketmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.